Machinekist
Oplichters!! Besteld en nog wel antwoord gehad met de smoes dat er vertraging was. Later de smoes dat er problemen waren met de webshop en alle gegevens weg waren of ik nog een keer wilde betalen!... Toon meer
Pure oplichting!! Nog steeds geen bestelling ontvangen, kunnen niets van bewijs van verzending aantonen.. koop hier niets! Al verschillende malen contact gehad met klantenservice maar ze houden j... Toon meer
Dyson besteld voor maar 250 euro kon het bijna niet geloven. Levertijd duurde wat langer als verwacht maar na een nette service en uitleg via whatsapp werd mij de reden uitgelegd en netjes bijgestaan.... Toon meer
Wij van machinekist bieden de beste kwaliteit aan apparatuur met meestal ook nog is de scherpste prijs. We werken veel met grote merken en groothandelaars zodat wij jou de beste kwaliteit en Prijsgarantie kunnen geven.
Nederland
- Contact@machinekist.nl
- machinekist.nl
Mensen keken ook naar
Wat een stelletje oplichters zijn dit. NOOIT MEE IN ZEE GAAN.
Wat een stelletje oplichters zijn dit. Producten nooit geleverd en je geld ben je kwijt. Goedkoop is duurkoop. NOOIT IETS KOPEN. Houden je aan het lijntje, appen je gewoon terug, bellen zelfs als je er om vraag aar als je zegt het zat te zijn, stappen gaat ondernemen en een tikkie stuurt om het bedrag terug te storten verdwijnen ze van de radar. Website is inmiddels uit de lucht maar zou me niets verbazen als dit soort criminelen onder een andere naam gewoon verder gaan. Opletten geblazen.
Mensen let op ze zijn nu ook met andere…
Mensen let op ze zijn nu ook met andere naam begonnen budgetaparatuur niet intrappen
Oplichters!!
Oplichters!!
Vervolgens niks meer gehoord en website uit de lucht.
En wat zie ik net op instagram voorbij komen ze zijn verder gegaan onder een andere naam BUDGETAPPARATUUR!!!
Trap er niet in
Oplichting!
Oplichting!
Koop hier zeker niets!
Ze houden u aan het lijntje tot en met..
In het begin antwoorden Ze nog op de WhatsApp maar achteraf krijg je geen antwoord meer.
Zogezegd is het opgestuurd..
Kom hier niet af met u reactie van vervelend om te horen bla bla bla...
Ge zijt een zware oplichter!
Voddeman
Ik ben opgelicht.
Ik heb de Dyson Supersonic besteld en betaald; ik vraag via chat of ik achteraf kan betalen, maar die functie hebben ze uitgeschakeld.
Ik lees recensies en heb toch enige hoop dat het betrouwbaar is. Na twee weken reageer ik via chat dat ik nog steeds niets ontvangen heb. Ik stuur een kopie van de mail, maar krijg hierop geen bericht.
Ik krijg via chat te horen dat het systeem eruit ligt door technische storingen, dat ik opnieuw mijn betaling moet voldoen en dan krijg ik het oorspronkelijke betaalde bedrag terugbetaald. Dan kan ik opnieuw bestellen en betalen en ontvang ik een track&trace om de levering te volgen.
Als ik opnieuw op internet ga kijken naar de webwinkel, is de site niet meer bereikbaar.
Ik lees nu via Trustpilot dat het oplichterij is.
Ik krijg het advies om aangifte bij de politie te doen en tevens ACM Consuwijzer te informeren.
Tevens heb ik een melding gedaan bij Nietbezorgd.nl.
Nog steeds hoop ik op een goede afhandeling.
Opgelicht
Helaas ook niets ontvangen. Op 8 februari 2023 artikel besteld en betaald en bevestigingsmail gekregen.
Oplichterij
Ook iets bestekd nika ontvangen via whatsapp contact gehad elke keer een smoes met leveren, als laatst vandaag een app gehad dat de klantenbestand plat ligt, en dat ik opnieuw moet betaleb natuurlijk trap ik er dit keer niet in, heb de gesprekken nog, duidelijk gezegd dat ik me geld terugwil en dat ik anders aangifte ga doen bij de politie
Ik ben al 2 weken aan het wachten op…
Ik ben al 2 weken aan het wachten op een dyson stofzuiger die betaald is . Constant krijg ik leugens te horen en nu vragen ze nog eens een 2de keer te betalen! Daarna wordt min eerste betaling terug gestort zeggen ze !, GROTE OPLICHTERS
Als ik niks aantoets kom ik niet verder…
Als ik niks aantoets kom ik niet verder maar ik wil nog niet een ster invullen !! Alle reviews hieronder kloppen helaas kom ik te laat achter. Geld betaald en vervolgens is er niemand meer thuis, geen reactie op mail, tel. Enz. Gewoon een vieze profiteur dus. Harrie.
OPLICHTERS
Koop niks van deze site aub!!! Ik heb op 14/2 een Dyson gekocht en heb nog steeds niks binnen gekregen. Ik had contact via whatsapp en ze vragen nog een keer om een betaling doen want hun website hadden storing en ze hadden alles krijt. Ik ga niet nog een keer betalen had een betaalbewijs gestuurd maar was niet genoeg volgens hun!!! Dus ze zijn een grote oplichterij...ga aangifte doen!
Product gekocht, niet geleverd!!!
Product online gekocht: niet ontvangen! Geen geld terug! Zie ook de andere reviews.Gaan nu verder onder spotapparatuur.nl 😞
Oplichter
Oplichter
Heb contact via de Whatsapp stuurt die dat hij alle gegevens kwijt is.
Nu zou ik nog een keer moeten storten met gegevens en dan zou ik mijn pakketje krijgen en mijn eerst betaalde geld ook.
Zo 😡
Ik heb me aangemeld bij nietbezorgd.nl.
Misschien kunnen zei wat betekenen.
Helaas zijn wij ook opgelicht
Helaas zijn wij ook opgelicht . Wel betaalt maar niks ontvangen en elke keer geven ze antwoord met even contact opnemen. Maar je kan helemaal geen contact opnemen . Wij gaan aangifte doen en naar de krant en tv. Kassa .
Stuur mijn spullen op !!!!
Hoor helemaal niets van ze. Mail reageren ze niet. Lijkt mij een oplichter.
OPLICHTERS
opletten leveren niet bende oplichters en nooit gehoor wanneer je probeert te bellen!!!!!!!!!
HOE GELD TERUG EISEN???
Zijn oplichters ze leveren niet uit als…
Zijn oplichters ze leveren niet uit als je ze mailt ook geen reactie. Hosting bestaat ook nog maar een paar dagen naar wat zoeken de site is ook via buitenland. En het vestiging adres is een hal die leeg staat.

oplichting
De oplichter gebruikt mijn naam (denk van meerder pers) om positieve reviews te schrijven!
Mensen als je opgelicht bent doe aangifte.

OPLICHTER OPLICHTER
OPLICHTER OPLICHTER
Week geleden besteld en nog steeds niks ontvangen terwijl er staat volgende dag op de post, ik ga meteen een aangifte doen tegen deze sukkels

Niks ontvangen oplichters
Niks ontvangen. Wat een oplichterij is dit!!!!!. App gestuurd geen reactie, contact formulier geen reactie mail gestuurd......verrassend geen reactie

Antwoord van Machinekist
Leveren niet! Beloven veel sturen tot nu toe niets
Aangifte gaat maandag de deur uit, tot die tijd krijgen ze de kans om t geld retour te storten.Wat ging er mis, alles, en nu geven ze niet meer thuis.? Heel veel beloftes, meneer Karel Groeneveld beslist of ik mijn geld terug krijg aldus Robin Postema.