Mijn website is binnen drie weken klaar dankzij de steun van deze academy. Naast dropshipping tips krijg je ook super nutige mindset-lessen. Heel uitgebreid en duidelijk, echt een aanrader!
We zijn enorm onder de indruk van de professionele service. Veel beter dan we hadden verwacht toen we begonnen. We zijn pas net van start gegaan en hebben hoge verwachtingen.
The New Era of Online Education Exclusieve communities, geavanceerd e-learning materiaal en de beste experts die voor jou klaar staan.
Conradstraat 1, 8013 RN, Zwolle, Nederland
- info@magiclass.io
- magiclass.io
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
De grootste fout ooit die ik gemaakt…
De grootste fout ooit die ik gemaakt heb. Ik vind het 1op1 traject bij magiclass echt heel slecht. Het zijn allemaal praatjes zoals bij andere cursus verkopers. Zelfs na meerdere keren te spreken met hun gaven ze aan dat ze niet de typische guru zijn
Ik heb namelijk al eerder nare ervaringen gehad en dit is er ook weer zo een. Ik kon het ook wel aan zien komen aangezien ze alleen maar 5 sterren reviews hebben.
Maar geloof me ik heb het nu meegemaakt en ik heb 0 begeleiding gehad. Je bent gewoon nog in je uppie en als je vragen hebt krijg je daar heel globaal antwoord op. DAT KAN CHATGPT OOK.
Dan zeggen ze actie ondernemen moet je helemaal zelf doen. Dus ik betaal flink om iets te horen wat CHATGPT me ook kan vertellen en dan moet ik het uitvoeren op een van de manier.
Na 1 maand wilde ik stoppen en de 2e termijn niet meer betalen( ik betaalde 2 termijnen in 2 maanden)
Maar geld terug is geen optie!!! Dan wordt er aangekaart dat iedereen geld terug gaat vragen ofzo iets. En dat ik een positie bezet hou en dus niet meer kan stoppen. Verder heb ik redenen gegeven waarom ik niet verder kon maar daar hadden ze ook een hele mooie oplossing voor. Een pauze om later de rest van het traject op te pakken. Ze doen ALLES om hun geld te krijgen. Ik heb er geen woorden voor
Nou gefeliciteerd ik betaal de laatste factuur en dan is het geld bij jullie binnen.
Deze review is mijn eerlijke mening van wat ik van mijn ervaring vond. Doe er mee wat je wil maar ik zeg het nogmaals alsjeblieft denk goed na.
Ondersteunende community bij Magiclass!
De community bij Magiclass is echt super chill. Iedereen helpt elkaar en je kan altijd met je vragen terecht. Echt een boost om door te gaan als je even vastzit!
Helemaal tevreden tot nu tot nu toe
Helemaal tevreden tot nu tot nu toe! Jullie staan vol enthousiasme klaar om te helpen en leggen alles duidelijk uit, echt top.
Mijn website zal binnen drie weken…
Mijn website zal binnen drie weken klaar zijn dankzij de steun van deze academy. Naast essentiële dropshipping-informatie biedt de cursus ook warrdevolle mindset-lessen. Zeer uitgebreid en duidelijk, echt een aanrader!
Ik ben net begonnen
Ik ben net begonnen, maar tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. De snelle reacties in de community zijn echt top.
De info hier is super praktisch en…
De info hier is super praktisch en helpt me meteen om nieuwe ondernemersskills te leren en mijn doelen te halen. Dit platform is echt een top bron voor groei.
Tot nu toe helemaal tevreden
Tot nu toe helemaal tevreden! Jullie zijn super enthousiast en leggen alles duidelijk uit, echt top.
Ik ben recent gestart
Ik ben recent gestart, maar tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. De snelle reacties in de community waarseer ik het meest.
in de community kun je al je vragen…
in de community kun je al je vragen over je bedrijf kwijt, echt handig! Die support krijg je niet snel bij andere cursussen als beginner.
Tot nu toe helemaal hapy
Tot nu toe helemaal hapy. Geweldige service eneen fijne sfeer, julie doen het super!
Heel tevreden
Heel tevreden! Snelle reacties bij vragen en de online meetings zijn erg waardevol en duidlijk. Dit heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Alles verloopt soepel en het platform…
Alles verloopt soepel en het platform is geweldig. Ik ben tevreden en benieuwd naar wat de toekomst brengt.
Geen klachten over het platform en de…
Geen klachten over het platform en de inhoud. Alleen wat problemen met de cashflow door de betalingsproviders.
Ik vind hier praktische informatie die…
Ik vind hier praktische informatie die me direct helt nieuwe ondernemersvaardigheden te ontwikkeln en mijn doelen stap voor stap te bereiken. Dit platform is een geweldige bron voor groei.
In de community kun je met al je…
In de community kun je met al je bedrijfsgerelateerde vragen terecht, erg handig! Als beginner krijg je deze ondersteuning niet vaak bij andere cursussen.
Tot nu toe ben ik 100% tevreden
Tot nu toe ben ik 100% tevreden. Geweldige service en een fijne sfeer, jullie doen het geweldig!
Deze dienst is echt fantastisch
Deze dienst is echt fantastisch, ik ben enorm tevreden. Jillie hebben een geweldig team!
Mystical eCommerce heeft mijn mindest…
Mystical eCommerce heeft mijn mindest en lven totaal veranderd. Ik werk nu onafhankelijk van locatie, kan overal ter wereld werken met alleen een laptop en wifi. eerst twijfelde ik ook, maar met inzet is alles mogelijk. Mijn nieuwe motto: 'onmogelijk' bestaat niet.
Super tevreden en kan niet wachten om…
Super tevreden en kan niet wachten om elke dag grote bedragen aan advertenties uit te geven. We zijn bijna klaar met de voorbereidingsfase.
We zijn enorm onder de indruk van de…