MacBook Pro 16 inch snel en vakkundig gerepareerd. Bij Apple is reparatie veel te duur. Macfixers heeft zijn werk goed gedaan tegen een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden!

Ook ik had een MacBook pro met het flexgate-probleem. Contact opgenomen met MacFixers, die snel reageren via mail. Heb de mac zelf afgegeven en kon hem binnen 24 uur al weer gerepareerd ophalen. Een h... Toon meer

Ook onze macbook pro had het flexgate probleem. Na verschillende offertes kwam macfixers er als beste uit. Een nieuw bedrijf, nog niet veel reviews over te vinden… toch maar eens proberen… Communi... Toon meer

Voor een zelfstandig ondernemer is het gewoon heel belangrijk dat een device snel gerepareerd wordt, OF dat je heel snel weet dat het niet gerepareerd kan worden. Op het moment dat de eigenaar/medewer... Toon meer

1. Computerreparatie

Bij MacFixers.nl zijn we toegewijd aan het vakkundig herstellen van jouw MacBook. Ons doel is eenvoudig: de beste en meest betaalbare MacBook reparatieservice in Nederland bieden.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Excellente reparatieservice

De reparatieservice van Macfixers.nl heeft al mijn verwachtingen overstegen. Complimenten voor de zeer nette afhandeling, snelle respons en eerlijke professionele ondersteuning. Excellent!

1 september 2025

Geweldige service

Geweldige service, repareren echt in plaats van modules swappen. Pro-actieve communicatie en redelijke prijzen.

Aanrader!

6 augustus 2025

Snelle reactie! Goede service!

Snelle reactie! Goede communicatie! Heel fijn geholpen door Matheo. Na onderzoek kreeg ik al snel een e-mail met heel duidelijk beschreven wat er aan de hand was en wat mijn opties waren voor reparatie. Eenmaal akkoord: snelle reparatie! Heel blij met het resultaat: er moest een nieuw toetsenbord op mijn iMac en dat ziet er heel erg mooi uit! Verder goede service

24 juli 2025

Top, goedkoop

Top, makkelijk, goedkoop, enige reparateur die mijn MacBook kon vervangen zonder een echt Macbook scherm dus veel goedkoper.

29 juli 2025

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Ik ben snel en eerlijk geholpen voor een fatsoenlijke prijs. En ik heb ook nog eens goed advies gekregen. Echt een aanrader.

7 juli 2025

Dit was een 10/10 ervaring wat mij…

Dit was een 10/10 ervaring wat mij betreft. Mijn kind had volgens mijn vrouw had “een beetje water” op haar MacBook Pro gemorst. MacBook deed sindsdien vrijwel niet meer. De Apple Store in Amsterdam heeft een snelle check gedaan en meldde dat onderzoeken sowieso EUR 800 ging kosten en bij ernstige schade wellicht meer. Ik kreeg het advies om maar een nieuw Air te kopen. Als laatste redmiddel Macfixers een berichtje gestuurd. Heel snel een reactie en een duidelijk en eerlijk plan gemaakt. Via een verzend label de MacBook opgestuurd en ik kreeg volgens mij binnen 48 uur al bericht van Matheo dat hij de schade had gelokaliseerd en opgelost en het probleem waarschijnlijk is opgelost. Hij heeft voor de zekerheid machine getest en ja hoor: alles werkte weer. Na betaling van de factuur dezelfde dag nog retour via de post. Dit alles voor een fractie van de prijs die Apple mij voorhield. Vrouw blij, ik blij. Helemaal top!

27 mei 2025

Snel herstel Macbook

Na 1e contact mijn defecte Macbook opgestuurd. Na ontvangst door MacFixers , goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en uiteindelijk in overleg een passende reparatie gekozen. Binnen 1 week was de Macbook, hersteld en weer terug bij mij.

17 april 2025

Super service & fijne/snelle communicatie

Nadat mijn macbook defect is verklaard door apple zelf en er een moederbord reparatie is aangeraden wat mij 700/800 euro zou gaan kosten heb ik mijn macbook opgestuurd naar macfixers voor een second opinion. Na 2 weken is mijn macbook weer werkend terug thuis en bleek dit helemaal niet het geval te zijn. Voor een stuk minder geld (onder de 100,-) kan ik weer genieten van mijn macbook en ben ik ten allen tijden goed op de hoogte gehouden door macfixers van alle bevindingen en ontwikkelingen rondom de reparatie. Zeker een aanrader voor iedereen die een macbook reparatie nodig heeft. Eerlijk en super werk geleverd door macfixers!

27 november 2024

MacBook Pro 2019 start niet meer op

Mijn MacBook Pro start niet niet op, met Matheo in contact gekomen erg prettig mee gemaild. En volgens afspraak na een week de MacBook terug gekregen en het start weer op.
Ben zeer tevreden over het contact en service.

Ron

- Duidelijke nota & Betalen via Ideal
- Al met al: super!

25 september 2024

Fijne service

Fijne service. Snel en duidelijk contact en mijn MacBook Air was binnen een week weer met een gloednieuw scherm te gebruiken voor een mooie prijs. Aanrader.

26 september 2024