Eerst een mailtje gestuurd hoe ik het handigste 5 leuk ingepakte cadeaubonnen met verschillende bedragen op factuur kon aankomen. Hierop kreeg ik een duidelijk en snel antwoord. Na de betaling kon ik... Toon meer
Bestelling geplaatst (jersey, bib en sokken van PNS Solitude) en toen mijn bestelling verzonden was, kreeg ik een mailtje dat ze een verkeerd item hadden opgestuurd. Ze hebben het juiste item netjes n... Toon meer
Snel verzonden, netjes verpakt, goede en duidelijke communicatie via de mail. Shirt zit top, heel gave kleur. Mijn eerste item van MAAP, top!
Leuk ritje gemaakt langs beide Maats winkels. Was gezellig,leuk persoonlijk geholpen en erg goed geadviseerd. Uiteindelijk een fijne set van PNS gekocht en zoals door het team al voorspeld mijn favori... Toon meer
- #4 van de 16 beste bedrijven in Buitensportkleding- en uitrusting
Nederland
- maats.cc
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super fijne ervaring en top producten.
Bestel er meermaals omdat ik weet dat het de volgende dag geleverd word. Moest ik het bij het merk zelf bestellen mag je toch rekenen op leveringstermijn van 4 dagen. Geef mij maar Maats.cc, snelle levering en top producten. Een echte aanrader!
Bovendien krijg je er een nog een persoonlijke kaartje met boodschap bij.
MAATS is meer dan een winkel
MAATS is niet alleen een winkel met hoogwaardige wielerkleding, het is ook een plek waar je als fietser echt bij wilt horen. De mensen zijn vriendelijk, betrokken, weten waar ze het over hebben en helpen je altijd goed.
Maar wat MAATS extra speciaal maakt, zijn de groepsritten. Wekelijks kun je aansluiten bij tochten waar veiligheid, samen rijden en gezelligheid voorop staan. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint, iedereen is welkom. “Samen uit, samen thuis”.
De sfeer is ontspannen, de routes zijn super en na afloop is er altijd tijd voor koffie en een goed verhaal. Je komt voor de kleding, maar blijft voor de community.
Hun service is maatwerk!
Top persoonlijke service! Goede combi winkel en de leuke wekelijkse Maatsrides.
Beste bibshort ever.
Goede fietskleding en prima service!!
Top!
Mijn eerste bestelling was een cadeau wat ik helaas moest retourneren vanwege een foute maat. Maats heeft meteen een tegoedbon aangeboden.
Mijn nieuwe bestelling is zeer snel geleverd met een leuke persoonlijke boodschap!
Hele toffe zaak
Hele toffe zaak. Vriendelijk personeel en ze hebben super mooie fietskleding van deze tijd.
Elk bezoek voelt als thuis komen
Elk bezoek voelt als thuis komen. Medewerkers en eigenaren geven goed advies, nemen de tijd om producten toe te lichten en leveren uitstekende service.
Fantastische shop
Fantastische shop! Mooie collectie en super vriendelijke medewerkers. The place to go!
Het shirt was top
Het shirt was top, maar te klein en ik kon het omruilen bij Maats in Amsterdam voor een grotere maat. Tevens een thermo ondershirt gekocht. Zit allemaal top, vooral op de fiets!
Mooie spullen
Mooie spullen, personeel met verstand van zaken en zowel in Amsterdam als in Utrecht prachtige winkels. Dé plek voor elke wielrenner om er gesoigneerd bij fe lopen
Persoonlijke touch !
Mooie producten ! Na vragen via mail over de maat erg snelle reactie. Na ontvangst aangenaam verrast door nog een persoonlijke handgeschreven " boodschap " op een kaart die is bijgevoegd. Dat geeft je het gevoel van meerwaarde als klant !
Dank Maats !
Leukste fietskleding koop je hier
Snel bezorging en goed contact als je een vraag hebt
Maats, top winkel en service!!
Ben altijd perfect geholpen door team Maats, als ik bel met een vraag over de kleding, nemen zij altijd de tijd om het uit te zoeken en zo goed mogelijk te beantwoorden.
En altijd een bedankkaartje bij mijn bestelling, dat maakt het altijd heel speciaal, een kleine moeite!!
Stijlvolle fietskleding volop keuze
Maats Amsterdam heeft een mooie collectie stijlvolle fietskleding, veel keuze en een hele vriendelijke en behulpzame medewerker Janco.
Maats verkoopt de beste brands en…
Maats verkoopt de beste brands en organiseren de leukste events en rides! Highly recommend 🫶
Goede en snelle levering
Topproduct en topservice