Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maskine, start kit og levering er ok. Men den tilhørende app, er fyldt med tilkøb, skrifttyper, diverse design og ikke egnet til brug på en mobil, for at egne desing. Svært at gennemskue hvad der hø... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste online shopping oplevelse, jeg længe har haft! Service er i top, købte en Cricut skæremaskine i weekenden, hvor den var udsolgt. Helle skrev hurtigt en mail, hvor hun informerede mig om hvor... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Beroeps- en hobbyvereniging

Geschreven door het bedrijf

MAKERstudio er en Dansk Webshop med Cricut skæremaskiner, materialer og tilbehør. Webshoppen er ejet af Designer Helle Abild der altid hjælper og vejleder før og efter køb. Helle er desuden dansk Cricut Ambassadør og har en stor facebook gruppe "Cricut for alle" . Hver anden uge holder hun gratis live zoom workshops for Cricut.

4,2

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Hurtige og effektive

Er meget imponeret over den hurtige og præcise ekspedition. Hvilket er uundværlig, når man lige står og mangler noget til sit projekt og ikke har lyst til at skulle vente flere dage med at komme videre....
Desuden er priserne meget rimelige og typisk lavere end andre danske forhandlere af Cricut produkter

26 april 2023

Antwoord van Makerstudio

Tusind tak for de pæne ord, det varmer altid i et lille firma som mit :) - Helle/MAkerstudio

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, hurtig levering.

Eneste grund til 4 stjerner er, at min ordre på 3 ting blev fordelt ud på 3 store papkasser.

Jeg havde købt 1 gummirulle og 1+3 store måtter. Det er fuldstændigt uforståeligt for mig, at de ikke var samlet i 1 højst 2 pakker.

Opfordring herfra.Pas bedre på jordens resurser.

Opdatering: 7/3-23 Dejligt at I arbejder på færre papkasser. Tilbagemelding begge måtte parker kom fint frem. Den flade med 3måtter var mindre “bukket” end den enkelte i en stor kasse(den havde det fint).

3 maart 2023

Antwoord van Makerstudio

Hej Lone, tak for din anmeldelse....Ja det er noget skidt med de kasser, men vi arbejder på det. Mit lager har af tekniske grunde svært ved at pakke de store måtter, der har været så mange bukkede måtter efter de blev sendt med Postnord, da de blev pakke fladt sammen, så nu testes der forskellige kasser.
-Helle

God kundeservice.

Jeg bestilte en Falsepen til min cricut maskine, der skete desværre en fejl med leveringen, jeg havde bestilt med hjemmelevering, men den blev sendt til en pakkeshop. Men Helle var så sød at skrive til mig, med at hun havde skyndt sig at få den afsted med GLS, så jeg fik den hurtigere. Men havde overset det var til hjemmelevering, men jeg fik hentet pakken og er super tilfreds med kunde servicen og produktet så 5 stjerner herfra.

22 januari 2023

Nanna, tusind tak for de pæne ord de 😊 Det bliver jeg jo super glad for 😍 Helle

Super Service

Kan klart anbefale Makerstudio!
Fandt dem på Facebook og skulle bruge noget vinyl. De var nemme at kontakte og spurgte om jeg kunne hente det noget på deres lager. Det var intet problem og fik hentet det et par timer efter. Rigtig god service.

1 oktober 2022

Antwoord van Makerstudio

Tak for ordene Theo :) - vil dog nævne som jeg også sagde til dig, at jeg kun har et lille sortiment på mit værksted, men har jeg det hjemme man skal bruge kan man hente her, men primært er det en webshop og jeg sender fra et større lager da jeg ikke har plads til over 500 varenumre her :)
Helle/MAKERstudio

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin hjemmeside / hurtig levering / og sjusk

Alt er gået som det skulle, hurtigt levering og en hjemmeside der er til at finde rundt på. Men ! I sender Cricut uden indpakning ? Det vil sige at alle kan se hvad det er jeg får leveret. Der bliver stjålet pakker desværre og her ville det da være en nem en. Tyven kan jo se hvad det er. Selve kassen som Cricut er i har jo ikke nogen former for beskyttelse i ? Alle de ekstra dele der fulgte med rasler rundt i kassen. For så at gøre det til en lidt mere øv oplevelse det var en overraskelse fra vores børn til deres mor i 30års fødselsdagsgave. Noget som hun havde ønsket sig længe Det er så ikke særlig meget en overraskelse mere da hun desværre tager imod den.

Meget ærgerligt at i sende pakker på den måde. Ikke så meget pga overraskelsen men mere at jeg kan risikere at den er i stykker når den skal pakkes ud. Kassen har tydelige tegn på slag.

29 november 2022

Antwoord van Makerstudio

Hej Nicolai, jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, men kassen du henviser til kan jeg desværre ikke ændre, det er en gratis Cricut æske du har fået med hvor alt er pakket inden i. Men tak for ordene om hjemmesiden og leverings hastigheden som begge er ting jeg gør meget ud af.

Som sagt er den kasse du henviser til en gratis kasse (til værdi 979 kr) du har fået med, Den og en gratis sampak Joy pakke er de eneste kasser der sendes med tryk på, ellers sendes ALLE Cricut maskiner i en brun papkasse udenom de trykte kasse med maskinen pakket med masser beskyttelse inden.

De gratis kasser har Cricut valgt at lave lidt en festlig kasse med billeder på, alle varer inden er i original emballage så det er bare en fragt kasse, så sjusk vil jeg ikke kalde det, og det ville jo være spild for miljøet at putte den i endnu en kasse.

Og desværre kan jeg ikke ændre det da jeg sender direkte fra deres lager, så jeg kan tilbyde alle varer hurtigt - Helle /MAKERstudio

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og velvilje til at hjælpe

Fantastisk service og velvilje til at hjælpe.
Jeg var lidt i panik, da en levering ikke kom som ventet. Men heldigvis var der hjælp at hente. En anden pakke blev i stedet hurtigt og personligt afleveret hos GLS, så jeg modtog pakken dagen efter, og nåede min deadline :-). Som ny Cricutter er det også et rigtig godt sted at få hjælp og svar på mine spørgsmål - TAK for hjælpen.

1 november 2022

Antwoord van Makerstudio

Tusind tak for de pæne ord og jeg er glad for det hele lykkedes :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte materialer og en Cricut…

Jeg bestilte materialer og en Cricut Explore 3 hos jer. Materialerne havde jeg efter 4 dage. Maskinen kom ugen efter separat.
En af de vinyl folie materialer jeg fik, var kortere end det jeg havde bestilt. Syntes nok at det så lille ud, men ikke noget jeg tænkte mere over. Dagen efter at have modtaget maskinen, får jeg en mail fra jer/Helle, at jeg har fået den forkerte længde og at jeg kunne bare beholde den jeg har fået, og hun vil sende den rigtige kvit og frit. Det sku da service, at i lige var OBS på det! :) Alle mine bestillinger fremover, kommer til at være igennem jer! :D

Mvh. Thomas

20 januari 2022

Antwoord van Makerstudio

Tusind tak for de pæne ord :)

Hjælpsomhed udover det sædvanlige

At jeg er kæmpe fan af MAKERstudio er jo ingen hemmelighed.

Men det her overgår meget service.
Beviste har nok også lagt et par order i for vejen.

Her til jul har jeg tænkt jeg prøver det der med at tag min kære mand i de ting jeg ønsker mig hil jul så jeg ikke får en ny halskæde.

Han, den kære mand bestiller så et gavekort, får fucket op i hans mail, dog betalt det. Men kan jo ikke få en kode da det er den forkerte mail.

Et par dage efter bliver han kontaktet af Helle om han ikke har bestilt et gavekort til mig og skrevet forkert mail. Og Helle får hjulpet ham så han kan få min gave under træet.

Bliver så glad for den store hjælpsomhed Helle udviser for hendes kunder

Tak for dig

Fie - Bondetos

31 december 2021

Antwoord van Makerstudio

Tak Fie og stort tak for at være sådan en sød og supportiv kunde :)

Kommer gerne igen!

Virkelig god vejledning og kundeservice! Havde valgt forkerte produkter til min maker maskine og det gjorde Helle mig opmærksom på i stedet for at hun bare sendte varerne af sted. Fik hurtigt svar på alle mine spørgsmål.
Kan kun anbefales!

2 juli 2021

Kan stærk anbefale Helle

Yderst tilfreds og virkelig glad for at Helle er en hjælpsom og venlig person med et hjerte af guld. Jeg har til tider og utider kontaktet Helle for at få hjælp og guidning til Cricut maskinen og tilbehøret og Helle har bare taget sig tid til mig. Af hjertet tak. Jeg kan varmt anbefale hende stærkt til alle. Helle sælger også andre spændende ting, tag endelig kontakt til hende eller tjek hendes webshop.

6 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede til Helle og spurgt mange…

Ringede til Helle og spurgt mange forskellige spørgsmål omkring cricut maskiner og indeholde og fik svarene som man kunne godt brug til at se hun har virkelig et interesse i sine produkter plus at hun har en Facebook gruppe hvor der findes andre gode ideer og muligheder for at kom i gang med ens egen hobby interesser. Det hjælp at hun var villige til at forklare tingene således at man ikke er i tvivl om hvilke produkter man har brug for. Når man investerer i cricut så er det super service fra Helle og hendes hurtigt afsendelse er super. Vi anbefaler tage et snak med Helle og i bliver ikke skuffet ! Vi glæder os til hendes betjening i fremtiden

12 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil give de varmeste anbefalinger…

Vil give de varmeste anbefalinger herfra. Hurtig levering,super service, fantatisk vejledning til mig som absolut intet vidste om varen og ville købe den som gave til min kæreste. Hun svarede tålmodigt på alle mine spørgsmål og derfor endte jeg med at købe, lige nøjagtig det rigtige.

8 maart 2021

Bedste online shopping oplevelse

Bedste online shopping oplevelse, jeg længe har haft!
Service er i top, købte en Cricut skæremaskine i weekenden, hvor den var udsolgt. Helle skrev hurtigt en mail, hvor hun informerede mig om hvornår den kom på lager igen, og hvornår den ville blive afsendt!
Kæmpe fan af MakerStudio og den super gode service🤩
5 KÆMPE STJERNER FRA MIG🌸👏🏼

4 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig service og super vejledning

Meget personlig og fortrinlig service. Helle gør utrolig meget for at hjælpe sine kunder, især facebookfællesskabet er en stor sidegevinst. Her deler Helle (og kunder) erfaringer, tips og tricks, så man behøver aldrig at være i tvivl om noget 🙏
Super service og fællesskab 👍

3 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

DK bedste Cricut forhandler.

Ja Helle, jeg var jo den første kunde i dit cricut univers, på det tidspumkt var vi jo nok lige grønne, hvad angår cricut maskiner, siden er vi jo blevet meget klogere, og ved begge at det var et rigtig godt valg, i dag har du den bedste cricut shop i Danmark, samtidig med at du er min bedste sparingspartner, tak for dig, tak for din shop og tak for Cricut, ved hvor meget du har slidt for den her shop, men den har været hver en time værd, og udvalget er jo helt kolosalt.

15 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. :) Havde glemt vigtig tilbehør til min gave til konen, og fik kort efter en sms fra Helle om det ikke også skulle med. 😊

15 december 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.