Makker Hoortoestellen - Bilthoven Reviews 28

4,7

Julianalaan 49, 3722 GE Bilthoven, Utrecht, NL

Zeer fijn geholpen alle tijd goede uitleg. Mijn moeder is 89 daar werd alle rekening mee gehouden. Er werd echt in oplossing gedacht. Zeer correcte behandeling vriendelijk en gezelligheid 1 nadee... Toon meer

Ik kwam binnen om mijn hoortoestellen te connecten met mijn telefoon, dit hebben zij perfect opgelost , tevreden klant

1. Audicien

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

• Julianalaan 49, 3722 GE, Bilthoven, Utrecht, Nederland

• 030 3074932

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Je kunt vaak zomaar binnen lopen en als…

Je kunt vaak zomaar binnen lopen en als het niet druk is helpen ze je gelijk. De ervaringen vergeleken met de andere gehoorwinkel is dit wat ik nodig heb.
Mevr.Lesley die mij de laatste keer geholpen heeft is ook erg gezellig om mee te praten met een kop koffie.
Bij deze raad ik iedereen aan om daar toch eens naar toe te gaan. Bedankt alle medewerkers van Makker Bilthoven. gr. Hanneke Elberts

17 januari 2026

Beste mevrouw Elberts,

Wat leuk, ik zal het compliment aan Lesley doorgeven! Bedankt voor uw review!

Makker Hoortoestellen

Wereld van verschil in vergelijking met…

Wereld van verschil in vergelijking met andere commerciële audiciens. Ze nemen echt de tijd voor je om samen een passende oplossing te vinden. Vriendelijk personeel

19 januari 2026

Beste,

Bedankt voor de review! Goed ook om te lezen, dat u het zo ervaren heeft.

Makker Hoortoestellen

Zeer bekwam bedrijf en prettige uitstraling.

Zeer bekwam bedrijf, prettige uitstraling en goed meedenken met de wensen van de klant (85+ in dit geval).
Daarnaast zeer service gericht en niet te beroerd om een stapje extra te zetten om zaken te behandelen / op te lossen.

29 januari 2026

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Bilthoven

Bedankt voor de review! Goed om te lezen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad, dat is zeker waar wij voor staan.
U weet ons te vinden als er iets is!

Behulpzaam

Behulpzaam. Goed luisteren.

6 januari 2026

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Bilthoven

Bedankt voor het schrijven van de review! :)

Makker Hoortoestellen

Goede service . Kon voor moeder schoonmaken…

Kon voor moeder schoonmaken hoortoestellen meteen terecht zonder afspraak. Fijn. Prima service en vriendelijk

21 januari 2026

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Bilthoven

Fijn om te lezen dat jullie bezoek zo bevallen is! Bedankt voor de review :)

Makker Hoortoestellen Bilthoven

Bernadette (Makker Hoortoestellen Bilthoven) heeft mijn moeder in een spoedige, non-standard situatie met de hoor apparaat geholpen. Haar deskundigheid, samen met haar inzet en steun hebben ons na de eerste gesprek vertrouw in haar behandeling gegeven. Na zeven manden, blijkt haar methode duurzaam. We zijn heel erg dankbaar aan Bernadette.

15 juni 2025

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Bilthoven

Heel fijn dat de oplossing van Bernadette zo goed aanslaat! Ik zal het compliment zeker aan haar doorgeven. U bedankt voor het schrijven van de review!

Makker Hoortoestellen

Ik word altijd prima geholpen

Ik word altijd prima geholpen. Goede service.
Er wordt goed geluisterd. En je kunt altijd binnen lopen. Nooit vergeefs.
Fijne mensen en er is ook koffie. !!

26 november 2025

Beste,

Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons filiaal in Bilthoven! Altijd welkom voor dat bakje koffie!

Alvast fijne feestdagen,

Persoonsgericht en deskundig

Vriendelijk, betrokken, verplaatsen zich goed in de klant, attente service, deskundig. Ik ben heel blij dat het team van Makker Bilthoven mijn hoogbejaarde ouders helpt en begeleidt, wat langer thuis wonen mede mogelijk maakt. Waardering dus!

8 december 2025

Beste mevrouw van den Bergh,

Hoe fijn, dat we hebben kunnen bijdragen aan het langer thuis kunnen blijven wonen! Bedankt voor het schrijven van deze review.

Alvast fijne feestdagen gewenst,

Makker Hoortoestellen

Na 2 keer voor niets met mijn vader van…

Na 2 keer voor niets met mijn vader van 96 naar een winkel van een grote keten te zijn geweest zijn we naar Makker gegaan. We werden meteen heel goed geholpen, ook al kochten we niet meteen een nieuw gehoorapparaat bij hen. Alles werd zorgvuldig en rustig aan mijn vader uitgelegd en er was alle ruimte.
Inmiddels hebben we bij Makker een nieuw hoortoestel gekocht waar mijn vader heel erg tevreden mee is. Voor ons over de medewerkers van Makker niets dan lof!

3 november 2025

Beste meneer Gerritsen,

Wat fijn om te lezen dat uw vader nu tevreden is over zijn hoortoestel! We wensen hem daar dan ook veel plezier mee, en altijd welkom als er iets is! Bedankt voor de vriendelijke woorden over onze medewerkers en deze review!

Makker Hoortoestellen

Zeer fijn geholpen alle tijd goede…

1 nadeel frank heeft mijn moeder zo goed der gehoor terug gegeven dat ze nu zeg poehee praat eens wat minder en zachter

31 oktober 2025

Beste mevrouw Sijtsma - van Kooten,

Haha, u kunt altijd nog even terug komen om de toestellen zachter te zetten ;) Maar fijn om te lezen dat uw moeders en uw ervaring zo positief geweest is! Veel plezier met de toestellen!

Makker Hoortoestellen

Makker is de beste winkel voor hoorapparaten in Bilthoven

Er is veel aandacht besteed om voor mij de beste hoorapparaten aan te meten.
Makker (Franck) heeft 2x 60 minuten mijn gehoor getest en de beste instelling van de hoorapparaten voor mij ingesteld.

10 oktober 2025

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Bilthoven

Prettig om te zien dat u het zo'n goede ervaring bij Franck heeft gehad! Bedankt voor de review en uiteraard veel plezier van de toestellen!

Makker Hoortoestellen

Ik doe weer mee!Graag wil ik met iedereen delen dat ik…

Graag wil ik met iedereen delen dat ik fantastisch ben ontvangen,goed geadviseerd en begeleid door Franck van Popta van Makker Hoortoestellen te Bilthoven.Ik heb als eerste een uitgebreide gehoortest gekregen en daarna een advies op maat.Ik heb het gehoorapparaat op proef meegekregen en dat is bij controle 2x aangepast voor optimaal gebruik.Ik ben Franck zeer dankbaar voor zijn uitstekende advies.

22 oktober 2025

Beste mevrouw Trommel - van Es,

Wat fijn om te lezen dat u zo'n positieve ervaring bij Franck gehad heeft! Namens Franck (en de rest van Makker) bedankt voor de review en we wensen u veel plezier met de toestellen!

Een verademing

Een verademing! Uitstekende service bij Makker Hoortoestellen in Bilthoven

Wat een verademing om bij Makker Hoortoestellen in Bilthoven binnen te stappen! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. De dame achter de balie ontvangt je met een warme glimlach en een heerlijke kop koffie – een klein gebaar, maar het maakt een groot verschil.

De persoonlijke aandacht die je hier krijgt is zeldzaam. De audicien neemt alle tijd voor je, luistert echt naar je wensen en vragen, en straalt veel vakkennis uit. Geen gehaast, geen standaardverhaal, maar maatwerk en oprechte betrokkenheid. Je merkt dat ze hier écht begrijpen hoe belangrijk goed horen is voor je dagelijks leven.

Kortom: professioneel, vriendelijk, en volledig gericht op de klant. Ik kan Makker Hoortoestellen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar deskundige begeleiding in een prettige, ontspannen sfeer.

29 juli 2025

Makker Bilthoven Wat een warm bad !

Vanmiddag bij Makker in Bilthoven geweest.
Mijn slangetje van mijn hoortoestel gaf problemen.
Binnen 10 Min was er geheel gratis een nieuw
slangetje aangezet.
Al gebeld met schonenberg hoofd kantoor gesproken. En mail naar de winkel
Geen reactie mogen ontvangen.
Er zijn nog meer problemen maar die moet Schoonenberg oplossen.
Gisteren bijna mijn hoortoestel verloren!
Het was dus echt voor mij een groot probleem,
En u geloofd het niet de reparatie is GRATIS uitgevoerd.
Door heel vriendelijk personeel en zonder problemen,
Helaas heeft Schoonenberg geen service uurtje meer. En ook geen personeel .
U zult begrijpen dat als je bijna doof bent dat dit soort problemen snel opgelost moeten worden.
Daarom geef ik Makker een 10 voor de service.

24 juli 2025

Heel toegankelijk

Heel toegankelijk, ik werd heel goed geholpen. Ik werd heel goed begrepen en het probleem is heel goed opgelost. Ik ben heel erg blij. Bovendien is MAKKER fijn dichtbij huis.

24 juni 2025

Mijn ervaringen met Makker zijn prima

Mijn ervaringen met Makker zijn geweldig. Toen ik merkte dat ik steeds minder ging horen ben ik op aanraden van mijn man naar Makker gegaan. Ik ben snel en prima geholpen door iedereen. Het apparaatje heb ik nu bijna een maand in mijn oor en er is weer heel wat opengegaan voor mij. Mocht er iets zijn dat anders wordt dan zullen zij mij zeker zo snel mogelijk weer helpen. Ik ben Makker heel dankbaar wat ze gedaan hebben en hoe ze het gedaan hebben. De vijf sterren hebben ze helemaal verdiend .

4 juli 2025

Uitstekend team

Uitstekend team olv Franck van Popta
Professioneel, kundig, daar en boven heel vriendelijk en toegankelijk!

7 mei 2025

Snel klaar

Op tijd, op afspraak, super snel geholpen aan een dopje voor het oor ! Nu geen oorontstekingen meer na het zwemmen of door het douchen. Bij Makker maken ze het op maat en kan je hem direct meenemen. Niet opsturen of wachten. Heel fijn! En heel prettig geholpen in de nieuwe winkel. Daar kwamen we graag voor naar Bilthoven vanuit Utrecht.

1 november 2024