LZ Køreskole Reviews

1.508
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestod på første forsøg både teori og køreprøve. LZ køreskole med kørelæreren Jonas gør teori og kører turen er ikke bare lærerigt men meget hyggeligt og spændende. Der er ingen dumme spørgsmål,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige taget MC kørekort hos LZ. Det har været en fest hele vejen igennem. Loay gør undervisningen sjov og man får et fedt sammenhold med de andre elever. Jeg vil 100% anbefale LZ til alle der ska... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos LZ køreskole i Vejle. Min kørelærer (christa) 🩷 har været utrolig tålmodig, støttende og god til at forklare tingene, så jeg altid følte mig tryg bag rattet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god og sjov oplevelse ved LZ, de har virkelig styr på tingene og man føler sig tryg og velkommen. Min kørelære (Jonas) er sygt grineren og utrolig venlig, han er god til at be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her i LZ Køreskole lægger vi stor vægt på at undervisningen er helt i top samtidigt med at det gerne må være underholdende at tage kørekort. vi glæder os til at tage imod dig! :-)

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.508)

127 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’ve got my driving license today from…

I’ve got my driving license today from LZ Odense. Thank you for my very nice and kind english instructor Ivan. For a first timer like me who doesn’t know anything about the rules of traffic and from other continent. I am very thankful for a lot of patience and guidance while teaching me. I learned a lot and gained confidence while driving. I highly recommend LZ Driving school!

11 september 2025

Fantastisk forløb!

Jeg valgt LZ i Glamsbjerg, og det har været et helt fantastisk forløb ved Jacob. Han forklarer alle de ting vi skal vide, og gør det hvor alle er med, og bringer humor ind over. Han er en helt fantastisk person og en virkelig god kørelærer. Han lærer os ikke kun det man skal kunne til køreprøven, men meget mere. så vi er 100% klar til at komme ud i trafikken. Jeg kunne ikke have bestået begge prøver uden Jacob

Mange tak!

1 september 2025

Kære Felix
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt. Jeg giver dine ord videre til Jacob

Anbefaler helt klart LZ Køreskole

Anbefaler helt klart LZ Køreskole. Det var en 10/10 oplevelse med både sjov og ballade men selfølegelig også seriøsitet. Det er de bedste kørelærer og timer.

29 augustus 2025

Kære Yaren
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt. JTak fordi du valgte LZ køreskole!

Lz næsby

Lz næsby, vildt god køreskole, Mack er en fantastik kørelærer som kun vil hans elever det bedste, har elsket og tage mit kørekort der

27 augustus 2025

Kære Laura
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt. Jeg giver dine ord videre til Mack

100 ud af 10

Helt vildt fantastisk køreskole kunne aldrig have valgt nogen bedre køreskole og tage mit kørekort på 10 ud af 10
Tak for at få mig til at bestå på første forsøg
Med venlig hilsen den bedste elev🤩🤩🤩🤩🤩

26 augustus 2025

Kære Kezia
Tak for din flotte anmeldelse!
Dejligt at høre dit forløb har været godt.

Verdens bedste kørelærer

Mit forløb hos LZ Køreskole har været utrolig godt! Der har været mange gode ting i forløbet: fleksibilitet ift. teoriundervisningens dage, hurtige svar på spørgsmål på mail, søde, sjove og dygtige underviserer og rolig og tilpasset praktisk undervisning. Det kan klart anbefales! 😊

Eneste udfordring var, at min ansøgning kom lidt sent afsted til Borgerservice, så den administrative del af kørekortet tog lidt længere tid end ønsket.

Og på Jonas' opfordring (som jeg bakker 100% op): Jonas er verdens bedste kørelærer 😁
Jonas fortjener et kæmpe skulderklap og uendelige mængder respekt! Han er utrolig dygtig og virkelig god til at lære fra sig. Han er tålmodig, rolig og god til at tilpasse køretimen til elevens behov. Det er i hvert fald også noget af Jonas' fortjeneste, at både teori- og køreprøve blev bestået i første hug 😎
Det har været en sand fornøjelse at køre med dig, Jonas. Jeg kommer til at savne vores hyggelige køreturer. Tak! ✌️

26 augustus 2025

Kære Sidsel
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt.
Jeg giver dine ord videre til Jonas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været rigtig glad for Lz…

Jeg har været rigtig glad for Lz køreskole. Teori timerne er effektive (kører i et godt tempo) og der en god mængde folk i klasserne. De har nogle kørelærer man hurtig føler sig tryg ved (især Sutti). Jeg bestod!! Juhu
@kaspermoose

25 augustus 2025

Kære Kasper
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt.
Jeg giver dine ord videre til Sutti

Hej Alle!

Hej Alle!
Jeg har lige fået kørekort som jeg har taget hos LZ køreskole og det har været det bedste forløb.
Aller største anbefaling af Jacob, fra afdelingen i Glamsbjerg! Jacob har gjort det bedste arbejde i at få mig til at køre godt og få mig til at have det rart med at kører.
jeg synes det var mega ubehageligt at køre i starten men Jacob han gjorde det til noget godt og hyggeligt.
Jeg bestod begge prøver i første hug, og det var 100% til Jacobs fortjeneste og alle hans råd.
så Jacob og LZ køreskole får 5 stjerne herfra!
De bedste hilsner, Melanie😊

21 augustus 2025

Kære Melanie
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt & trygt!
Jeg giver dine ord videre til Jacob

God oplevelse

For det første er Loay bare en kæmpe legende!! Han er så venlig og nede på jorden, at man føler sig hjemme lige fra starten. Jeg havde Jonas som kørelærer. Og hold kæft hvor var han god! Tålmodig, rolig og ikke mindst, verdens sjoveste!! Man følte sig aldrig dum sammen med ham, selv når man lavede de klassiske begynderfejl (selv på 5. køretime TT).

Teori timerne var alt andet end kedelige. Det var hyggeligt, sjovt og man fik faktisk lyst til at komme afsted. Førstehjælpskurset var også topklasse! praktisk, sjovt og til at bruge i virkeligheden, ikke bare noget man sad og gabede igennem.

Jeg bestod teori og køreprøve i første hug. Det siger vist lidt om, hvor gode de er!

Jonas, du fortjener kæmpe ros! Du gjorde hele forløbet trygt, sjovt og virkelig lærerigt. Ham skal I passe godt på! Han er en kæmpe stjerne!

19 augustus 2025

Kære Amina
Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt her.
Jeg giver dine ord videre til Jonas

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udfordringer, men anbefalelsesværdigt

Det har været en ganske middelmådig oplevelse - på den bedst tænkelige måde. 😊

Jeg valgte den 30. maj at tilmelde mig deres ekspreshold med opstart den 3. juli, hvor alle lektioner og køretimer blev afholdt på to uger.

Jeg blev ringet op af deres sekretær, som sagde, at jeg med fordel allerede kunne få nogle oplysninger på plads inden opstart - så det gjorde jeg.

På opstartsdagen møder vi op inde Østre Stationsvej kl. 10.00. Vores hold havde dagen forinden fået en sms med nævnte tidspunkt, men samtidig også en mail med et andet tidspunkt og anden lokation. Der var ikke muligt at få fat på indehaver eller anden ansvarlig, og vi sad fire forvirrede elever og ventede. Efter 45 minutter går jeg udenfor for at finde en 'der måske kunne hjælpe'. Det viste sig så, at det var en standard-sms som var blevet udsendt til os - og som ikke var retvisende. Uheldigt.

Den første ærgerlige ting som jeg vil bemærke, er klart førstehjælpskurset. Michael har sin helt egen særlige måde at gribe et sådant kursus an. Hans intention er at simulere katastrofe, så eleven vil opleve at få de samme følelser som man vil mærke til et færdselsuheld. Han er kommanderende, råber, knipser af folk og taler meget ned til (særligt) de unge mænd. Han er indforstået med, at man går derfra og hader ham. Herunder at folk (i "sjov") at de ikke har bestået, trods de havde. Han beder dog om samtykke til opleve disse følelser - han nævnte samtykket, men ikke eksplicit hvad samtykket vedrørte. Det han ikke erindrer er, som han selv siger, at ønsket er at eleven ikke skal kunne forsøge at forudsige kursets forløb, og man kan så diskutere, om man reelt set så kan samtykke. Hans abrupte adfærd gjorde også, at han smækker døren i hovedet på en elev. Der var desværre ikke blevet bestilt pizza, som lovet, men vi fik ikke lov til at hente mad trods de otte timer vi var der - "I dør jo ikke af sult på så kort tid". Der var herudover to pauser af max. fem minutter. Hans autoritære attitude gjorde det svært at tilkendegive sine holdninger eller ønsker.

Jeg skal dog fremhæve, at Michael er ekstern og ikke under ansvaret af LZ - men det har haft betydning for min oplevelse af at tage kørekort.

Jeg har haft Mack til undervisning, manøvrebane og glatbane. Mack er meget venlig, imødekommende, omsorgsfuld og passioneret. Jeg var utryg på glatbanen, og det håndtere Mack virkelig pænt - tak.

Jeg har haft henholdsvis Alexander og Ivan kørelærer, dog primært Alexander.

Jeg kan ikke løbe fra qua både uddannelse og alder, at sidde tilbage med oplevelsen af, at trods et kørekort opnås i alle aldre, så er tonen og håndteringen af elever tilpasset de 17-20 årige.

Det er Ivan et godt eksempel på. Der skal ikke herske tvivl om, at Ivan har styr på færdselsreglerne og har god køreteknik... men formidlingsevnerne kan diskuteres, og bør nok også finpudses lidt. Jeg måtte en enkelt gange bestemt, men pænt, markere at jeg ikke brød mig om tonen og måde der blev talt til mig. Han er også glad for at bruge bremsen fremfor ord. Ivan gjorde mig nervøs, og udviste bestemt ikke tillid til hverken køre- eller personlige evner. Det skuffer mig, at jeg skal gå fra en betalt køretime med mere usikkerhed, end jeg ankom til køretimen med.

Alexander og jeg har - efter eget udsagn - haft nogle hyggelige køreture, hvor der både er blevet snakket teori, køreteknik og ligegyldigheder. Alexander har en utrolig rolig personlighed, der får nervøsiteten til at dale og med tiden til at blive knap. Jeg har oplevet en tillid til mine køreevner, og vi har snakket om de begåede fejl (- frem for at bremse). Det styrker selvtilliden i trafikken! Tak for at klæde mig på til trafikken, tilliden, tålmodigheden og de gode snakke.

Overordnet set har det været en fin oplevelse, der dog til tider har virket usammenhængende. Køretimer og teoritimer fulgtes ikke ad, og ofte fik vi teoritimen på bagkant af køretimen. LZ kan - med afsæt i egne oplevelser - få planlagt lidt bedre; både lektioner, men også ift. oplysninger. Jeg synes også, at LZ bør bemærke (som et lille forbehold), at man ikke nødvendigvis får kørekort inden for de to uger, for det forudsætter, at der er en ledig køreprøve. Køreprøven kan først bookes, når teoriprøven er bestået, og den kan først bookes, når X ting er på plads... Optimistisk... 😊

Vores hold var blevet lagt sammen med et andet hold, og derfor blev der ændret på lokationerne for teoritimerne. Det er ærgerligt, når man har forudsat og planlagt efter, at teorilektionerne et bestemt sted (af hensyn til egen adresse).

Jeg har d.d. bestået min køreprøve. Jeg er tilfreds, trods udfordringer undervejs. 😊

21 augustus 2025

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse! Jeg tager dine kommentar med videre.
Tillykke med kørekortet og giver dine ord videre.

Kun positive ting

LZ skuffede ikke. Rigtig behagelige køretimer, jeg følte mig altid tryg uanset hvem kørelæreren var + teoritimer som var underholdende!!! Kun god oplevelse herfra😊

Kære Sofie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The atmosphere at the driving school…

The atmosphere at the driving school was always very welcoming and supportive. learning was effective and enjoyable. i was always motivated during the lessons thank you LZkøreskole☺️

Dear Serhii

Thank you for your review!
Glad to hear that your experience was good here!
Congrats with the driver licens & for choosing LZ driving school

Best regards - Elenora LZ

Nabil København

Nabil København
Min oplevelse på lz køreskole var mega fed
Jeg meldte mig til og tænkte at teoritimerne ville blive kedelige, men de havde et rigtig fedt hold der gjorde at man glædede sig til at komme. Jeg lærte en masse ting rigtig nemt takket være Nabil, som var min kørelærer. Hvis i skal tage kørekort, er dette klart det bedste sted I kan vælge

20 maart 2025

Kære Odin

Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt & trygt i København.
Jeg giver dine ord videre til Nabil

Eneste rigtige køreskole!

Havde en rigtig god kørelærer, god til at forklare tingene så jeg kunne lære hurtigt.
Ud over det så også altid en god vibe i bilen og alt fra sjove til dybere samtaler undervejs. God til at skabe tryghed under kørsel.
Teori delen var også super god, god til forklare og gøre så man kunne huske færdselsloven.
Mega fed køreskole! :)

Kære Aske

Tak for din flotte anmeldelse! Dejligt at høre dit forløb har været godt & trygt her. Tak fordi du valgte LZ køreskole!

Sensygt forløb 🤩

Sensygt forløb har ikke så meget andet og sige en det Sutti er en “verdens mand”

15 augustus 2025

Kære Noah

Jeg giver dine ord videre til Sutti

Bedste køreskole

Bedste køreskole, teoritimerne varede 2 timer, og vi mødte altid op til et stort smil og godt humør. Der var altid mad, og vi fik ret frie rammer. Læringen er virkelig god, og man får meget lært på lidt tid. Jeg kørte med Nabil, og alle køretimerne var fyldt med grin, og lange snakke, og fik altid lov til at vælge musik ;) Oveni det, er prisen meget lavere end andre køreskoler jeg har set, og som mine venner har taget. Kæmpe anbefaling!

30 december 2024

Kære Liva

Jeg giver dine ord videre til Nabil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig godt oplevede…

Jeg har haft en virkelig godt oplevede hos LZ køreskole. Jeg kørte med Masoud 10/10 kørelærer. Havde de bedste ture der primært bestod at grin og gode snakke. Bestod køreprøve og teori prøve første gang, så det tid til lønforhøjelse. Jeg er virkelig glad for jeg valgte LZ til at tage mit kørekort.

14 augustus 2025

Kære Freja

Tag jeres kørekort ved Lz

ORALE en køreskole!
Jeg har haft mit kørekort forløb med Massoud. Fantastisk kørelærer. Er så taknemmelig for jeg havde Massoud, han holder hovedet koldt, men samtidig har vi haft det maks grineren. Tak for et klasse forløb. Er glad for, at jeg valgte at tage kørekort ved Lz.

11 augustus 2025

Kære Melani

Tag dit kørekort ved LZ!

Jeg er sindssygt glad for, at jeg valgte at tage kørekort hos LZ Køreskole – det har virkelig været godt! Jeg havde den bedste kørelærer. Ærligt, hvis nogen fortjener en lønforhøjelse, så er det Massoud! Tak for et fantastisk forløb – jeg kan kun anbefale LZ til alle, der vil have en køreskole med både kvalitet og god energi.

6 augustus 2025

Kære Freja