Zeer goed, snel en professioneel geholpen, voor zowel laptop als telefoon. Vriendelijke mensen, zeer geduldig, ook met een 'digitaal uitgedaagde' klant zoals ik :-).
Zeer informatieve website waar alle mogelijke opties heel duidelijk naast elkaar staan. Daarna toch nog even voor de zekerheid telefonisch overleg gehad over de beste oplossing voor mijn 6 jaar oude... Toon meer
Na een kort telefonisch overleg en assistentie bij het invullen van het web aanvraag voor een vochtschadebehandeling de laptop opgestuurd. Kreeg via de mail of telefonisch telkens een status-upd... Toon meer
Lindengracht 60, 1015 KJ, Amsterdam
- 0207701809
- help@macrepair.nl
- macrepair.nl
Mensen keken ook naar
top service
Ondanks dat mijn laptop al uit de standaard fabrieksgarantie was. Gaf Macrepair aan dat Apple voor mijn serie laptop een extend garantieprogramma hadden (voor de videokaart). Macrepair heeft de garantie afhandeling met Apple geregeld en ik hoefde alleen de arbeid af te rekenen.
Van de verdrinkingsdood gered
Woensdagavond had onze Macbook Air issues met opstarten. Het bleek dat onze zoon er per ongeluk ijsthee overheen had laten vallen. Lucas om hulp gevraagd en zijn raad opgevolgd. Dag later Macbook naar MacRepair gebracht en binnen een week een telefoontje met wat de schade was. Reparatie zou 5-10 werkdagen duren omdat de onderdelen besteld moesten worden. Vervolgens binnen een week weer een telefoontje, Macbook was klaar. Kortom, binnen 2 weken ons Macbook gereinigd en gerepareerd. Bij het ophalen de Macbook meegekregen in een mooie sleeve. Kortom, een absolute aanrader!
Wat een service!!
Omdat ik een hoax had gekregen van Intrum Justitia, die waarschijnlijk een virus bevatte, vroeg ik MacRepair om hulp. Ja, ik kom al jaren bij MacRepair omdat ik het een heel fijne 'winkel' vind, maar toch vind ik het enorme service, dat MacRepair me snel, per mail, effectief helpt met het installeren van een virusscanner! Resultaat: 2 corrupte files opgeruimd en vooral … een blije Mac gebruiker! Dank.
Top geregeld
Vorige week viel mijn beeldscherm uit van mijn iMac. Ben langs Macrepair gegaan, heb mijn machine daar gelaten. Twee dagen later kreeg ik een belletje dat ik hem weer op kon halen, bleek iets te zijn met de connectoren naar het scherm. Gelukkig doet ie het weer perfect.
Thanks!
Duur + Geen communicatie = oplichterij
Onlangs ben ik langsgegaan bij Macrepair om mijn macbook te laten laten checken, helaas zeiden ze na 20 minuten al dat ze een grote check moeten doen, deze kostte mij 97,-(ze hadden mij niet gezegd dat het goedkoper kon!)...na enige discussie hebben ze er 93,- van gemaakt.
Ze zeiden dat dit 2 dagen in beslag zou nemen, uiteindelijk 5 dagen later ( Woensdag t/m Maandag) de laptop op kunnen halen, ze kwamen op een uiteindelijke prijs van 650(!) euro.
Dit omdat de harddrive vervangen moest worden en een kabeltje. Natuurlijk heb ik gezegd dat ze de macbook zo moesten laten zoals het is, want niemand zal 650,- betalen voor een macbook uit 2010.
Toen ik de fractuur in mijn handen had kon ik zien waar hun zoveel voor vragen, namelijk 210,- voor het monteren van de harddrive, inname van het toestel, en het kabeltje (dat overigens 69,- kostte).
Natuurlijk was dit niet incl. btw, in totaal moest ik 111,- btw betalen.
Kort samengevat, trap niet in alles wat ze u bij Macrepair vertellen! Ze doen er alles aan om u zoveel te laten betalen, voor uiteindelijk weinig werk.
Ik zal in vedergeval geen stap meer zetten in de winkel van macrepair (ondanks hun mooie locatie)
Inmiddels heb ik alles later repareren incl. een datamigratie, dit kostte mij uiteindelijk 110,- in totaal.
Update: 28-2-15
T.a.v reactie Macrepair:
Ik ben benieuwd wat de uitkomst is. Tevens ben ik ook benieuwd waarom ik 93,- moest betalen voor het groot onderzoek, terwijl op uw site staat dat een groot onderzoek 74,- (binnen 5 dagen) kost?

zeer tevreden
Had via Ikfix.nl een nieuw scherm voor mijn MacBook Pro besteld. Na tevergeefse pogingen om het zelf te maken ben ik naar macRepair gegaan zodat zij het hopelijk voor me konden maken. Service was goed en bovendien was het snel klaar. Gelukkig doet mn Mac het weer perfect. Bedankt.
Geweldige service!
Ik ben erg blij met de geweldig fijne manier waarop ik geholpen ben, met name door Thanasis. Hij heeft echt alle moeite gedaan om mijn macbook (zover dat mogelijk was) te repareren!!
KLASSE!
Naast een goed advies is de uitvoering van de werkzaamheden PERFECT verlopen. Er is een SSD in mijn MacBook Pro erbij gezet en omdanks een lichte hick-up is door persoonlijke aandacht mijn vijf jaar oude machine weer springlevende! Tevens werd een garantiezaak van een niet zo goed functionerende nieuwe batterij vlekkeloos opgelost!
AANRADER!
super service en product inbouw beschrijving
ik heb een onderdeel(IKF 2429) besteld voor een mac mini, helaas kreeg ik het beschadigd binnen , direct terug gestuurd en binnen 3 dagen een nieuwe, de beschrijving is simpel en duidelijk uitgelegd . kind doet de was. ze hebben daar die appeltaart wel verdient.
snelle en flexibele gasten
Gisteren mijn retina scherm van mijn macbook pro laten vervangen, die was nl. gevallen. Via de website een afspraak gemaakt om 10:00 uur en de klaar-terwijl-u-wacht optie gekozen. Vanwege die achterlijke hoeveelheid files die ik tegenkwam vanuit Groningen was ik een uur later: geen probleem. Verder was het behoorlijk druk in de zaak: geen probleem, half uur later werd ik gebeld dat ie klaar was. Goeie, snelle service, zou ze (ondanks de afstand) zo weer opnieuw kiezen.
Top geholpen
Had problemen met de traagheid van mijn Macbook Pro. Door nieuwe RAM loopt hij nu weer als een zonnetje. Sneller dan ooit eerlijk gezegd en voor 80 euro was dat een koopje. Als ik ooit nog problemen heb dan kom ik zeker terug. Bedankt!
OPGELOST: Oplichterij en een hoop kosten!
Update: Inmiddels is het onderstaande probleem door de mannen van MacRepair en IkFix opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dit zeer professioneel en vakkundig gedaan hebben. Na een bezoek aan hun winkel hebben ze samen met mij gezocht naar een oplossing waardoor ze naar mijn mening hun reputatie als 'zeer betrouwbaar' reparatiepunt zeker verdienen!
---------------
Vreselijke ervaring met dit bedrijf. Een flinke tijd geleden mijn laptop ter reparatie langs gebracht naar MacRepair. Na 7 keer op en neer te reizen van Amersfoort naar Amsterdam omdat ze het probleem niet konden vinden. Het probleem is nooit verholpen, wel kreeg ik een rekening van ca 100 euro voor het onderzoek. Hierna heb ik de laptop naar Amac in Amersfoort gebracht waar ze een nieuw moederbord t.w.v. 1200 euro kosteloos monteerde.
Een jaar later brak het scherm van mijn iPhone 4. Ik vond op internet een partij genaamd 'ikfix'. Na veel positieve recenties besloot ik er een nieuw scherm te kopen om die vervolgens zelf te monteren. Na nadere inspectie kon ik letterlijk de aantal pixels in het scherm tellen en zaten er zwarte strepen aan de rand van mijn scherm. Ik heb direct met ikfix gebeld om te vragen of het wel een 'echt' scherm was. De medewerker bleef standvast beweren dat het niet om een namaak/OEM product ging. Hij vroeg mij de telefoon op te sturen voor een 'kosteloze' inspectie/reparatie. Ik kreeg te horen dat ze niks vreemds konden zien en dat ze het product terug gingen sturen. Ter referentie: iedereen die ik mijn telefoon laat zien merkt direct het slechte scherm op.
Intussen kwam ik tot de ontdekking dat MacRepair en Ikfix broertjes van elkaar zijn en dat achter beide bedrijven exact dezelfde gezichten werken. Na de ontdekking besloot ik het apparaat niet meer terug te sturen gezien mijn vorige ervaring.
Een dag later ontving ik een factuur voor de zogenoemde 'kosteloze' reparatie. Na een telefoontje hoefde ik deze echter toch niet te betalen.
Ik heb voor de zekerheid nog een Apple expert naar de iPhone laten kijken die melde dat het scherm sowieso niet van Apple vandaan kwam. Ik heb besloten het erbij te laten en het maar met mijn korrelige scherm te doen. Maar wees gewaarschuwd voordat je iets met een van beide bedrijven onderneemt!

Prima service!
Mijn ipad 2 was op de grond gevallen en het scherm bleef op zwart. De Apple store zei dat ik de ipad weg kon gooien (helaashelaas) en voor recycling kon achterlaten. Via een vriend kwam ik voor een second opinion terecht bij MacRepair en de ipad doet het gewoon weer! Was dus doodzonde geweest als ik m had weggegooid. Slechte beurt van Apple, uitstekende service van MacRepair. Ik ben erg tevreden over de quick scan in de eerste 15 minuten gevolgd door een diagnose met kosteninschatting.
SUPERBEDRIJF!
Super snelle klantenservice - Levering was binnen de tijd - Laptop helemaal weer de oude! Dikke aanrader mensen! :D
Blijft GEWELDIG door de jaren heen!
Ik ben al een langere tijd in het bezit van een Macbook. Een paar jaar geleden crashte de harde schijf maar die werd door de jongens van Macrepair keurig vervangen. Nu was er vorige week weer eens een meltdown van de Macbook en ook deze is weer perfect opgelost. Nieuwe accu + een algemene storing opgelost. En waar ik het meest blij van werd....mijn data van afgelopen maand was nog niet gebackupped maar deze is gewoon weer hersteld.
Deze 'dudes' blijven mijn vaste Mac-vrienden !!!
Prima service
Ook als het bestelde onderdeel niet het juiste type blijkt te zijn dan wordt het op een heel prettige manier afgewikkeld en het geld teruggestort.
De helpdesk antwoordde tot mijn grote verbazing ook gewoon op zondag.
Prima service

Antwoord van MacRepair.nl
Vakkennis en geweldige service!
Binnen enkele dagen was mijn iMac weer 'levensvatbaar' met extra geheugen en gelukkig met behoud van grotendeels mijn data en programma's. Dikke pluim voor macrepair Lindengracht! En bedankt voor de mooie iMac winterjas die ik erbij heb gekregen. Top!
Super goede service, snel, redders in nood :-)
Zeer goede service, klantvriendelijk personeel, behulpzaam, deskundig.
Harde schijf van m'n iMac was stuk, maar alle gegevens zijn gered, heel snel geregeld door Macrepair, met speciale dank aan Andre Luthart
macrepair supersnelle service
Reeds een i-mac van 1G naar 4G upgrade,was binnen 5 min gedaan ,zo snel heb ik dit niet meegemaakt.
Thuis weer opgestart en supersnel.
Mensen van Macrepair gewoon klasse,Supersnel dit is service, bedankt !!!
Geweldige en prettige service!
Afspraak gemaakt om nieuwe batterij in Macbook te laten zetten. Gebeld of ik er nog een mocht meenemen. Geen probleem. Een half uur in het café op de hoek (Thijssen) ook prettig, gezeten. En teruggekomen bij MacRepair lagen de twee laptops klaar, met verse accu en schoongemaakt, als nieuw. Met twee flesjes schoonmaakspel als service gratis erbij. Ik weet ze nu te vinden en heb er graag een reisje vanuit Zeeland voor over.