Floraria Magnolia Reviews 669

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am primit sprijin rapid. S-au găsit soluții imediate pentru a face surpriza unei persoane care merita ceva de aniversarea zilei de naștere. O comandă din afara țării onorată in mod extraordinar! Multu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Simplu si rapid

Simplu si rapid

20 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucură foarte mult faptul că v-am putut îndeplini și atinge așteptările. Vă așteptăm și pe viitor cu drag!

Great services all around

Great services all around, on spot delivery, amazing flowers

18 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your feedback. We are glad that everything went well. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mereu de încredere, flori superbe de fiecare dată

Folosim Magnolia de ani de zile și nu ne-au dezamăgit niciodată. Florile sunt mereu proaspete, aranjate frumos și arată exact ca în poze (sau chiar mai bine). Livrările sunt punctuale și sigure, lucru foarte important atunci când trimiți ceva special.

Ce apreciem cel mai mult este consecvența — indiferent de ocazie, oferă mereu calitate și servicii excelente. Este rar să găsești o companie în care să ai încredere an de an, iar Magnolia chiar a câștigat această încredere.

Recomandăm cu mare încredere!

19 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim tare mult pentru încrederea oferită și pentru apreciere. Ne bucurăm că serviciile noastre au fost conforme așteptărilor de fiecare dată. Vă rămânem cu drag aproape.

Exceptionali

Florile au fost proaspete iar buchetul frumos aranjat.
Am fost impresionata de eficienta si rapiditatea de livrare. Am fost nevoita sa reprogramez livrarea iar Magnolia a facut asta posibil fara nicio problema.
Destinatara a fost incantata de buchetul de flori.
Ii recomand cu drag!

16 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Ne bucurăm că surpriza a avut impactul dorit și suntem încântați să știm că sunteți mulțumită de serviciile oferite. Sperăm să reveniți curând!

Livrare perfecta

Livrare perfecta! Buchetul perfect, curierul forate dragut si punctual, totul perfect! Sigur voi comanda si in viitor, grija pentru detalii este impecabila!! Recomand 100%

18 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Suntem recunoscători pentru aprecierea dumneavoastră și ne bucurăm că totul a decurs în mod ireproșabil. Sperăm să reveniți curând!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare a doua zi

Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile (stupide). Sunt foarte multumita. Astept feedback dupa ce coroana va fi livrata.

16 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că procesul de comandă a fost rapid și că ați avut o experiență plăcută în comunicarea cu colega noastră, Andreea. Ne străduim întotdeauna să oferim sprijin cu răbdare și respect în astfel de momente sensibile.

5 stars

All the experience was very good and pleasant.
I had questions, and I received the response very fast.
5 stars for all the team.

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your appreciation! We are glad we could be of service. We remain at your disposal for any future occasion. :)

Good florist

Flowers perfect like the photo

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your review! We are glad to know that you are pleased with the flowers we delivered.

Minunați

Minunați. Angajații de nota 1000 si site-ul merge foate bine .

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru apreciere și ne bucurăm să știm că experiența alături de noi a fost una plăcută. Vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii!

Recomand cu toată încrederea

Recomand cu toată încrederea

10 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încrederea acordată. Ne bucurăm că serviciile noastre v-au fost pe plac și sperăm să vă fim în continuare de folos.

Sunt minunați.

Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi. Buchetele sunt deosebite. Și sunt mereu politicoși și livrează la timp și chiar și în situații când nu a fost acasă, au livrat a doua zi. Comandați cu încredere. ❤️
Eu comand de câți ani acum și nu am fost dezamăgită.
Asa sa fiți mereu!

9 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase și pentru încrederea acordată de-a lungul anilor! Ne bucurăm enorm să știm că vă putem ajuta să fiți aproape de cei dragi, chiar și atunci când sunteți departe de România.
Pentru noi este foarte important ca fiecare buchet să ajungă la timp și să aducă bucurie celor care îl primesc. Apreciem faptul că reveniți mereu la noi și că ați împărtășit experiența dumneavoastră.
Vă așteptăm cu drag și la următoarele comenzi!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

nu comandati flori prin sistemul lor de mesagerie

Am comunicat cu unul dintre reprezentatii lor,Kinga , sa plasez o comanda prin sistemul lor de mesagerie, se pare ca este satula sa tot preia comenzi, am specificat ca vreau sa plasez o comanda si am fost intrebat daca am nevoie de ajutor sa o plasez. Probabil, trebuia sa plasez comanda prin site-ul dumnealor. Prin interactiunea dansei, a umbrit aceasta experienta de a cumpara flori ptr cei dragi, Comandati direct de pe site sa nu mai aveti nevoie sa interactionati cu oameni. Cum a zis Jean-Paul Sartre „L'enfer, c'est les autres” (Iadul sunt ceilalți).

9 maart 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedbackul oferit! Ne pare rău dacă v-ați simțit expediat sau respins în urma interacțiunii de pe chat. Vă asigurăm că nu acesta a fost scopul întrebărilor adresate. Sperăm ca pe viitor, experiența dumneavoastră privind serviciile noastre să fie exclusiv pozitivă. Vă rămânem la dispoziție.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Easy and reliable as always

Easy and reliable as always! Honestly, best service! Easy payment from anywhere in the world, fresh flowers, creative bouquets. Hats down! Great business management.

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you so much for your feedback and for these kind words! We are looking forward to your return!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Complicate web side

Complicate web side, and not friendly for low speed internet as I have now

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear that the website felt complicated and didn’t perform well with a low-speed internet connection. We’re continuously working to simplify the experience and improve loading performance so it works better even on slower networks. Your comment helps us understand where we can improve, and we truly appreciate you taking the time to share it.

Am mai comandat

Am mai comandat , livrare promptă și florile foarte frumoase ! Recomand cu încredere 🙏

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim mult pentru apreciere. Suntem aici oricând aveți nevoie! 🌸

Foarte ușor de comandat

Foarte ușor de comandat!
Highly recommend

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul oferit. Vă așteptăm cu drag cu altă ocazie!

Comod şi rapid

Comandă rapidă, livrare în aceeaşi zi (cel puţin teoretic), chiar şi-ntr-o duminică.

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru feedback-ul oferit. Vă așteptăm cu drag cu alte ocazii!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.