Makker Hoortoestellen - Utrecht Reviews 60

TrustScore 5 uit 5

4,8

Blauwkapelseweg 13, 3572 KA Utrecht, Utrecht, NL

Zomaar even bij Makker binnen gelopen zonder klant bij hun te zijn en gevraagd of ze mij misschien wilde helpen met mijn hoortoestel die het plotseling niet meer deed. Neemt u even plaats zei de... Toon meer

Mijn moeder (negentig plus) ging naar Makker Utrecht voor een second opinion. Twee keer was ze naar haar eigen keten geweest waar haar klacht niet werd opgelost: ze hoorde niet meer goed met haar nog... Toon meer

Op de terugreis van vakantie.....oh jee, rechter gehoorapparaat kapot! Dat maakt mij tot een beperkt mens qua communicatie. Bellen naar Makker; een vriendelijke meneer zegt dat ik de volgende dag dire... Toon meer

Afgelopen weekend liep ik tegen problemen aan met mijn hoortoestel. Helaas is mijn eigen audicien net op vakantie gegaan, zul je altijd zien. Even het merk gecheckt en in de buurt gezocht naar... Toon meer

1. Audicien

Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

• Blauwkapelseweg 13, 3572 KA, Utrecht, Utrecht, Nederland

• 030 303 2001

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Een omweg waard!

Zeer klantvriendelijk voor jong (zwemdoppen) en oud (hoortoestel). Uitstekende service.

31 maart 2026

Zomaar even bij Makker binnen gelopen…

Neemt u even plaats zei de vriendelijke medewerker en nam het hoortoestel mee.
Na enkele minuten gewacht te hebben overhandigde hij mij een toestel dat weer werkte en kon ik vrolijk aan mijn weekend beginnen.
Grote dank aan Makker voor deze service.
Margreet.

21 februari 2026

professioneel met persoonlijke aandacht

Na eerst bij een andere opticien te zijn geweest kwam ik bij Makker terecht. Wat een verschil! Er werd goed naar mij geluisterd en meegedacht. Altijd was er voldoende tijd. De benadering is professioneel maar ook met persoonlijke aandacht.
Voor mijn werk is een goed gehoor heel belangrijk en dankzij Makker kan ik mijn werk weer beter doen. Ik ben heel tevreden.

1 juli 2025

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Utrecht

Wat goed om te lezen dat we hebben kunnen bijdragen aan het prettig en goed uitvoeren van uw werk! Bedankt voor de review!

Hartelijke groet,

Makker Hoortoestellen

Goed advies en ruime proefperiode

Goed advies, professioneel, veel uitleg en aandacht voor vragen. Ze nemen alle tijd, ruime proefperiode en goed bereikbaar.

16 december 2025

Antwoord van Makker Hoortoestellen - Utrecht

Bedankt voor de review! Fijn dat uw ervaring positief is geweest bij ons! U bent altijd welkom als er iets is.

Hartelijke groet,

Makker Hoortoestellen

Was voor mij heel spannend ivm…

Was voor mij heel spannend ivm gezondheids klachten . Dat viel gauw weg,werd heel fijn en deskundig geholpen en op mijn gemak gesteld.

19 november 2025

Beste,

Fijn om te lezen dat u zich snel op uw gemak voelde bij ons! Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review en ik hoop dat de gezondsheids-klachten inmiddels verdwenen zijn.

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel. Goede uitleg van betreffende toestel. Hartelijk ontvangst, aanrader om hier als klant geholpen te worden.

27 oktober 2025

Beste mevrouw Hage,

Bedankt voor uw positieve review!

Makker Hoortoestellen

Toen ik zonder afspraak langs kwam.

Toen ik zonder afspraak langs kwam.
Een vriendelijke benadering en duidelijke uitleg over wat er met mijn gehoorapparaat aan de hand was. En het allerbelangrijkste: de oorzaak werd direct opgespoord en ter plaatse verholpen.
Super service!
Harrie Broekman

16 oktober 2025

Makker review Guus Peek

Kom al jaren bij Makker. Blij dat ze terug zijn in Utrecht Noord.
Ook dit keer weer samen een nieuwe set geselecteerd. Ging uiterst soepel. Bevalt top. Helemaal bij de tijd.
Kan Makker iedereen aanbevelen.

22 augustus 2025

Super service, ook al ben je geen klant!

Even het merk gecheckt en in de buurt gezocht naar een aanbieder van hetzelfde merk, dit is Makker Hoortoestellen Utrecht Noord geworden.

Gebeld en ik kon direct langskomen, het probleem is snel opgelost en het is voor hen geen enkele moeite geweest om mij te helpen.

Chapeau!!

29 juli 2025

Zeer goede service en in het ziekenhuis

We waren 22-07-2025 in de winkel met een vezoek of Makker Utrcht ook in het ziekenhuis kwamen we hadden uit gelegt dat Otto in het ziekenhuis ligt en dat Otto snel een hoortoestel nodig had we hadden de oortest gegevens van het ziekenhuis,want hij kon de verpleegkundige niet horen en vandaag kwam hij in het ziekenhuis en bracht nood hoortoestel meem en gelijk kon Otto weer iemand horen wat een geweldige service en zeer vriendelijk en neemt zekker de tijd. Helemaal top dit allemaal. Afz fan van Rooijen.

23 juli 2025

Prima en fijn geholpen

Prima en fijn geholpen, mocht alles testen en er werd echt goed geluisterd en meegedacht. Topservice! En geweldig hoorapparaat. Nu kan ik de vergaderingen weer volgen!

25 juni 2025

Denkt goed met de klant mee.

Allereerst: aardige en behulpzame mensen die er werken. Ik heb ruim een jaar geleden een gehoortoestel gekocht en daar ging het even mis. Ik heb een Coselgi hoortoestel gekregen en ik vind het geen fijn merk. Ik draag al jaren een hoortoestel en dit keer blijkbaar een 'miskoop' gedaan.
Het fijne van Makker is dat ik erover gepraat en meegedacht kan worden. Inmiddels een ander toestel geprobeerd van Oticon en deze is veel beter.
Een goede oplossing gekregen en fijne mensen die er werken!

26 mei 2025

Beste meneer Harmsen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We betreuren het om te lezen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We willen u dan ook graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen en of we uw twijfels kunnen wegnemen.

U mag hiervoor rechtstreeks contact met mij opnemen amber@makker.nl, of we kunnen u bellen om een afspraak met u in te plannen.

Ik hoor graag van u.

Amber Miltenburg

Makker Hoortoestellen

Slaapoordopjes op maat laten maken.

Slaapoordopjes op maat laten maken.
Heel vakkundig geholpen door Julian.
Heel klantgericht (luisterend oor, haha) en kennis van zaken.
Ga ze volgende week ophalen, ben benieuwd.
Fijne winkel, gemoedelijke sfeer, zeker een aanrader!

17 maart 2025

Aandacht en goede service

Leonie van Makker Utrecht heeft mij geduldig en vakkundig geholpen. Er is zelfs een paar keer met Starkey gebeld vanwege technisch issues. Die zijn grotendeels opgelost. Een zeker aan te raden audicien.

14 maart 2025

Begrip voor wat ik wel-niet hoor.

In het voorjaar had ik nog te veel weerstand. Zij adviseerden mij een half jaar te wachten en goed alles rond het gehoor op te merken.
In de herfst was ik zover en ik werd weer even vriendelijk ontvangen.
Het was bijzonder dat eindelijk iemand mij kon uitleggen hoe ik o.a. bepaalde letters niet of verkeerd hoorde. Ik voelde mij eindelijk ‘gehoord’!
Ik weet nu, dat ik al heel veel jaren niet wist dat mijn problemen bij recepties, in cafe’s etc., mijn eigen stem niet horen voor een deel op te lossen waren.
Mensen zeggen nu al dat ik zachter praat en ik kan mensen in groepen verstaan.
Na een paar dagen was de verwondering over de luidruchtige wereld bijna weg. Haast jammer, hoe snel het een deel van alles wordt.
Bij pijn, een kleiner instekertje nodig, direct even hulp bij Makker.
Bij kopen na uitproberen, een tas vol verzorgingsmiddelen mee.
Mijn idee: Makker is een goede naam voor de hulp/begeleiding die ik ervaarde!

18 december 2024