Bedrijfsgegevens

4. Gezondheidsconsulent
  5. Lokale medische diensten
  6. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Magnetlabbet är en ledande aktör inom privat hälsodiagnostik i Sverige – magnetkameraundersökning i kombination med blodanalys, utan krav på remiss och utan väntan i vårdkön. Vi erbjuder magnetröntgen av hela kroppen samt riktade undersökningar av hjärna, rygg, leder, buk, prostata och organ – 27 undersökningar totalt. I 19 av dem ingår dessutom en blodanalys utan extra kostnad: en panel med biomarkörer utvald efter vad undersökningen gäller, med analyser som blodstatus, hs-CRP, HbA1c, blodfetter, lever- och njurvärden, sköldkörtel, D-vitamin, B12, ferritin och PSA. Magnetkameran visar kroppens struktur, blodprovet visar hur kroppen fungerar. Tillsammans ger de en betydligt mer komplett bild av din hälsa än vad någon av dem gör var för sig. Åtta av våra undersökningar innehåller inget blodprov, och det framgår tydligt på sidan för varje sådan undersökning. Vi finns på nio orter i Sverige: Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping, Sundsvall, Umeå och Karlstad. Blodprovet tas på laboratorium nära dig och bokas i samband med din undersökning. Bokning sker enkelt online på Magnetlabbet.se – inga remisser, inga långa väntetider. Alla bilder granskas av erfarna radiologer och blodproverna analyseras av ackrediterat laboratorium. Du får ett samlat skriftligt läkarutlåtande där både bildfynd och blodvärden är bedömda ihop – inte som två separata svar. Vår mest omfattande undersökning, MR Helkropp, kostar 24 900 kr och innehåller magnetkamera av över 20 organ, en bred blodanalys, biologisk ålder och 12 månaders uppföljning, med svar inom 7 arbetsdagar. Magnetlabbet passar dig som vill ta kontroll över din hälsa, följa upp symtom utan att fastna i vårdköer, eller göra en grundlig hälsokontroll med både magnetkamera och blodprov som en del av din hälsorutin. Vi tror på tillgänglig, transparent och professionell privat sjukvård – för dig som vill veta, inte gissa.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,0

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Väldigt dyrt

Väldigt, väldigt dyrt. Rekommenderar alla att googla för fler alternativ till röntgen innan man väljer detta. Men det gick snabbt att få en tid.

21 mei 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Amie! Kul att bokningen gick snabbt och smidigt – det är alltid vår målsättning. Vi förstår att priset för en privat MR-undersökning kan kännas högt, och det är helt legitimt att jämföra alternativ. Hos Magnetlabbet ingår alltid en fullständig magnetröntgen utförd av legitimerad radiolog med ett skriftligt läkarutlåtande – ingen remiss krävs och inga dolda avgifter tillkommer.
Vi tror på transparent prissättning och hoppas att du upplevde att undersökningen höll den kvalitet du förtjänar.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra undersökning, men fick en till faktura efter utan dialog.

Själva beställningen och undersökningen gjordes bra, och jag fick snabb återkoppling. Min man fick däremot vänta länge på svar, och efter många vändor fick vi veta att man skickat ärendet vidare på en så kallad second opinion. Det vi däremot inte fick någon information om var att vi senare vart debiterade för den kostnaden (de gav tillslut en rabatt på den). Vi kommer absolut att göra om undersökningarna regelbundet, men hos annan aktör.

12 juli 2025

Antwoord van Magnetlabbet AB

Hej Linda, och tack för din ärliga feedback.

Vi är glada att höra att själva undersökningen och den initiala återkopplingen fungerade bra och gick snabbt – det är så vi vill att en MR helkropp ska kännas.

Vad gäller den efterföljande hanteringen förstår vi att väntetiden kändes lång, och vi beklagar att svarstiden från radiologen drog ut på tiden längre än vanligt under den perioden.

Gällande den kompletterande granskningen hos specialist: vi hade tyvärr själva ingen tidigare erfarenhet av vad en sådan extern granskning skulle kosta, vilket gjorde att vi inte kunde informera dig om detta i förväg – något vi verkligen önskar att vi hade kunnat göra. Det är en lärdom vi tar med oss för att bli tydligare nästa gång en liknande rekommendation uppstår.

Vi finns alltid tillgängliga om du har fler frågor – tveka inte att höra av dig direkt till oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hög kvalitet och trygghet genom hela processen

Jag är oerhört nöjd med min undersökning hos Magnetlabbet. Redan vid bokningen fick jag ett trevligt och proffsigt bemötande, och på plats var personalen både omtänksam och tydlig i varje steg.
Undersökningen gick snabbt och smidigt, och återkopplingen kom snabbt.
Jag kan varmt rekommendera Magnetlabbet till alla som söker en trygg och professionell MR-undersökning.

29 mei 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Robert! Det glädjer oss verkligen att du upplevde hela processen som trygg och professionell – från bokning till bemötande på plats och snabb återkoppling med ditt MR-utlåtande. Det är precis den helhetsupplevelse vi vill att alla som söker en magnetröntgen eller MR-undersökning ska få hos Magnetlabbet. Tack för att du rekommenderar oss!

Allt var helt utmärkt

Allt var helt utmärkt! Snabba svar och otrolig service! Bra priser och snabba tider dessutom :D Har inget negativt att säga!

14 mei 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Alex! Kul att höra – bra priser, snabba tider och hög service är precis vad vi vill att magnetröntgen och hälsoundersökning ska kännas som. Inget krångel, bara tydliga svar. Välkommen tillbaka till Magnetlabbet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjukt bra och snabbt bemötande!!

10 juni 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Nina! Snabbt och professionellt bemötande är något vi prioriterar högt på Magnetlabbet – vi vet att den som söker en magnetröntgen eller hälsoundersökning ofta vill ha tydliga svar utan onödig väntan. Kul att du upplevde just det. Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt att få en tid som passade mig…

Smidigt att få en tid som passade mig och snabbt utlåtande efter röntgen (kom redan samma eftermiddag)

5 juni 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Sylvia! Att få en tid som passar och ett snabbt radiologiskt utlåtande redan samma eftermiddag är precis vad vi vill erbjuda – tillgång till magnetröntgen och hälsokontroll ska vara enkelt, inte krångligt. Glad att du fick uppleva det. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb bokning och ringde och talade om…

Snabb bokning och ringde och talade om att byta typ av röntgen.
Mycket trevlig dam i telefonen.

18 mei 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Eva! Det är viktigt för oss att alltid guida rätt – oavsett om det handlar om att välja typ av magnetröntgen eller vilken undersökning som passar bäst utifrån dina behov. Kul att du upplevde samtalet som hjälpsamt och trevligt. Välkommen tillbaka till Magnetlabbet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringde in på fredagen och redan på…

Ringde in på fredagen och redan på tisdagen hade jag en bokad magnet röntgen. Super professionella och snabba! Rekommenderar starkt för alla som vill bli tagna på allvar och få sin önskade behandling igenom!!!

19 mei 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Kasim! Det värmer att höra att du upplevde oss som professionella och snabba – från samtal på fredagen till bokad undersökning på tisdagen är precis det vi strävar efter. Vi hoppas att du fick de svar du sökte och önskar dig det allra bästa framåt!

Proffsigt, rekommenderas verkligen!

Bokade MR ländrygg genom Magnetlabbet, det var första gången jag gjorde det privat. Det här borde jag ha gjort för längesen, mycket bra, snabbt och smidigt från bokning till utlåtande.

Mycket utförligt utlåtande, det här var första men inte sista gången jag bokade genom dem.

Värt varje krona!

26 maart 2026

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Allt gott!

Professionell och effektiv vård

Allt fungerade väldigt bra från start till slut. Trevlig och professionell personal som förklarade undersökningen på ett lugnt sätt. Kände mig trygg under hela besöket och väntetiden var kort. Rekommenderas.

2 december 2025

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dålig återkoppling

Rekommenderar inte. Betalade 10 000 för en CT undersökning. Fick ingen återkoppling av läkare på flera dagar utan fick själv ringa och påminna flera gånger. Fick då till svar att det fanns förseningar och tekniska problem inom företaget. Fick då ringa till Evidia där jag gjort min undersökning och begära ut utlåtande och bilder, vilket kostade mig ytterligare pengar. Utlåtandet på mitt USB-minne som jag köpte var skrivet samma dag som jag gjorde min undersökning, trots det hade ingen kontaktat mig angående det. Fick inga kontaktuppgifter till radiologen som skrivit mitt utlåtande och inget erbjudande om uppföljning. Inte värt pengarna.

26 augustus 2025

Hej Anna,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att kommunikationen efter din undersökning inte motsvarade våra ambitioner – det är inte den service vi strävar efter att erbjuda.

Vi vill gärna förtydliga vad som skedde i ditt ärende: Du genomförde din undersökning den 26 augusti. När du kontaktade oss första gången den 1 september hade vi dessvärre ännu inte mottagit något svar från kliniken. När du hörde av dig igen den 3 september tog vi direkt kontakt med kliniken, som då meddelade att svaret hade skickats samma dag som undersökningen genomfördes. Eftersom vi inte hade mottagit det, bad vi dem att skicka det på nytt. Det verkar ha uppstått ett tekniskt fel hos dem som gjorde att svaret inte nådde oss i tid.

Vid ditt sista samtal med oss erbjöd vi att skicka utlåtandet till dig eller ordna med att en läkare kontaktade dig, men du meddelade då att informationen du fått från kliniken var tillräcklig. När det gäller kontakt med radiologer är det tyvärr så att kliniken inte lämnar ut deras kontaktuppgifter, vilket vi inte kan påverka.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar till oss din feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner och samarbeten för att undvika liknande situationer i framtiden.

Bästa hälsningar,
Magnetlabbet Support

Verkligen nöjd med allt

Är verkligen så nöjd med allt gällande Magnetlabbet.
- Trevlig personal
- Snabba svarstider
- Mycket bra återkoppling, både skriftligt och även när jag pratade med läkaren ang röntgenresultatet

Jag ger toppbetyg och kan verkligen rekommendera dem

18 juni 2024

Antwoord van Magnetlabbet AB

Tack Katalin för din fina recension och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och blir glada att höra att både bemötande och återkoppling fungerade som de ska.

Dit is Trustpilot