Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte udelukkende fra madkurven fordi de havde rød spidskål som var alfa omega at det var det som jeg skulle bruge. Da jeg modtager varerne havde de erstattet det med alm spidskål. Det havde væ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode friske varer til fair priser God og tilgængelig hjemmeside Meget god service - indimellem udsættes man som kunde for overraskelse som indeholder forkælelse, som man i den grad bliver glad for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inden jeg afgav min ordre havde jeg været i mailkontakt med Madkurven. Der var hurtigt brugbart svar retur på mine spørgsmål, også selvom det var i weekenden. De bestilte super friske grøntsager og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret en dejlig kasse med store flotte grøntsager. Det var første gang, jeg prøvede dette, da det var det eneste sted der havde glaskål til salg online, og da jeg så hvor stor udvalget var på w... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online voedselbezorgdienst
  2. Groenteboer
  3. Fruitgroothandelaar
  4. Groentesupermarkt
  5. Boodschappenbezorgdienst

Geschreven door het bedrijf

Vi har et stort udvalg af danske, udenlandske og økologiske varer – Alt leveret lige til din hoveddør.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Madkurven melder ikke tilbage

Madkurven har mange gode varer på deres webside, og jeg bestilte 7 fantastiske eddiker d.04.september 2022, som umiddelbart kunne leveres d.09.septebmer. De kom bare aldrig! "Fair nok" tænkte jeg. Der kan være udsolgte varer osv. Derfor ringede jeg til Madkurven d.15.september, da jeg stadig ikke havde modtaget andet end en kvittering for min ordre. Ganske rigtigt var der to af mine eddiker, som de ventede på at få leveret. Medarbejderen, jeg talte med, lovede at vende tilbage med ny information ugen efter. Jeg har intet hørt, og endnu intet modtaget udover en kvittering på min bestilling, og en kvittering for at jeg har ringet til dem. I dag skriver vi d.23.september 2022, så det er tre uger siden jeg afgav min bestilling.

23 september 2022

Antwoord van Madkurven

Hej Solvig, tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Jeg har personligt ringet tilbage til dig og sendt en e-mail efter vores samtale pga. de udsolgte varer, men intet svar. Vi er ret lette at komme i kontakt med, hvorfor ikke lige ringe ind igen. Jeg sender dig endnu en e-mail. Vh. Michael, Madkurven.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Desværre var en del af kantarellerne…

Desværre var en del af kantarellerne begyndt at gå i forrådnelse - men fint at Madkurven gik ind og refunderede mig 25% af prisen efterfølgende

18 augustus 2022

Antwoord van Madkurven

Goddag Nanna, tak for din anmeldelse her på Trustpilot, sætter vi stor pris på. Dog ville vi gerne have hørt fra dig, men dette har vi ikke så vi har kunnet tage en snak om hvis der måtte være noget galt med din ordre. Man skal være glad og tilfreds når man handler hos os. Så skriv til os på kontakt@madkurven.dk, ser frem til at høre fra dig. Vh. Michael, Madkurven.dk

Tak for du efterfølgende kontaktede os, så vi kunne få styr på hvor mange af dine varer som ikke var gode.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget utilfreds

Meget utilfreds. Muggen papaja og butternutsquash . De røg lige i skraldespanden!!!!!

17 augustus 2022

Antwoord van Madkurven

Hej Pernille, tak for din anmeldelse her på Trustpilot, den sætter vi pris på. Beklager du har haft en dårlig oplevelse. Vi er lidt trætte af at du i det mindste ikke har kontaktet os via telefon, e-mail eller chat siden du modtog din ordre fredag d. 12. august for 5 dage siden, for vi vil selvfølgelig gøre alt for at du har en god oplevelse hos os, men vi har ikke haft mulighed for dette i og med, at vi ikke har hørt fra dig og jeg ved med sikkerhed de var gode da jeg sendte dem, da jeg personligt pakkede ordrer i sidste uge, men de kan have fået for meget varme under transport etc. hvilket er svært at undersøge nu, men vi vil altid gerne hjælpe.

Michael
Medejer, Madkurven.dk

God kvalitet af grønt

God kvalitet af grønt. Godt udvalg i grøntsagskasse. Eneste "klage" er at det næsten er pakket for godt ind. For megen emballage
Nemt at bestille ekstra

18 mei 2022

Oprindelse

Oprindelse
Jeg kunne godt tænke mig, man kunne se på jeres hjemmeside, hvor grønsagerne kommer fra. Lidt skuffende at så meget er laaangt væk fra.

2 mei 2022

Antwoord van Madkurven

Hej, tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på og det er noteret ift. oprindelsesland. Ift. hvor varerne er fra, så bor vi desværre bare ikke i et land hvor vores leverandører kan dyrke alle tingene året rundt til priser som folk også vil betale. Vi bestræber os på at hente varer så tæt på så muligt.

Vh. Michael, Madkurven.dk

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint udvalg

Fint udvalg, men 2 blommer og 1 æble var dårlige.
De andre varer var fine.
Jeg vil godt handle her igen og give en chance.🥑🍅🍎🍋

24 april 2022

Antwoord van Madkurven

Hej, tak for din anmeldelse det sætter vi pris på. Havde været dejligt hvis du havde skrevet til os angående de dårlige blommer og æble, så vi kunne rette op på det, men vi har intet hørt. God dag 🍎 Vh. Michael, Madkurven.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.