Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den 30.1. Bestilte jeg varer ved Malerexperten. Den 2.2. Fik jeg besked på at pakken var modtaget ved Dao. Det var en mandag. Torsdag den 5.2.Havde jeg ikke hørt mere fra Dao. Kontaktede derfor Malere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige modtaget bestilte varer FREDAG AFTEN kl. 19.30 som opfølgning på en opringning ift. hvornår varerne gerne skulle bruges - i stedet for blot at levere næste mandag - fantastisk service :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god, kompetent og personlig betjening. Fantastisk at komme ind i en lille lokal butik med ildsjæle, der brænder for at skabe en forretning med høje standarder for kunderne. Kan kun på det hø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service ☺️ Jeg bestilte sen eftermiddag og allerede næste formiddag var malingen leveret. Jeg har bestilt maling derfra i flere år og elsker deres gode maling til rimelige prise... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verfwinkel
  2. Knutselwinkel
  3. Vuilnisophaaldienst
  4. Schilderij
  5. Projectinrichter
  6. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

I MALEREXPERTEN har vi alt hvad du skal bruge til dit renoveringsprojekt og så står vi selvfølgelig klar med hjælp og rådgivning hvis der skulle være behov for det. Vi fokuserer meget på at levere en god service og derfor er vores produkter også i en professionel kvalitet til en god pris. Vi har flere kendte brands i butikken og sælger blandt andet Sigma's maling og Yunik maling som er produceret af Flügger. Derudover har vi produkter fra både WÜRTH og Schüller og vi kan stå inde for kvaliteten på alt det vi sælger. Der har ligget malerforretning på adressen på Østerbro siden 1965, men i 2021 fik butikken nye ejere og derfor har forretningen gennemgået en større forvandling og i samme ombæring rebrandet sig med helt nyt navn. Vores nye navn skal stå for professionel kvalitet til en god pris, men vi holder selvfølgelig fast i den gode betjening både om du er erhvervs- eller privatkunde, som vi er så kendt for. Vi har ikke for travlt til at yde god kundepleje og råde dig bedst muligt med selv de mindste problemer. Vi sælger altså både B2B og B2C og så har vi hurtig og gratis levering i hele Storkøbenhavn.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Super god og hurtig service ☺️

Super god og hurtig service ☺️

Jeg bestilte sen eftermiddag og allerede næste formiddag var malingen leveret. Jeg har bestilt maling derfra i flere år og elsker deres gode maling til rimelige priser. Klar anbefaling herfra.

22 oktober 2025

Hej Jette

Mange tak for din fine anmeldelse af os. Vi er glade for du stadig har lyst til at bestille din maling hos os. Vi leverer altid så hurtigt vi kan og bestiller du inden kl. 16.00 på en hverdag, så leverer vi allerede den efterfølgende formiddag (på hverdage).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hos malerexperten bliver man altid…

Hos malerexperten bliver man altid taget imod med et smil, gode anbefalinger og så er prisen skarp.

17 september 2025

Hej Philip

Tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at købe din maling hos os. Tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv, hurtig og imødekommende service

Jeg har handlet der et par gange nu, og alle gange har jeg oplevet hurtig og professionel kontakt og levering med folkene bag virksomheden. Der tilbydes fair priser for gode produkter og med hurtig levering i København.

13 juni 2025

Hej Nickolas

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har lyst til at handle hos os og at du har været tilfreds med både produkter og service. Det er vigtigt for os med glade kunder, og vi gør vores bedste hver dag.

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for at du har været tilfredse med vores service og vores levering. Vi gør vores bedste hver dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg af højkvalitetsmaling med…

Godt udvalg af højkvalitetsmaling med hurtig levering.

30 juli 2025

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse af os. Det gør os glade når vores kunder er glade og dejligt med feedback på vores udvalg.
Godt at høre leveringen er nået hurtigt frem, da vi ved hvor meget det ofte betyder og derfor gør vi også vores bedste for at få vores ordre sendt hurtigt afsted.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God maling til fornuftige priser og…

God maling til fornuftige priser og altid god service

20 juni 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service. Vi gør i hvertfald altid det bedste vi kan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

nem tilgængelighed på deres hjemmeside

nem tilgængelighed på deres hjemmeside. Leveringen var meget hurtig.

13 juni 2025

Hej Karen

Tak for din fine anmeldelse, og tak for at du har benyttet dig at vores webshop. Det sætter vi stor pris på. Dejligt med feedback.

Alle tiders!

5 mei 2025

Hej Anne

Dejligt du har haft en god oplevelse, vi gør vores bedste. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Maling. Den maling jeg køber hos Malerexperten…

Den maling jeg køber hos Malerexperten er helt i top. Jeg er ofte ude for at jeg kan nøjes med kun at skulle male en gang og så dækker den. Det er besparende både i penge og tid.
Og så leverer de til ingen penge og hurtigt.
Freddy

24 april 2025

Hej Freddy

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade når vores kunder er glade, og så sætter vi stor pris på, at du har taget der tid til at skrive en anmeldelse. Tak.
Vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super hurtig Tak

31 maart 2025

Hej Tina

Vi er glade for din pakke kom hurtigt frem. Vi forsøger altid på at få pakkerne afsted så hurtigt som muligt, så dejligt at det er lykkedes. Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Sindssyg god service.

Sindssyg god service.
Jeg havde et uheld med en spand maling og medarbejderen trådte til med det samme for at hjælpe. Tak for hjælpen!
Jeg ved, hvor jeg skal købe min næste maling

25 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Lisa
Tak for din søde anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe og du skal være så velkommen igen en anden gang.
Mvh.
Patricia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og super hurtigt levering…

Gode priser og super hurtigt levering er meget tilfreds, kan helt sikker anbefales

10 maart 2025

Hej Jesper

Tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. :)

MVH. MALEREXPERTEN

Er det den maling?

Jeg bestiller fire x 1 liter, bliver ringet op- er det den type maling du vil have? Ja det er det. Den kan vi ikke farve her der går lige et par dage længere.
Det er ok for mig, jeg fik hvad jeg ville have, og god service👍

27 januari 2025

Hej John

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds.
Du bestilte 4 spande oliemaling og som du skriver, så har vi desværre ikke mulighed for at tone oliemaling i vores butik. Oliemaling er en variant som producenterne langsomt udfaser, så vi kommer desværre heller ikke til at kunne det i fremtiden. Men som altid kan vi få dem tonet ude i byen, så du kunne få det du havde bestilt. :)
Tak igen.

MVH. MALEREXPERTEN.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter til en god pris

Gode produkter til en god pris. Hjælpsom betjening. Jeg handler meget og ofte i denne butik.

17 januari 2025

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt med glade kunder og endnu dejligere når de har lyst til at komme igen. :) Du skal altid være velkommen..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et utroligt rart at handle et…

Det er et utroligt rart at handle et sted, hvor man roligt kan købe alt, fordi man ved kvaliteten er høj. Priserne er efter min mening lave ift. kvaliteten og man får god og detaljeret vejledning. Kan kun anbefale det til andre.

21 oktober 2024

Hej Johannes
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe og at du har været tilfreds med de produkter du har købt hos os. Tak fordi du valgte at handle din maling hos os, det sætter vi stor pris på.
MVH. MALEREXPERTEN

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveringstid 4 dage fra ordre

Leveringstid 4 dage fra ordre. Så stor er DK trods alt ikke. Ingen pakke sporingsoplysninger overhovedet.
Til gengæld god pris

3 september 2024

Hej Jan
Vi er da kede af din anmeldelse. Vi gør vores bedste for at sende vores ordre samme dag som de lander, men det hænder de først ryger afsted dagen efter. Hvor lang tid GLS eller dao herefter er om at levere, det er desværre ude af vores hænder. Så vi beklager hvis du synes 4 dage har været urimelig lang tid at vente på din pakke. Godt nok er Danmark ikke så stort, men pakken har skulle fra København til Skagen, det kan næsten ikke blive længere fra hinanden.

I forhold til tracking oplysninger, så er det dejligt du har gjort os opmærksomme på det. Vi var af den overbevisning at de blev sendt automatisk. Vi har selvfølgelig undersøgt det og fundet løsningen, så der bliver sendt tracking oplysninger på fremtidige ordre, som der selvfølgelig skal.

Hej Heidi
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er bare glad for vi får den rigtige maling frem til dig. Håber det bliver godt med jeres hus. :)
Mvh.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ok lev

Ok malerfirma

24 juli 2024

Hej Henrik

Vi er kede af din forsendelse har været lidt længere undervejs end normalt. Du bestilte sent mandag d. 22 kl. lidt i 20 om aftenen, og derfor kan vi først gøre pakkerne klar dagen efter når vi møder ind. Desværre er du ramt lige ind i ferieperioden og derfor er alt ikke gået helt som det plejer. Det beklager vi. Jeg kan dog se din pakke er leveret hos dig søndag d. 28. og dermed er der gået 6 dage fra du bestilte.

Mvh. MALEREXPERTEN

Lees meer over geverifieerde reviews.