malerfirma-blaabjerg.dk Reviews 5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Faglig stolthed og fantastiske evner for detaljerne

Vi har fået spartlet, opsat filt og malet vægge og lofter i 80 kvm stue og nyt badeværelse og drengeværelser.
Det er udført til perfektion og trods en stram deadline, nåede Rune og hans team i mål, som lovet.
Hvor er det skønt når ens håndværker tydeligvis har stor faglig stolthed og evnerne til at udføre det herefter.
Vi kommer til at bruge Blaabjerg mange gange i fremtiden.

17 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har fået spartlet vores overetage…

Vi har fået spartlet vores overetage ovenpå gammelt tapet. Vi er glade for resultatet. Der var nogle ting vi så lidt forskelligt på under processen, men vi fandt en fælles løsning. Det var også meget tydeligt at Rune går langt for at tilfredsstille hans kunder.

20 september 2024

Hej Cecilie
Tak, Vi gør altid vores bedste!

Høj kvalitet

Min oplevelse med malerfirmaet Blaabjerg har været intet mindre end fremragende, hvilket fortjener en detaljeret anmeldelse. Vi har benyttet os af Blaabjerg til forskellige maleropgaver flere gange, både privat og erhvervsmæssigt, og hver gang har de leveret arbejde af høj kvalitet.

Denne gang stod de for at male vores nye hus indvendigt – et rimlig stort projekt, som de håndterede med stor professionalisme.

Kvaliteten af arbejdet levede helt ud op til vores forventninger. Selv da vi opdagede en mindre fejl i overgangen mellem to farver, blev dette hurtigt og effektivt rettet uden "ballade".

Midt i processen besluttede vi os for at ændre farven på en af væggene. Det var intet problem, der blev blot skaffet den rigtige farvekode og malingen blev bestilt og leveret med det samme. Klasse!

Det der virkelig gør, at Blaabjerg skiller sig ud, er deres ekstraordinære service. Alle malerne der var tilknyttet opgaven, var yderst høflige og behagelige at have i huset gennem de tre dage, arbejdet varede.

De sørgede for at rydde pænt op efter sig, og slutresultatet var fejlfrit. Men det, der virkelig satte prikken over i'et, var Runes forståelse og håndtering af det tidspress, vi befandt os under. Vi stod lidt pludselig med en stram deadline, som kunne have været stressende. Men takket være Runes villighed til at gå det ekstra skridt – herunder indsættelsen af flere malere – blev vores projekt fuldført til tiden og med et resultat, der oversteg vores forventninger.

Det siger ikke lidt, når jeg føler mig motiveret til at skrive en anmeldelse på Trustpilot, men Blaabjerg har virkelig fortjent hver en stjerne. Jeg ser frem til at bruge dem igen i fremtiden og giver dem min varmeste anbefaling. Fantastisk arbejde!

27 maart 2024

Hej Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse :)

God oplevelse

Malerfirma Blaaberg har tidligere malet hele vores hus (udvendigt) og for nyligt lavet mindre malerarbejder indenfor. Vi er super tilfredse med resultatet og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden.

26 februari 2024

Hej Helle
Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale at bruge firmaet

SMS kommunikation med Rune Blaabjerg:

Hej Rune
Til opfølgning på dit arbejde kan jeg sige, at du mangler at ordne gulvpanelet/listen til venstre for altandøren – se billedet, som jeg sender herefter.
Vh
Peder

Hej Peder
Det kan jeg godt se. Hvad tænker du på med listen?

Hej Rune
Vi talte om da du kom i torsdags, at du skulle spartle ud og male hen over, så savesporet ikke kan ses. Jeg har to spørgsmål:
1. Har du mulighed for at komme snart forbi og lave det?
2. V I regner med at lave aftale med VVS om at sætte radiator op i næste uge. Det er på den anden side af altandøren, så det er vel ok I forhold til gulvpanelet?
VH
Peder

Hej Peder
Det kan jeg sagtens lave men det er ekstra
Kan jeg gøre til oktober.
Han kan sagtens sætte radiator op

Hej igen Rune
Jeg forstår ikke, at du siger, det bliver ekstra.
(1) hvis du kigger op I tråden kan du se, at vi sendte billede af listen [til brug for tilbud]
(2) da vi I torsdags gennemgik, hvad du skulle lave hos os, var gulvpanelet en del af det , vi talte om
Så det er vel at regne for en forglemmelse fra din side?

Hej Peder
Ja, men vi talte ikke noget om at spartle den.
Den er heller ikke lige den nemmeste at spartle- tror nærmere du skulle have haft fat i tømreren før mig så jeg kunne have lag ten fuge imellem den sidder totalt skævt – så utaknemligt ☹

Hej Rune
(1) Det burde du have sagt, da vi talte om det. Du sagde, at det ikke var noget problem
(2) I dit tilbud, som du sendte på baggrund af billederne ovenfor star der, at du du vil spartle ud og male.
Skal vi ikke aftale at tale om det på mandag I telefonen?

Hej Peder
Ja, det var ikke noget problem at male den da der falr lidt slid på fodlisten 😊
Men at spartle den har ingen nævnt noget om
Og der står I tilbudet: spartle omkring dørog dørkarm det står intet om fodlister
Bare en ekstra service.
Og man kan ikke se på dine billeder at fodlisten sidder så meget I spænd, at den ikke sidder lige. En rigtig tømrer ved at det er bedre, at der er lidt plads I hver side end at den sidder skævt. Han har også skudt dørkarmen skævt ind i lysningen
Du ringer bare
God weekend

Hej Rune
Jeg sendte bla dette billede
[Billedet viser I detaljer forholdene]

Kære Peder
Jeg synes du skal kontakte tømreren – det er en klar fejl fra hans side.
Dens ksal bare fuges sammen - men og spartle de små vinkler og buer kan lade sig gøre men tager tid og unødvendigt. Tømreren skulle have lavet forarbejdet bedre! Ligesom I lysningen hvor han har skudt et søm skævt burde han rykke ud og skudt et nyt ind.
Han har ligesom lagt standarden
jeg har rettet op på bedste muligvis
Resten bliver ekstra. Der står intet I tilbud med at spartle nogle lister 😊

Hej Rune
(1) Dit tilbud er lavet på baggrund af tilsendte billeder. “Reparation omkring altandør” skriver du I tilbuddet. Hvis noget af det på billederne, du ikke mente skulle omfattes af tilbuddet, burde du have gjort opmærksom på det.
(2) Både min kone og jeg husker dig sige, at det ike var noget problem at lave.
jeg ringer til dig mandag. Så må vi lige finde en god løsning
God weekend!

Hej Peder
Syns du skal indberette mig til danske malermestre så kan de vurdere din sag imod mig.
Jeg skal have ekstra for at udbedre dine fodlister til perfection 😊

DESUDEN HAR HAN RENGJORT PENSLER I KØKKENVASK OG BADEVÆRELSESVASK. DER VAR SÅGAR MALERSTÆNK PÅ SPEJLET.

VI BESLUTTEDE AT BETALE FAKTURA OG ANBEFALER IKKE AT BENYTTE MALERFIRMAET

23 september 2022

Hej Peder
Jeg er meget ked af din anmeldelse.
Jeg føler mig uretfærdigt behandlet.

Lees meer over geverifieerde reviews.