Order #10261 hoes voor achterboard bed voor 52,95. Nooit gekregen. Zou terugbetaald worden. Nooit wat gehad ondanks meerdere toezeggingen. Schandalig

Op 6 januari 2024 bestelling geplaatst en na vele mailtjes heen en weer vage antwoorden ontvangen. Gevraagd of ik mijn geld teruggestort kon krijgen omdat ik geen product heb ontvangen werd gezegd dat... Toon meer

Pure oplichting, op de site stond er materiaal 100% zacht katoen, ik kreeg een synthetische pyjama. Ik stuurde een klachtmail en kreeg geen enkele respons over dit feit, enkel de tekst dat ik zelf de... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Onbetrouwbaar

19 september 2025

Niet in trappen

Niet in trappen
Schandalig dat Pinterest dit soort webshops de mogelijkheid geeft om reclame te kunnen maken

18 december 2024

Criminelen

Heb een bestelling geplaatst 5 dagen geleden, ze is nog steeds niet geleverd, op de site zeggen ze binnen de 24h te leveren. Een mail gestuurd en om uitleg gevraagd, echter geen antwoord. Ook de track en trace geeft aan de code niet te kennen. Als ik de reviews lees begrijp ik het en had ik deze eerst moeten lezen. Ik ben van plan testaankoop in te schakelen

20 oktober 2024

2 x lampenspots besteld

2 x lampenspots besteld, €29,95 betaald, na vele mailwisselingen gaven ze aan dat ze geleverd zouden zijn. Een foto van hun scherm zou dan een bewijs zijn dat ze geleverd waren. Na gevraagd te hebben om track en trace en met welk vervoersbedrijf ze “geleverd” zijn kreeg ik geen antwoord op mijn vraag.
Wel een mail ontvangen met excuses en dat ze dit gaan uitzoeken.
Plots weer een mail dat ik bestelling heb van spots met opnieuw een betaling van €29,95?
Eindelijk 2 spots geleverd gekregen, afwachten of ik hier een rekening van krijg…uiteindelijk 2 mnd op gewacht + tijd aan mailwisselingen.

12 augustus 2024

Koop niets op deze site

Koop niets op deze site! Ik ontvang mijn goederen niet en ze storten mijn geld ook niet terug. Echt schandalig. Dit zijn wanpraktijken. Ik wacht al 4 weken en ze treden niet in actie.

31 juli 2024

Pas op !!!

Pas op !!!! Oplichters !!!! Een duur kleed besteld en nooit ontvangen !!! Verschillende mails gedaan waarop ze me steeds antwoorden met enorme uitvluchten keer op keer tot het stopt omdat ze voelen dat je hen doorhebt.
ZOEK EEN EERLIJKE JOB IPV MENSEN OP TE LICHTEN SHAME ON YOU!!!!

15 januari 2024

Oplichters

Oplichters, website is ondertussen offline - is er iemand die namen of een adres heeftv want ik denk dat een persoonlijk bezoek hier noodzakelijk is....

19 mei 2024

Oplichterij

Oplichterij. Product ontvangen wat totaal niet leek op het aanbod. Retour gestuurd voor 25 euro. Nooit meer wat gehoord. Ik ga met bevriende advocaat hier werk van maken. Wie doet er mee? Ik mag hier geen email achterlaten maar als je aaftinke en dan het apenstaartje met hotmail erachter zet, kun je contact met me opnemen.

17 december 2023

Mensen laat jullie niet misleiden.ik…

Mensen laat jullie niet misleiden.ik had voor de kerst 2 pakken besteld voor 125 euro.Naar vele mails pakket naar 3 maanden ontvangen,waardeloos retour label gevraagd en gekregen kosten v terug sturen kost helaas 25, euro dacht doe toch maar krijg ik nog wat terug .25 januari terug gestuurd en nu vele mailtjes verder 16 april niks ontvangen en pakketje????krijg geen antwoord meer.dus oplichting.wil er wel werk van maken ga eerst contact opnemen rechtsbijstand advies vragen.

16 april 2024

Ce sont des escrocs

Het zijn oplichters, ik kan bevestigen wat al geschreven is!
Ik bestelde eind november 2 pyjama's, stuurde ze terug met Track en Trace zoals gevraagd, en heb nog steeds mijn geld niet teruggekregen ondanks talloze vriendelijke e-mails met een zekere Sophie.
Het is gewoon schandalig!
Koop niets op deze site!!!!!

21 maart 2024

NIETS bestellen!

NIETS bestellen!! 0 sterren waard, na herhaaldelijk mailen krijg ik uiteindelijk mijn bestelling die helaas uit waardeloos polyester bestaat i.p.v fijn dik katoen en in niets overeenkomt met het product op hun site

21 maart 2024

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! En Balova is hetzelfde bedrijf. 2 maart iets besteld maar nooit aangekomen. Sterker nog als ik de track en tracecode invoer dan is mijn pakje niet bekend.
NIKS BESTELLEN

19 maart 2024

Een schande....had goud kleurige broek…

Een schande....had goud kleurige broek met toffe trui besteld 99€
Kreeg gisteren na 4maanden eindelijk mijn bestelling toe....is om te wenen ,precies een plastieken broek ,ze scheurt gelijk kapot ,jammer dat ik geen foto kan bijzetten !!!! Een SCHANDE IS HET

17 maart 2024

Ik bestelde 15 December 2023 3 pyama’s

Ik bestelde 15 December 2023 3 pyama’s. Die stuurde ik terug (op eigen kosten via track&trace) en kreeg NOOIT terugbetaald. Het zijn dieven. Onbetrouwbaar. Ik blijf mails sturen om mijn geld terug te eisen. Dagelijks 2 mails. En ik blijf hopen op een teruggave…. Nu , 3 maanden verder.

15 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?