Wij zijn sinds ca.1 maand klant bij MailExpert. Vooraf checken wij als organisatie altijd gegevens betreffende status van leverancier. We kwamen wel wat negatieve punten tegen, deze zijn al wat ouder.... Toon meer
Zoals zo velen al roepen, alles leuk en aardig totdat je er vanaf wilt. Opeens zijn er zogenaamd mensen ontslagen en zijn de opzeggingen nooit ontvangen. Software is heel beperkt en hetgeen wat beloof... Toon meer
MailExpert is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Email Marketing en Marketing Automation. Al sinds 2001 biedt MailExpert in dit gebied verschillende oplossingen aan op het gebied van Email Marketing en Marketing Automation. MailExpert is gevestigd in het centrum van Purmerend op loopafstand van de oude binnenstad met uitstekende parkeergelegenheid. In het recentelijk gerenoveerde monumentale iconische Pand gevestigd op het Tramplein te Purmerend.
Tramplein 8, 1441 GP, Purmerend
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het is makkelijk te gebruiken en er zijn veel mogelijkheden en opties in het programma die makkelijk in te zetten zijn. Tijdens de overgang in mei/juni 2016 naar een nieuw e-mail systeem zijn er wat opstartproblemen geweest maar dat is begrijpelijk met dit soort complexe systemen. Ondanks de problemen in het begin (nu allang niet meer) haal ik meer rendement uit mijn e-mailcampagnes omdat mijn deliverability zoveel verbeterd is. Ze zijn klantvriendelijk en reageren snel op mijn vragen.

Antwoord van Mailexpert B.V.
Korte lijnen, snelle response en een fantastische service. Op verzoek is zelfs maatwerk mogelijk.

Antwoord van Mailexpert B.V.
Zeer slechte ervaring met MailExpert. Ze kunnen je iedere dag 2x bellen als je een contract moet aangaan, maar als je tijdens gebruik problemen ervaart met de software, is er geen gehoord meer. Na een softwareupdate aan de zijde van MailExpert kunnen wij geen nieuwsbrieven meer versturen.
Al maanden lang is er geen contact met MailExpert te krijgen. Zeer teleurgesteld.

Antwoord van Mailexpert B.V.
Wij hebben al 7 jaar een licentie!, Inderdaad er zijn wat problemen geweest, maar Mailexpert heeft ook wel meer dan normaal services verleent! Wij blijven klant! , uiteindelijk is alles goed gekomen door een nieuw meer dan verbeterd platform!

Antwoord van Mailexpert B.V.
Wij hebben twee jaar met mailexpert gewerkt maar na veel problemen deze zomer over gegaan naar een andere aanbieder. De nieuwe software functioneerde totaal niet, wij kregen hier geen compensatie voor en zelfs de directeur wou niet meer aan de telefoon komen. Zeer slechte service en een zeer slecht product. Er zijn veel goedkopere alternatieven die ook nog beter werken!
Kijk vooral verder als je opzoek bent naar software om mail campagnes mee te organiseren.

Antwoord van Mailexpert B.V.
Ik ben zeer tevreden over Mailexpert. De migratie is een hele vooruitgang. Het nieuwe systeem bied veel meer mogelijkheden, perfect! Fijn dat Mailexpert ook meegaat met alle nieuwe technologieën. Wat mij betreft een aanrader!

Antwoord van Mailexpert B.V.
Deze partij is er zeker op uit om u extra te laten betalen.
Wij hebben ook meerdere malen aangegeven te willen opzeggen, via mail en per telefoon. Op geen van de mailtjes met daarin de opzegging werd gereageerd of aangegeven dat zij het schriftelijk en aangetekend willen ontvangen. Wel blijven ze een jaar later facturen een herinneringen sturen terwijl je het programma al een jaar niet meer gebruikt.
Let dus goed op ga niet met hun in zee

Antwoord van Mailexpert B.V.
Let op met het afsluiten van contracten met mailexpert. Ze zijn super aardig en meedenkend met het opstellen van je contract. Maar wanneer je er van af wil zijn ze niet thuis en werken ze je in alle opzichten tegen.
Ik zat vast aan een 3 jarig contract (wat niet duidelijk gecommuniceert was), na 3 jaar een mail gestuurd met opzegging. Niets op gehoord, tot de factuur voor het volgende jaar binnen kwam. Ze wensten een schriftelijke opzegging....en dit in 2014...Ik betaald en een schriftelijke opzegging gestuurd. Niets gehoord, tot de rekening voor het komende jaar weer binnen kwam.... Nee schriftelijk opzeggen is niet goed, het moet aangetekend zijn.... En inderdaad niet reageren op mails en telefoontjes, lijkt mij bewust de de boel rekken. Ze zijn vooral uit op je geld. Jammer dat bedrijven zo te werk moeten gaan om hun hoofd boven water te houden,
Sneu bedrijf die klantvriendelijkheid in ieder geval niet hoog heeft staan.

Antwoord van Mailexpert B.V.
Mailexpert (aanbieder van e-mailnieuwsbrieven software) wist mij goed te vinden en bleef bellen (naam verwijderd, mag blijkbaar niet...). Enfin, ik heb het geprobeerd. Het programma is verder goed. Al snel bleek dat ik overeenkomst was aangegaan voor 3 jaar. Let op: dat staat in de kleine lettertjes. Ik heb destijds aangegeven dat ik dit niet aangenaam vond. Keurig de drie jaren betaald maar het is dan niet voldoende dat ik meerdere keren aangegeven heb er vanaf te willen. Er moet dan volgens hun voorwaarden aangetekend afgezegd worden (anno 2015…). "De verwijderde naam, zie boven" geeft niet meer thuis en reageert niet meer op mail! Bij wijze van uitzondering kon ik via de administratie wel per mail opzeggen; dat was dan ook wel eerder mogelijk geweest! Een trieste bedoeling vind ik het.
Ik gebruik inmiddels betere software tegen veel lagere kosten...