Fantastisk stykke malerarbejde
Fantastisk stykke malerarbejde! Vil klart anbefaler Maler Gaard til andre derude!
Din lokale malermester i Østjylland. Maler Gaard er et professionelt malerfirma, der udfører alle former for maleropgaver og befinder sig i Århus. Vi bestræber os efter, at du får leveret håndværk af høj kvalitet, ekstra god service og skræddersyet løsning til netop din opgave med den rette kunderådgivning. Det er de værdier og grundprincipper i vores malerfirma, som vi arbejder efter.
Karensvej 29 , 8220, Brabrand , Denemarken
Jeg har intet at udsætte oplevelsen med arbejdet 👍 alt godt 👍
Vi havde en bagkant og firmaet ændrede i sine planer så vi fik malet på 2 dage så vi kommer igen 👍
Alt i alt en god service. Levede op til forventningerne! Særligt var væggen med kalkmaling simpelthen så gennemført. Kæmpe anbefaling herfra!!
Super service.
Jeg fik malet en hel lejlighed på 2 dage.
Alle aftaler blev overholdt og maleren kom til tiden.
Super flot arbejde og udført til aftalt tid og en rigtig fornuftig pris 👍 kan kun anbefales 👌
Jeg vil anbefale Maler Gaard til alle, der har brug for en professionel og pålidelig malerservice. Tak for et godt stykke arbejde!

Antwoord van Maler Gaard ApS
Vi har brugt Maler Gaard til maling af vores hus, både lofter og vægge indvendigt.
Maler Gaard mødte punktligt hver dag til aftalt tid, behagelig service, imødekommende og god til at hjælpe med løsningsforslag ift farvevalg.
Arbejdet er udført til fuld tilfredshed, så kun de bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Mads

Antwoord van Maler Gaard ApS
Maler gaard aps har lavet flere opgaver for mig. Maleren har malet min skorsten ved mit tidligere hus og spartlet og malet gipsloft i mit badeværelse i mit nye hjem. Begge dele blev rigtigt fint, udført professionelt og med god service. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Antwoord van Maler Gaard ApS
Jeg har netop fået malet og er meget tilfreds, alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, der er super service og venlighed og der bliver malet meget omhyggeligt. Min varmeste anbefaling og ikke sidste gang jeg bruger Maler Gaard 💪🏻😊

Antwoord van Maler Gaard ApS
Godt og professionelt arbejde. God dialog og der bliver vendt tilbage som aftalt.

Antwoord van Maler Gaard ApS
Maler Gaard reparerede en væg, hvor jeg var kommet til at bore igennem. Vores maler var utrolig tilgængelig, svarede hurtigt på mine beskeder - og overholdt alle vores aftaler. Den eneste grund til, at Maler Gaard ikke får 5 stjerner, skyldes, at der var enkelte småting, der skulle fikses, efter arbejdet var "færdigt". Men vores maler var meget imødekommende og kom den efterfølgende hverdag og fiksede de sidste småting.

Antwoord van Maler Gaard ApS
Flot og professionelt malerarbejde. Meget imødekommende over kundens ønsker. Går op i at levere et tilfredsstillende resultat.

Antwoord van Maler Gaard ApS
Super fint arbejde og rigtig god service. Fik en meget fin og professionel vejledning til det jeg ønskede. Kompetente medarbejdere der kan deres værk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg booker Malergaard til en opgave. Fuld tilfredshed herfra👌

Antwoord van Maler Gaard ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.