Maleren Mads Lolk ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mads er professionel, grundig og holder sine aftaler. Hvis han har spørgsmål, ringer han, hvilket er en stor fordel som kunde, så man er med i beslutningerne undervejs. Vil til en hver tid anbefale Ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nu anden gang på 2 år, vi har haft bud efter Mads - denne gang indendørs: stuer, køkken-alrum, gang, alle værelser, incl. badeværelser. Som 1. gang er arbejdet udført til vores fulde tilfred... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En farverig oplevelse med en professionel vejledning. Vi har fået malet hele vores lejlighed- lofter, vægge, døre og vinduer. Mads Lolk har ført os gennem en fantastisk rejse til valg af farver,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot stykke malerarbejde leveret af Karsten fra Malerfirmaet Mads Lolk ApS. Han er detaljemand 👏 Vi er VIRKELIG tilfredse og det er helt sikkert at vi benytter dem igen. ALTID... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schilder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Er et firma, der lægger stor vægt på høj kvalitet og ikke mindst en god kontakt med kunden. Hos Maleren Mads Lolk kan du være sikker på, at du altid får den bedste vejledning og kvalitet, hvad end du som privatperson skal have malet stuen eller som virksomhed har en større arbejdsopgave. Du kan stole på at resultatet altid lever op til dine forventninger når arbejdet bliver udført af Maleren Mads Lolk. Se mere på www.malerenlolk.dk

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god kundeoplevelse med troværdig…

Rigtig god kundeoplevelse med troværdig og pålidelig kommunikation og godt fagligt arbejde. For os trak arbejdet af forskellige årsager lidt ud, men det gjorde ikke noget, da vi fik information undervejs og ikke havde travlt. Jeg vil gerne bruge Mads Lolk igen og kan anbefale firmaet til andre.

30 september 2021

Leverer høj kvalitet

Maleren Mads Lolk består af et rigtig dygtigt malerteam, som holder hvad de lover, og leverer arbejde af høj kvalitet. Jeg vil til hver en tid anbefale Maleren Mads Lolk.

21 februari 2020

Vælg Mads Lolk

Virkelig dygtige, grundige og pertentlige malere med høj faglighed. Punktlige og overholder alle aftaler.
Kunne ikke have fået lavet et flottere malerarbejde i min gamle lejlighed, der tilnærmelsesvist ser ny efter Mads Lolk(s svende) har været her.

24 maart 2019

Tak til Mads Lolk og hans malersvende

Tak til Mads Lolk og hans malersvende, lynhurtige og fleksible at indgå aftale med, super veludført malerarbejde på vægge, lofter og paneler i lejlighed i København, pletfri afslutning og oprydning, og både tidsplanen og regningen holder som aftalt. Sådan! Så er det en fornøjelse at have håndværkere!

27 januari 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Malerfirmaet Mads Lolk ApS kan …

Malerfirmaet Mads Lolk ApS kan anbefales.
Jeg har som indehaver af tømrer-virksomhed brugt malerfirmaet flere gange og hver gang har de leveret et flot arbejde og overholdt vores tidsramme.

Mvh. Jimmy

Tømrer-firmaet