Floraria Magnolia Reviews 672

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am primit sprijin rapid. S-au găsit soluții imediate pentru a face surpriza unei persoane care merita ceva de aniversarea zilei de naștere. O comandă din afara țării onorată in mod extraordinar! Multu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Comand mereu cu mare încredere. Ma reîntorc la ei mereu, ușor de comandat, ușor de plătit, considerand ca nu sunt în România, pot sa trimit un buchet cu flori mamei mele cu siguranța ca îl va primi.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Folosim Magnolia de ani de zile și nu ne-au dezamăgit niciodată. Florile sunt mereu proaspete, aranjate frumos și arată exact ca în poze (sau chiar mai bine). Livrările sunt punctuale și sigure, l... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Am avut nevoie de o coroana funerara cu livrare in calarasi la capela. Am facut comanda rapid. Am comunicat foarte usor pe chat, domnisoara Andreea A fost extrem de amabila si mi-a raspuns cu rabdare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mereu o garanție !mulțumesc din suflet…

Mereu o garanție !mulțumesc din suflet pentru profesionalism și atenție !

27 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să știm că experiența a fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră și că am reușit să vă oferim exact ceea ce v-ați dorit. Vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii! 🌺

Great webpage

Great webpage, great selection and payment methods

26 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your appreciation! We are happy to hear that the ordering process is easy on our website. We are here anytime you need. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Posibilitatea de a felicita un prieten…

Posibilitatea de a felicita un prieten de la distanta.

25 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ne-ați ales pe noi pentru a le face o bucurie celor dragi, chiar și de la distanță. Vă rămânem cu drag la dispoziție!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flori frumoase și livrare punctuală

Comand de la ei pentru Ziua Mamei, 8 Martie și alte ocazii speciale. De fiecare dată florile au fost frumoase și livrate la timp. Recomand cu încredere!

24 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Ne bucură tare mult recenzia dumneavoastră și suntem recunoscători că ne alegeți pentru a le transmite celor dragi cele mai frumoase gânduri, indiferent de ocazie. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Daniella Outstanding!

Daniella was very helpful and patient.

23 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you so much for your feedback. We are glad to know that our colleague Daniela gave you the assistance you needed. We hope to hear from you again soon!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good experience

23 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your review! Our customer’s feedback is the most important thing for us, so we really appreciate your message. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Livrează în aceași zi

Livrează în aceași zi, ceea ce e foarte important și a fost ușor să duc comanda la bun sfârșit.

22 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru recenzie și ne bucurăm să auzim că ați avut parte de o experiență plăcută cu brandul nostru. Sperăm să reveniți curând!

Sunteți o companie serioasa

Sunteți o companie serioasa

21 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucură foarte mult faptul că v-am putut îndeplini și atinge așteptările. Vă așteptăm și pe viitor cu drag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

La amabilidad en gestinoar la entrega del pedido.

La amabilidad y el buen trato del personal a la llamada telefónica.
La puntualidad concerta al horario de entrega.
Muchas gracias Magnolia.ro

Antwoord van Floraria Magnolia

Gracias por sus comentarios!
Nos alegra saber que su experiencia con nuestro servicio de atención al cliente fue positiva y que su pedido se entregó a tiempo. Agradecemos especialmente la amabilidad y disponibilidad de nuestros compañeros, es un aspecto que valoramos mucho.
Gracias por su confianza y esperamos volver a verle en Magnolia.ro. 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Foarte multumita de colaborare!

Mesajul a fost scris intocmai indicatiilor, livrarea a fost facuta in foarte scurt timp, florile frumoase. Foarte multumita de colaborare!

Antwoord van Floraria Magnolia

Mulțumim tare mult pentru feedback-ul minunat! Ne bucură nespus să știm că totul a fost exact așa cum v-ați dorit. Vă așteptăm cu mare drag și pe viitor!

Choix varié de bouquets

Choix varié de bouquets, commande rapide, plusieurs modes de paiement possibles.

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your review! We look forward to your return. :)

Mulțumiri echipei Florăria Magnolia

Aceasta a fost prima dată când am folosit serviciul Florăriei Magnolia, iar experiența a fost una foarte plăcută. De la plasarea comenzii până la livrare, totul a decurs impecabil. Buchetul de flori a fost ales inspirat și s-a potrivit perfect pentru aniversare, arătând minunat și ajungând exact la timp.
Se simte clar pasiunea și profesionalismul vostru, iar asta face diferența. Ați reușit să transformați un gest simplu într-un moment special, pentru care vă mulțumesc sincer.
Cu siguranță voi apela din nou la serviciul vostru și îl voi recomanda cu toată încrederea. 🌸💐✨

16 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru încrederea acordată! Ne face o deosebită plăcere să vă fim alături în aceste momente speciale! Vă așteptăm cu mult drag și cu alte ocazii!

Everything superlative

Prompt delivery, qualified staff, ease of choice and order, superior quality products

19 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for your feedback. We are pleased to hear that you appreciated our prompt delivery, professional team, streamlined ordering process, and high-quality products. We look forward to seeing you in the future.

Fast and easy.

19 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you for beautiful words. Our customer’s feedback is the most important thing for us, so we really appreciate your message. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Acest an este a treia oară când apelez…

Acest an este a treia oară când apelez la serviciile excelente oferite de Magnolia. De prima dată, au fost foarte amabile si eficiente, primind sugestiile și explicațiile cerute. Am fost servită imediat, iar produsele comandate au ajuns în timpul precizat, și de o calitate excelentă. De această dată, comandând la Magnolia un cadou a fost și mai ușor, prin telefon, intr-un timp record. Felicitări pentru perfecționarea continuă a serviciilor, și mulțumesc mult pentru ajutor!

18 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru recenzie și ne bucurăm că ne puteți remarca evoluția. Aceasta nu ar fi avut loc fără clienții noștri care ne motivează prin fidelitate și prin feedbackul sincer. Vă așteptăm cu drag să reveniți!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Livrare, si nu prea

Florile au fost frumoase dar in momentul in care livratorul ii cere bunicii mele de 84 de ani sa coboare scarile, 3 etaje, pentru a prelua florile, pretul platit nu se mai justifica. Am alea Magnolia ani la rand pentru ca desi au preturile cu mult peste nivelul mediu al pietei, m-am putut baza pe serviciile oferite, livrare la timp, la usa, buchete frumoase.Se pare ca nu mai este cazul. Aceasta a fost ultima mea comanda cu Magnolia.

10 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru recenzia oferită și ne pare rău să auzim acest lucru. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca astfel de situații să nu se mai repete în viitor. Vă așteptăm cu mare interes pe office@magnolia.ro cu numărul de comandă pentru a vedea cum putem soluționa această problemă.

The best

The best! Fast and premium quality.

13 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you so much for your feedback! We are looking forward to your return.

I love Magnolia flowers

I love Magnolia flowers! Their flowers are always fresh. Customer service is very good and they never disappointed. I’ve been ordering flowers with them for over 15 years now. They are the best!

11 januari 2026

Antwoord van Floraria Magnolia

Thank you so much for your review. We are glad to know that you are pleased with our services and we appreciate your loyalty.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.