Ontzettend vriendelijk geholpen. Ondanks dat ik met een kind aanwezig was, nam ze rustig de tijd om alles uit te leggen. Heel prettig contact en zeer tevreden!
Makker Soest, geholpen door Julian. Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht... Toon meer
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Torenstraat 4, 3764 CM, Soest, Utrecht, Nederland
- 035 602 24 17
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vriendelijk meteen geholpen en snel…
Vriendelijk meteen geholpen en snel opgelost
Perfecte service, bedankt!
Perfecte service! Snel en vriendelijk, hele prettige manier van werken. Mijn dochter vond zwemoordopjes aanmeten best spannend, maar dit gevoel werd direct weggenomen toen we binnen kwamen. Erg blij mee, aanrader!
Makker is mijn aanbeveling waard!
Twee keer langs geweest. Attente ontvangst ; je voelt je direct klant! Kopje koffie en afspraak op tijd gestart. Uitstekend en persoonlijk geholpen door Gilean Zuiderhoek ; hij is rustig, klantvriendelijk en een open mind.
Geen dag spijt dat ik bij een relatief kleinere speler in de markt terecht ben gekomen. De grote agressieve spelers leveren niet (mijn persoonlijke ervaring met beter horen) en Makker regelt het gewoon en komen afspraken na.
Ontzettend vriendelijk geholpen
Kapot luidsprekertje buiten garantie en…
Kapot luidsprekertje buiten garantie en servicecontract kosteloos gerepareerd.
omdat 1 hoorapparaat niet werkte kwam…
omdat 1 hoorapparaat niet werkte kwam ik, bij afwezigheid van mijn eigen audicien door verbouwing, bij Makker terecht. Ik ben daar vlot en uitstekend geholpen en dat onder "kopje Service"! Prima reclame, dat wordt zeer gewaardeerd.
Rustig en ervaren personeel
Rustig en ervaren personeel, ook voor de kleine kinderen een aanrader
Makker is een super audicien
Makker is een super audicien. Bediening is zoals het moet zijn. Klant is koning. De medewerkster Iris is geweldig. Met haar breekt altijd de zon door. Makker is de zaak om naar toe te gaan
Behulpzaam en professioneel.
Behulpzaam en professioneel.
Er wordt met veel geduld goed uitgezocht wat het beste resultaat geeft. Ik ben zeer tevreden met de gehoorapparaten.
Zeer tevreden over de aanpak en service…
Zeer tevreden over de aanpak en service van de medewerkers .
Ik zeg ja!
Snelle service, duidelijke uitleg, heerlijke koffie, thee en wat lekkers. Zonder haast.
Ik ben al jaren klant.
Ik ben al jaren klant en ben niet anders dan goed en heel vriendelijk geholpen. Ben blij dat er zo'n grote renovatie plaats heeft gevonden, de winkel uitstraling help er nu ook goed bij. Bedankt en ga zo door.
Makker Soest
Makker Soest, geholpen door Julian.
Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht echt verder naar welke toestellen goed voor mij zijn. De eerste die ik om te testen mee kreeg voldeden niet. Absoluut 5 sterren.
Fijne ervaring
Na een intake en test bij Beter Horen ben ik bij Makker mijn licht op gaan steken. Een heel positieve ervaring. Men neemt alle tijd voor de testen en de omstandigheden waarin je vaak verkeert en hoe je dat ervaart. Gevolg is een fijn op jouw ingesteld hoortoestel en dat voelt heel prettig en goed.
Dank aan Julian Touw.
Opnieuw contact gehad met Makker Soest
Opnieuw contact gehad met Makker Soest. Geholpen
door Julian en wat een ervaring was dit. Op en top deskundig, klantvriendelijk en bijzonder aardig. Julian
bedankt.
Phonak Audeo 170 Sphere Infinio
Eerste ervaringen met hoorapparaten en uitstekend, deskundig en vriendelijk geholpen door Julian. Goede voorlichting en ruim de tijd gekregen diverse hoortoestellen uit te proberen. Uiteindelijk gekozen voor de Phonak Audeo 170 Sphere Infinio en die bevallen tot op heden uitstekend.

Onverwachte superservice
Wij kwamen als niet-klant omdat we problemen hadden met een oorstukje en een andere audicien ons niet kon helpen. Julian stond voor ons klaar, was heel aardig, toonde respect en hielp ons meer dan perfect. Een uur lang en geheel gratis!

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Soest
Bij makker hoortoestellen zeer tevreden…
Bij makker hoortoestellen geweest goed en vriendelijk ontvangen en vakkundige uitleg test afgenomen nieuw hoor apparaat aangekocht eerst op proef en nu zeer tevreden afgehandeld en zal potentiële vrienden vertellen over de perfecte service vriendelijk bedankt groetjes Jan laseur soest

Zeer tevreden
Ik vind de behandeling zeer prettig.
Ik ben erg tevreden over zowel de apparaten als de oplader/opbergdoosje. Tv oplossing is ook helemaal fantastisch.
Zeer tevreden.