LZ Køreskole Reviews

1.508
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestod på første forsøg både teori og køreprøve. LZ køreskole med kørelæreren Jonas gør teori og kører turen er ikke bare lærerigt men meget hyggeligt og spændende. Der er ingen dumme spørgsmål,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige taget MC kørekort hos LZ. Det har været en fest hele vejen igennem. Loay gør undervisningen sjov og man får et fedt sammenhold med de andre elever. Jeg vil 100% anbefale LZ til alle der ska... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos LZ køreskole i Vejle. Min kørelærer (christa) 🩷 har været utrolig tålmodig, støttende og god til at forklare tingene, så jeg altid følte mig tryg bag rattet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god og sjov oplevelse ved LZ, de har virkelig styr på tingene og man føler sig tryg og velkommen. Min kørelære (Jonas) er sygt grineren og utrolig venlig, han er god til at be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her i LZ Køreskole lægger vi stor vægt på at undervisningen er helt i top samtidigt med at det gerne må være underholdende at tage kørekort. vi glæder os til at tage imod dig! :-)

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.508)

127 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling til LZ Køreskole!

Kæmpe anbefaling til LZ Køreskole!
Min kørelærer Massoud har været helt fantastisk – super rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene. Man føler sig tryg hele vejen og godt forberedt til prøven. Kun gode oplevelser herfra!

26 januari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God teori dårlig køretime

Gode teoritimer, men kørerlæreren sad på sin telefon det meste af tiden og svarede ikke altid når man spurgte om noget. Der blev talt meget ned hvis man lavede den mindste fejl og endte bare med at man gik i panik

31 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LZ er et mega godt sted at vælge

LZ køreskole med Lone var mega godt, hun er en mega god person at snakke med, hun er smadder dygtig til at forklare teorien ordentligt, og hun kan hjælpe så meget med at slappe af i trafikken :).

16 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var ikke ret tilfreds med mit forløb…

Var ikke ret tilfreds med mit forløb hos lz-køreskole. Jeg havde flere forskellige kørelærere og oplevede at de alle brugte meget tid på deres telefoner i undervisningen. Dette mener jeg ikke er okay da vi kører på deres Kørerkort og da det tager opmærksomhed fra eleven.

8 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos LZ. Min kørelærer Massoud var rigtigt god til at lærer fra sig, vi havde det altid sjovt, både når vi var ude og køre og til teori. Undervisningen var professionel, men også hyggelig, og der var altid en god stemning. kan klart anbefales

16 januari 2026

Bedste køreskole ever!

Bedste køreskole ever!

Jonas min kørelærer var super sød og venlig🙂. Han er meget stille og rolig, og hjælper dig igennem dine fejl.

Skud ud til Jonas🙌

15 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I passed my driving test on the first…

I passed my driving test on the first attempt, and at the beginning I had decided not to write a negative review even if I failed. But despite passing, I feel forced to write this review because of how I was treated financially.
At the start, I was clearly told that I only needed two extra lessons. Based on that information, I was sent a bill for 2 classes, Later, without my agreement, they suddenly changed their statement and claimed that they had actually given me 4 lessons and edit their previous bill
This means I ended up paying double the amount they originally promised, which is completely unfair and feels like cheating. There was no transparency, no proper explanation, and no respect for the original agreement.
I am happy that I passed my exam, but I am very disappointed with the business ethics of LZ Driving School.

17 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LZ Køreskole med Ivan ved roret er både…

LZ Køreskole med Ivan ved roret er både en kompetent og og seriøs køreskole. Som forælder til en køreskoleelev kan jeg skrive under på, at LZ skaber trygge og gode rammer for træningen bag rettet og ruster eleven grundigt til prøverne. Det undrer ikke, at der er høj beståelsesprocent.

7 januari 2025

Fin køreskole

Generelt rigtig god køreskole. Dog var der lidt problemer i slutningen af mit forløb, men fik til sidst en forstående og ikke mindst rigtig sød kørelærer. Selvom, Christian var helt ny lærte han mig alligevel alt det, som jeg behøvede for at komme igennem. Jeg følte mig rigtig tryg og lærte af mine fejl.

6 januari 2026

Tak til Tobias

Det var god støtte under hele forløbet og med en virkelig god kørelærer, jeg havde Tobias, han var fantastisk som kørelærer, der var ikke et spørgsmål han ikke havde svaret på, og jeg følte mig godt forberedt. Jeg tog kørekort i Svendborg

17 december 2025