Jeg elsker at handle invitationer her.. bordkort osv alt kan bare passes sammen :) det fungere bare skide godt.. og servicen er helt i top, havde nogle forskellige krav og det løste de ..
Lees wat reviewers zeggen
Den hurtigste måde at lave en mega lækker elektronisk invitation på. Eksklusivt- mega hurtigt - hyggelig kommunikation - billigt Og Der bliver tænkt selv da jeg havde skrevet en forkert dato, o... Toon meer
Smukke, elegante, perfekte og veludførte bordkort for 2. gang. Super service, super udvalg. Elsker at de sender en mail hvor jeg skulle tjekke deres udkast ud og godkende for endelig i gangsættelse.... Toon meer
Fantastisk service! Jeg kunne ikke finde mailen indeholdende pdf med min ordre, så de gensendte ikke mindre end 3 gange. Virkelig en flot service :-) Derforuden et virkelig flot resultat jeg fik la... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Bredfald 6F, 9800, Hjørring, Denemarken
- info@magisketider.dk
- magisketider.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte for nogle år siden…
Jeg bestilte for nogle år siden navneplakater med dyr til min ældste datter og nevø. Har nu igen lige bestilt til min yngste datter samt nevo og de er bare super fine i topkvalitet alle sammen.
Super god service og det er gået rigtig hurtigt :)
Rekommenderas!
Snabb leverans av utkastet, upprättar även på svenska och anpassar helt efter önskemål!
Tip top
Hurtig og flot vare
Veldig artig og fort gjort
Veldig artig og fort gjort! De gjør dem personlige og litt utenom det vanlige☺️ tommel opp!
Jeg købte en quiz og de blev så fin
Jeg købte en quiz og de blev så fin, og der var hurtig lervering
Super kommunikation med sælger
Kan altid regne med det er 100% i…
Kan altid regne med det er 100% i orden, kommer få dage efter bestilling.
Har handlet til konfirmation og fødselsdag, og det er bestemt ikke sidste gang😊
Kan varmt anbefales😊
der blev leveret det der blev bestilt
der blev leveret det der blev bestilt, havde dog ønsket man kunne sende eget billede ind som kunne blive brugt
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Smukke bordkort
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen❤️
Nem bestilling, hurtig levering og super service!
Har bestilt invitation og bordkort, og er meget tilfreds! Bestiller gerne en anden gang hos Magiske Tider
Klar anbefaling herfra 😍
Hurtig og fleksibel
Hurtig ekspedition og meget fleksibel og lydhør over for de ændringer vi gerne ville have.
Virkelig god service 😍 hurtigt svar på…
Virkelig god service 😍 hurtigt svar på instagram og fik tilsendt det bestilte hurtigt 😍
Dit is Trustpilot