Am primit sprijin rapid. S-au găsit soluții imediate pentru a face surpriza unei persoane care merita ceva de aniversarea zilei de naștere. O comandă din afara țării onorată in mod extraordinar! Multu... Toon meer
Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi.... Toon meer
Folosim Magnolia de ani de zile și nu ne-au dezamăgit niciodată. Florile sunt mereu proaspete, aranjate frumos și arată exact ca în poze (sau chiar mai bine). Livrările sunt punctuale și sigure, l... Toon meer
Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare... Toon meer
Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.
Strada Liviu Rebreanu 4, București, Roemenië
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
două probleme mari
1) s-au șters comenzile vechi din istoric comenzi și a trebuit să introduc totul de la zero din nou în loc să dau "repetă"
2) nu aveam voie să scriu cu diacritice la câmpul de extra detalii??? (doar caractere alfanumerice sunt permise...)

Antwoord van Floraria Magnolia
Website usor de navigat, o experienta buna in fiecare an.

Antwoord van Floraria Magnolia
Multumesc frumos pentru sprijinul acordat!

Antwoord van Floraria Magnolia
Very easy to use , straight forward , ordered flowers for my mums birthday online , me being in uk I ordered the flowers for Romania , 😁 awesome service lets hope the flowers get to my mum in time 🥰

Antwoord van Floraria Magnolia
Foarte bună experiența, usor de plasat comanda

Antwoord van Floraria Magnolia
Totul a decurs perfect :) recomand cu toata increderea ! Nota 10* pt seriozitate

Antwoord van Floraria Magnolia
They deliver way fewer flowers vs what they posted online. Not to mention bigger prices on 1 March.
Update: I’ve contacted the support team and they fix the issue fast, in the next day! Thanks.

Antwoord van Floraria Magnolia
Foarte multumita ,firma foarte serioasa , atenta la detalii si pune clientul pe primul loc.Recomand

Antwoord van Floraria Magnolia
Cand am nevoie sa fac o surpriza cuiva drag mie ,mereu apelez la Floraria Magnolia. Au o gama larga de flori ai de unde alege ,seriosi si punctuali!

Antwoord van Floraria Magnolia
I am always glad to comeback to Floraria Magnolia. They delivery the most beautiful flowers and the price is right. You get what you pay for! Amazing people and very professional service. Thank you, my dear friends!

Antwoord van Floraria Magnolia
Am gasit cu usurinta o varianta foarte frumoasa si accesibila de buchet de flori

Antwoord van Floraria Magnolia
Totul bine doar ca a ți trimis felicitarea goală fără mesaj în ea. Vă rog când comandăm felicitare cu mesaj scris de mâna în ea să îl scrieți!
În rest o experiență frumoasă . Punctualitate , flori frumoase.