Magicsurprise

SCAM Ik had de 'mini schrijfwaren adventskalender gekocht'. Het product is binnen gekomen maar kwam niet overeen met het geadverteerde product. Na het aanvragen van een refund word er alleen partië... Toon meer

Ik zou 0 sterren geven als het mogelijk was, wat een truly! Ik had een kalender met zogezegt allemaal edelstenen in, nou meer plastic dan wat anders. Oplichters! Al dat geld weg voor niks. Al de vreug... Toon meer

2 adventskalenders besteld met Lego blokjes kerstboom voor de kindjes (neefje en nichtje dat graag met Lego spelen). 2 verschillende dozen besteld en heb 2 dezelfde dozen aangekregen... Vandaag mail... Toon meer

2 adventskalender s besteld De winnie de pooh is heel klein maar nog best ok Maar de kleine boekjes is schandalig voor die prijs de boekjes zijn heel anders dan op het filmpje helaas

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Koop geen whisky advent kalender

Koop geen whisky advent kalender. Zijn gewoon kleine plastic plaatjes om in de kerstboom te hangen. En geen flesjes met een slokjes. Veel te veelgeld voor deze “rommel”

3 november 2025

Bestel niks bij dit bedrijf

Bestel niks bij dit bedrijf, is de grootste rommel! Ook bij de levering zijn de pakketten beschadigd aangekomen. Ik heb een mail gestuurd naar zowel de leverancier als colis Privé maar betwijfel het sterk dat ik een reactie ga krijgen. Je kan ze enkel per mail bereiken, overal gezocht naar een telefoonnummer van beide bedrijven maar nergens te vinden, waarschijnlijk wel met een reden!

31 oktober 2025

Koop geen whiskey adventskalender!

Na 10 dagen mijn whiskey adventskalender ontvangen. Zeer benieuwd want het pakje weegt niks. Zou er wel wat inzitten? Flesjes drank zou toch wat moeten wegen? Snel opengemaakt... plastic plaatjes van whiskey flessen om in de kerstboom te hangen!
Zijn ze helemaal gek geworden voor 35 euro! 1 ster is nog teveel!

28 oktober 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij
Whiskey advendkalender 34,95 euro bestaat uit mini plastic flesjes zonder whiskey in.
zoiets hoort te bestaan uit kleine proefflesjes.

28 oktober 2025

Het is nep

Het is nep! Zijn gewoon plastic plaatjes, niet meer en dan voor dat geld! Dus geen mini cocktail of wat je ook besteld maar gewoon een plastic prul

27 oktober 2025

Wat een nep advertenties en oplichting

Wat een nep advertenties. Wat ze beloven zit niet in de advent kalenders. Platte flesjes en erg goedkoop.
Wat een oplichting en retour sturen is te lastig...pfff...dat ik hierin ben getrapt.
Koop niets hier, je wordt alleen maar teleurgesteld.

25 oktober 2025

Trieste en slechte service

Na weken wachten, bestelling in plastic zak verpakt… veel écht beschadigd… na de belofte om (maar een deel) opnieuw te sturen… nooit meer wat gehoord. Reageren totaal niet meer. Triest 😢

25 oktober 2025

waardeloze oplichters!!!

Bronco whisky fles (glazen ford mustang model). De bestelling werd bezorgd stickers die erop zijn geplakt kapot en slechts 1 kant . In plaats van de beloofde 700ml inhoud,net tot de rand slechts 350ml . Kortom heel erg slecht !!!!

24 oktober 2025

2 adventskalender s besteld

2 adventskalender s besteld
De winnie de pooh is heel klein maar nog best ok

25 september 2025
Reviews in alle talen tonen. (91 reviews)