Makker Hoortoestellen - Laren Reviews 39

4,7

Melkweg 2, 1251 PS Laren, Noord-Holland, NL

Compliment voor Michael Goedhart en Loes de Vries Na vijf jaar lang slecht te hebben gehoord door foutieve begeleiding bij Online Hoorhoortoestel in Naarden, heb ik op zaterdag 21 maart e... Toon meer

door adequaad te reageren op mijn mail meteen een afspraak kunnen maken met Marijn Prins. Inmiddels ruim 12 jaar werkzaam bij Makker en dat geeft vertrouwen! Na een uitgebreid onderzoek ACH/UMC te Hi... Toon meer

1. Audicien

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

• Melkweg 2, 1251 PS, Laren, Noord-Holland, Nederland

• 035 533 0370

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Super vriendelijk, vakkundig personeel

Super vriendelijk personeel, maar dan ook altijd ! Vakkundige mensen, die je snel en goed helpen. Geen lange wachttijden, en voor kleine dingetjes kan je zonder afspraak ook langskomen. Men neemt de tijd voor je als je een afspraak hebt. Je begint met koffie, ze nemen de tijd voor je, en je gaat weg met een uitstekend gevoel/gehoor. Ik kan dit bedrijf voor 100% aanbevelen !

7 mei 2026

Makker buitendienst Michiel Goedhart

Via de buitendienst Laren hoortoestellen voor mijn moeder aangeschaft. Zij woont in een zorginstelling en Michiel Goedhart kwam daar naartoe.
Wat een uitvinding om voor oudere (dementerende) mensen de audicien aan huis te laten komen.
Michiel Goedhart doet dit geweldig. Heel geduldig met de uitleg en het afnemen van de hoortest.
Wij zijn er blij mee.

30 april 2026

Ik zocht geen bekende keten, maar een persoonlijk e/o een familie bedrijf.

Ik zocht een bedrijf wat bij mijn moeder van 93 jaar aan huis kon komen voor een nieuw toestel. Kwam ik bij Makker Laren terecht en kwam Michiel aan huis. Uiterst aardige en kundige man. Hij heeft op een heel prettige, rustige, vriendelijke en ook met humor mijn moeder geholpen aan een nieuw toestel. Nu 2 afspraken gehad en volgende week de laatste.
Makker mag heel blij zijn met Michiel, met zijn geduld, duidelijkheid, fatsoen en prettige omgang. Deze competenties beheerst hij terwijl hij goed doorwerkt en doorpakt. Houden deze medewerker!!

26 maart 2026

Compliment voor Michael Goedhart en…

Compliment voor Michael Goedhart en Loes de Vries

Na vijf jaar lang slecht te hebben gehoord door foutieve begeleiding bij Online Hoorhoortoestel in Naarden, heb ik op zaterdag 21 maart eindelijk een volledige gehoortest gehad. Wat een opluchting om weer goed te kunnen horen.

Onze grote dank gaat uit naar Michael Goedhart, een audicien met uitzonderlijk veel begrip, geduld en vakmanschap. Hij nam de tijd, dacht mee en zorgde ervoor dat mijn hoortoestellen perfect werden afgesteld en weer 100% functioneerden. Dankzij zijn inzet kan ik weer normaal deelnemen aan het dagelijks leven. Daar zijn wij — Marino Terrero en Josee Blank — hem enorm dankbaar voor.

Ook willen wij Loes de Vries van de Front Office bedanken voor haar vriendelijkheid, aandacht en klantgerichte houding. Haar warme ontvangst maakte het bezoek compleet.

Nogmaals heel veel dank aan jullie beiden. Dankzij jullie blijven wij met vertrouwen vaste klanten.

Marino Terrero & Josee Blank

21 maart 2026

Kundig, behulpzaam en zeer goede service

Ik kom al jaren bij Makker met mijn blinde en zeer slechthorende vader. De medewerkers bij Makker die wij in de loop der jaren hebben leren kennen zijn allemaal fantastisch. Zeer geduldig en begripvol. Geen opdringerige verkooppraatjes. Je kunt de gehoorapparaten uitproberen totdat je zeker weet dat ze goed zijn voordat je tot aanschaf overgaat. Of je er binnen een week uit bent of drie keer terug moet voor andere instellingen, ze zijn altijd bereid te helpen. Ook de overige service is echt top! Even nieuwe slangetjes of een kleine reparatie, het wordt gelijk verholpen. Ik kan niet anders zeggen dat het echt een fantastisch bedrijf is met zeer kundige audiciens. Ik kan Makker dan ook aan iedereen aanbevelen!!

18 november 2025

Beste,

Allereerst, fijn om te lezen dat u en uw vader onze winkel in Laren zo positief ervaren! Als tweede, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven.

Makker Hoortoestellen

De dienstverlening aan mijn moeder.

De dienstverlening aan mijn moeder op leeftijd is uitstekend sinds zij een gehoorapparaat heeft. Zij kan indien nodig altijd snel komen en wordt vriendelijk en geduldig geholpen. Vaak is het een kwestie van schoonmaken van het gehoorapparaat wat altijd gratis wordt gedaan. Hetzelfde geldt voor de vervanging van onderdelen en de levering van een droogkastje.

26 november 2025

Beste Astrid,

Fijn om te lezen dat uw moeder en u tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij hopen op deze manier het leven wat te vergemakkelijken. Altijd welkom!

Makker Hoortoestellen

Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Deskundige en vriendelijke medewerkers.
Goede after sale service.

20 november 2025

Beste meneer Kurpershoek,

Wat leuk dat u de aftersale service ook benoemd. Dankuwel voor deze review!

Alvast fijne feestdagen.

Hartelijke groeten,

Prima geholpen !

26 november 2025

Beste meneer van den Brink,

Bedankt voor de review!

Fijne feestdagen alvast,

Geweldige onderneming

Geweldige onderneming, met uitmuntende service. Als ik een probleem heb en langs de winkel ga word ik altijd goed geholpen. Laatst was de oplader van mijn gehoorapparaat stuk, kreeg ik gratis een nieuwe oplader en oortjes! Ben al jaren klant en ik hoop dat nog jaren te blijven. Ga zo door!

14 november 2025

Beste mevrouw Holshuijsen,

Hartelijk bedankt voor het compliment en de mooie review! Fijn om te lezen dat u al jaren een tevreden klant van ons bent!

Makker Hoortoestellen

Goede hulp bij mijn kapotte hoortoestel!

Ik ben 11 jaar en draag sinds dat ik 2 jaar ben al hoortoestellen.
Afgelopen vrijdag kwam ik uit school met een hoortoestel die het niet deed.
De volgende dag op zaterdag in de ochtend konden we meteen terecht bij hoorwinkel Makker in Laren.
Ik vond het echt top hoe ze mij hebben geholpen!
Helaas was mijn hoortoestel kapot, maar de aardige mensen in de winkel hebben er alles aan gedaan om het te maken en omdat mijn hoortoestellen mijn 2e oren zijn hebben ze zelfs geregeld dat ik leentoestellen kreeg! Hier was ik superblij mee!!

1 november 2025

Beste Rianne,

Ik kan me voorstellen dat het lastig horen wordt als je 2e oren kapot zijn. Wat fijn om te lezen dat je tijdelijk leentoestellen mee kon krijgen en hierdoor niks hebt hoeven missen! Heel erg bedankt voor je positieve review en ik hoop dat je inmiddels je eigen toestellen weer terug hebt!

Makker Hoortoestellen

Vriendelijk zicht en voelde me zeer…

Vriendelijk zicht en voelde me zeer gehoord! Kundige, geduldige en vriendelijke medewerkers, absoluut een aanrader!

23 oktober 2025

Beste Danielle,

Wat fijn dat u ons een absolute aanrader vindt! Wij zijn blij te lezen dat uw ervaring zo positief was! Bedankt voor de positieve review.

Het bestaat nog!

Het bestaat nog!
Super vakkundige en aardige adviseuses
Zag er tegen op .
Maar al mijn reserves waren vanaf binnenkomst (zo attent) meteen weg
Vandaag na een royale gewenning 6 weken
Getekend voor accoord
Makker voor de rest van mijn leven

2 juni 2025

Afspraak gemaakt gewoon voor zekerheid

Afspraak gemaakt om oren en appies te laten beoordelen. Vriendelijk, als altijd, ontvangen. Vervolgens gevraagd om hulp te krijgen bij vervangen van speaker. Meer mensen hebben met die schijf problemen.
We ruilen ze voor u om. Dit was ook mijn probleem, de speakers waren wat vuil. Vervangen. Gehoortest bleek gelijk dus ik denk dat het de vuile speakers waren. Dat was het dan. Ben ik nog iets verschuldigd neen heer u mag zo naar buiten. Twee setjes nieuwe speakertjes gekregen klaar. Top service kan niet anders zeggen. Dank Julie wel en tot juli voor nieuwe appies.
Duco Ohm

30 december 2024

Uitmuntende service

In juli de eerste afspraak gemaakt voor nieuwe hoortoestellen. Ik had wel wat specifieke wensen (o.a. bedienbaar via bluetooth en geschikt voor gebruik met een noise-canceling koptelefoon). Na het maken van een audiogram en enig zoeken in de mogelijkheden van de diverse fabrikanten kwam Yvonne met de Widex SmartRIC 440 als optie. In eerste instantie leek het geen goede keuze, omdat de toestellen regelmatig dichtsloegen en heel snel gingen rondzingen. Maar Yvonne ging onverstoorbaar door met het bijstellen, andere domes, ander standaard programma en dergelijke. Allengs werd het beter, maar nog steeds waren er frequentiegebieden die niet goed werden doorgegeven. En de toestellen hadden de neiging tot rondzingen. Dat werd me tijdens mijn vakantie goed duidelijk. Weer terug in Nederland bestelde Yvonne oorstukjes bij Widex. Daarmee werden eigenlijk gelijk alle problemen opgelost, alleen gaven ze een wat opgesloten gevoel. En Yvonne was ze nog niet tevreden over het uiterlijk, omdat de luidsprekertjes er niet diep genoeg in konden. Ze heeft toen bij een derde partij andere oorstukjes op maat laten maken, en die zitten perfect. Nu zingen de hoortoestellen niet rond, zelfs niet als ik mijn hand voor mijn oor houd. En toch ervaar ik geen opgesloten gevoel. Al met al heb ik de toestellen zo'n vier maanden op proef kunnen gebruiken en mee kunnen nemen op vakantie, dat was allemaal geen probleem. Uiteindelijk heb ik een setje hoortoestellen dat helemaal aan mijn wensen voldoet. En Yvonne gaf niet op tot het eindresultaat helemaal goed was. Chapeau!

22 oktober 2024