1. Hobbywinkel
  2. Sieradenontwerper

MAIA Creative is dé plek voor hippe creatieve hobby's! Van borduren tot aan sieraden maken, je kan het hier vinden!

4,6

Uitstekend

Prima service

Zelf was ik iets te laat met mijn bestelling. Communicatie verliep heel vlot - zelfs 's avonds na kantooruren. Hierdoor werd mijn bestelling onmiddellijk behandeld en dus toch nog op tijd geleverd. Het pakket is zoals beschreven. Kleindochter heel blij :-)

9 mei 2023

Alles snel en mooi geleverd

Alles snel en mooi geleverd! Ontzettend leuke en goede kwaliteit borduurspullen en pakketten. Kreeg er ook nog een klein cadeautje bij. Het hele pakketje maakte mijn dag goed! Zeker aan te raden en ik kom zeker weer een keer terug!

18 januari 2023

Maia creative: Super klantenservice! Ik had twee Addi breimachines besteld…

Ik had twee Addi breimachines besteld en kreeg toen een vriendelijke mail dat het door vakantie niet kon worden opgestuurd. Helaas was voor mij dat de reden de bestelling te annuleren in verband met mijn eigen vakantie. Maar Marissa vond een oplossing: ze heeft haar vader gevraagd het op te sturen en dat lukte! Wat een service! En wat ben ik een blije klant. Marissa en zeker ook haar vader: superbedankt! Ik heb de spullen op tijd binnen. Super lief meegedacht en dat op vakantie!! Dank jullie wel.

9 januari 2023

Nog een last-minute bestelling…

Nog een last-minute bestelling geplaatst met -tegen beter weten in- hoop hem nog op tijd thuis te krijgen en dat is toch nog gelukt dankzij de snelle levering, vergezeld door een lief berichtje.

Dank je wel hiervoor ☺️

5 december 2022

Snel geleverd, goed verpakt, prima prijzen

Eerste keer dat ik hier bestelde. Ik heb 3 borduurpakketten besteld die snel zijn geleverd met een lief bedankberichtje. Nu vanwege de “opruiming/sale” extra interessant omdat ik deze specifieke pakketten niet vaak zie in met korting. Nog meer leuke dingen op de site, maar die zijn voor een andere keer. Voorlopig genoeg in huis om me mee bezig te houden!

17 juli 2022

2e bestelling ook top!

Voor de tweede keer wat gekocht. Dit keer geen borduurpakketen maar mooie vaasjes met droogbloemen en zelfgemaakte kaarsen. Het kwam goed verpakt binnen, alles was nog heel. De kaarsen ruiken heerlijk en ik kreeg er zelfs nog 1 als cadeau bij :). Helemaal blij!

28 november 2021