2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Laat niets van zich horen!

Heb tot 2 keer toe poging gedaan een nieuwe afspraak te maken voor taxatie. 1 keer contact gehad met medewerker die toezegde dat ik teruggebeld zou worden door Jochem. Dat is niet gebeurd en op emails wordt niet gereageerd.
Ga naar andere taxateur overstappen want dit geeft geen vertrouwen.

12 april 2023

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Voor erg weinig geld snel onze woning op Funda en met prima ondersteuning. Bellen snel terug en reageren altijd snel.

13 december 2021

3 jaar geleden huis verkocht via…

3 jaar geleden huis verkocht via makelaarsbalie tot volle tevreden heid
nu recreatiebungalow; gisteren NEN-meting prima, vanmorgen gemaild met verzoek advertentie snel te bespreken; direct mail terug, dat ze binnen een uur bellen, maar bellen NIET!!
conclusie; slechte bezetting op kantoor, waardoor klanten onnodig lang op antwoord moeten wachten
organisatie deugt niet!!

30 juli 2021

Niet doen! Makelaarsbalie is geen goede keus, tenzij je zelf echt alles kan!

Voor de tweede keer ons huis te koop via Makelaarsbalie. Wij zitten zelf in de makelaarsbranche dus kunnen veel zelf. Maar dat is ook wel nodig. Makelaarsbalie doet echt niks goed. Zelfs kleine dingen niet. Voorbeeld: inzage in statistieken Funda: Ze hoeven alleen maar een email-adres te koppelen. Ons huis stond in november te koop. In april konden wij pas de statistieken zien, na tig keer mailen.
Ik heb net voor de tweede keer gemaild of ze de status van onze woning willen aanpassen naar verkocht.
Nen meting is nooit gedaan (En dit is zeker een risico!).
Bereikbaarheid op zaterdagochtend: "uuuhhh ik zit in de auto, dus ik kan niks. Kan je later ff terugbellen?"
Bij onze vorige woning hadden wij een uitgebreider pakket. Dat is weggegooid geld. Als je hen inhuurt, betaal je letterlijk voor Funda plaatsing.
Je doet dus in feite alles zelf en zelfs voor de zaken waar je ze voor nodig hebt, moet je ervan uitgaan dat dit niet in 1x goed gaat en dat je heel veel geduld moet hebben.

8 mei 2020

Geen aanrader, tenzij je alles zelf kan en veel geduld hebt....

Wij verkopen ons huis nu voor de tweede keer met makelaarsbalie, omdat wij ook vanwege ons werk in vastgoed, veel zelf kunnen.

Al met al is het niet aan te raden. Ondersteuning bestaat uit niet opgeleide mensen die aan de telefoon proberen zo snel mogelijk op te hangen met de vraag of ze terug kunnen bellen. Ga daar niet vanuit. Blijven bellen. Iedere aanpassing die je wilt doen kost 4x mailen en talloze keren bellen. Het enige wat je koopt is de NEN meting en Funda plaatsing.

De eerste keer hadden wij wel inclusief fotograaf e.d., maar hebben toen alles zelf opnieuw moeten regelen vanwege de slechte kwaliteit. Dus als je veel zelf kan, doe gewoon het brons pakket en regel de rest zelf.

18 januari 2020

Super service

Super service. We hebben eerder eenwoning verkocht via Makelaarsbalie (6 jaar geleden) en nu weer. Proces loopt zeer soepel en de prijsstelling is uitstekend. Bedankt. Ga zo door. BF

5 september 2019

ze doen hun werk erg slecht

ze doen hun werk erg slecht, het meeste is volledig geautomatiseerd, en daar gaat het goed, echter wanneer je ze moet bellen om iets opgelost te krijgen of om gewoon ergens antwoord op te krijgen zijn ze een ster in het ontwijken om antwoorden te geven.
Ze krijgen hun geld voor aanvang van hun diensten en lachen zich een breuk omdat ze zo gemakkelijk het geld binnen harken, en verder zeer incompetent zijn als het gaat over het uitvoeren van de werkzaamheden die bij dat pakket horen
Kan me niet voorstellen dat als je hun recensies leest op hun eigen website dat alles positief is. Je wordt door hun gelikte site gelokt om met hun in zee te gaan, maar ze komen niet na wat ze op hun site beloven.
Zo zouden ze langskomen voor een NEN meting, dit is tot op de dag van vandaag niet gebeurd, en dat is toch wel belangrijk als je je bedenkt dat als je er ver naast zit qua gebruiksoppervlak, de nieuwe koper je de m2 wat het minder is dan waarvoor het verkocht is, dit terug kan vorderen op de uiteindelijke verkoopprijs.
Ook als je een klacht indient wordt er niet serieus mee omgegaan om het op te lossen.

5 maart 2019

Contactverzoeken met kopers niet doorgegeven.

Ben zeer benadeeld door deze bemiddelaar. Makelaar kun je het niet noemen.
Na zeer lange tijd eindelijk NEN meting maar geen ondertekend Gecertificeerd NEN meetrapport ontvangen.
Niet of niet op tijd doorgeven van contactverzoeken.of afmelding van geïnteresseerden. Zodat je voor niets je huis op orde maakt en de kijker niet op komt dagen.
Dankzij iemand die gewoon aangebeld had aan huis ben ik dit te weten gekomen. Testaanvraag zonder telefoonnummer wordt niet geaccepteerd. Zonder overleg hanteert makelaarsbalie een zelfselectie van uw potentiële kopers.
Ik kreeg alleen 06 nummer of een e-mail adres dat niet meer in gebruik was.
Onjuiste prijsvermelding op Funda.
Verifiëren van gegevens bij de eerste de beste die de telefoon oppakte zonder te verzekeren dat ie met de opdrachtgever te doen heeft.
Telefonisch bijna niet bereikbaar. Dus zeker niet 7 dagen per week.
Vaak geen antwoord op email.
Geen kvk nummer op website of die niet op naam van makelaarsbalie staat.
Geen adres. Alleen postadres die op naam van andere makelaar staat.
Dit is de tweede keer dat ik een opdracht had bij makelaarsbalie.
Toen waren er nog geen Nen metingen. Door de crisis viel het niet op
dat er geen bezichtigingsaanvragen waren.Vrij snel hadden wij toen een koper die het huis had gezien via eigen tijdelijke verhuuradvertentie.
De prijsonderhandelingen stelden niet veel voor van makelaarsbalie.
Ik had toen ook een pakket waarbij ik zelf de bezichtigingen en koopcontract deed. Had dus niet veel te maken met bemiddeling en waren de minpunten niet direct opgevallen.
De positieve reviews kan door iedereen geschreven zijn. Want trustpilot is vrij toegankelijk.

22 augustus 2018

Beter dan de lokale makelaar

We hebben dankzij Makelaarsbalie vrij snel onze woning verkocht. Nette mensen die erg meedenken. Meting, advies over foto's, concept koopovereenkomst. Top! Ook de prijs is laag. We hebben zeer slechte ervaring met de lokale makelaar die zichzelf de lucht in prijst maar niet onze woning. Makelaarsbalie is een absolute aanrader!

8 juli 2018

Wij hebben binnen 3 weken onze woning…

Erg fijne persoonlijke internetmakelaar. Wij hebben binnen 3 weken onze woning verkocht via Makelaarsbalie. Aanmelden ging heel soepel, een makelaar van Makelaarsbalie kwam binnen enkele dagen de NEN meting doen. De fotograaf kon op dezelfde dag worden gepland als de NEN meting waardoor we niet twee keer vrij hoefde te nemen. De onderhandelingen zijn super gedaan door Makelaarsbalie, ze hielden ons netjes op de hoogte. We zijn nog steeds erg blij dat we voor relatief weinig geld onze woning hebben verkocht.

12 juni 2018

Waardeloze makelaar

In het begin was ik heel tevreden over de service. Er werd snel geantwoord op mijn vragen via mail en telefoon. Er zijn schitterende foto's gemaakt incl. panorama's van mijn woning (door een externe partij) via Makelaarsbalie. Ook mijn te koop bord heb ik netjes opgestuurd gekregen en zelfs de eerste open huizendag is goed verlopen. Toen mijn woning echter wat langer te koop bleef staan en ik telefonisch advies wilde over het eventueel verlagen van de verkoopprijs of andere tactieken kreeg ik ontwijkende antwoorden. Er werd kortaf gereageerd of soms zelfs met een zuchtende ondertoon, alsof ik dom was dat ik het antwoord zelf niet wist als ik iets even na wilde vragen (anders bel ik toch niet om het te vragen!!!). Ik kreeg er een hele nare nasmaak van. Alsof het ze te lang duurde allemaal ofzo (nou dat vond ik ook). Uiteindelijk gelukkig mijn huis weten te verkopen, maar ook in deze fase waren ze slecht bereikbaar. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs te horen dat ze telefonisch een week lang niet bereikbaar zouden zijn vanwege verbouwingen!?! Al met al geen hele positieve ervaring dus. Ik ben blij dat alles nu uiteindelijk afgerond is en ik niets meer met deze partij te maken heb.

13 maart 2018

Zeer tevreden over de fijne …

Zeer tevreden over de fijne samenwerking met Makelaarsbalie. Ze hebben ons eigenlijk heel goed geholpen. We hebben onze woning heel snel verkocht maar we wonen dan ook in Utrecht en hier is woningmarkt erg goed.

Wij hadden het zilverenpakket zodat de voorlopige koopakte ook kon worden gemaakt en daar waren we heel blij om.

Wij zouden Makelaarsbalie zeker aanraden. Als we het via de normale makelaar hadden gedaan waren we zeker E 3700 kwijt geweest.

29 juni 2017

Absolute afrader

Werkelijk beneden alle peil deze organisatie. Nauwelijks communicatie, reacties op email is al te veel moeite, niets wordt gedaan. Zodra het geld is overgemaakt hoor je nagenoeg niets meer van ze. Aanvragen via Funda voor bezichtigingen worden niet of nauwelijks doorgestuurd, bij navraag is dat natuurlijk niet waar en werkt volgens hun eigen zeggen hun systeem prima. Zeer geregeld kijkers aan de deur gehad die de bevestiging van Funda konden tonen maar geen enkele reactie hadden ontvangen op hun aanvraag omdat deze niet naar ons werd doorgestuurd door Makelaarsbalie. Deze organisatie vooral inhuren als je eigenlijk je huis niet wilt verkopen, het is bijna een wonder als je je huis wel verkoopt ondanks alle tegenwerking die deze enorm incapabele en onbeschofte organisatie toont. Nooit meer.

20 april 2017

Misleiding door makelaar

Geld uit de zak geklopt (als koper) door misleidende informatie van makelaar over de hoogte van overdrachtsbelasting. Er was sprake van vermindering van de grondslag voor de belasting, maar er werd bedongen dat het voordeel dat hieruit voortvloeide ten goede aan de verkoper zou komen. Later werd duidelijk dat het voordeel wettelijk toekomt aan de koper.

30 augustus 2016

Is dit jouw bedrijf?