Min søn har fået malet sin nye, men meget slidte, 1 værelses lejlighed. Emil kom hurtigt ud og tjekkede lejligheden grundigt, proffesionelt og kom med et bud. Reperation af vægge, paneler og... Toon meer
Jeg har fået malet vægge og loft og slebet gulv på omkring 100kvm og må sige at det har været et helt igennem fantastisk forløb jeg har haft med Maler Squad. Det store fokus på kommunikation og genne... Toon meer
Fik malet indendørs træværk samt køkken. Perfekt udførelse, perfekt service og “above and beyond” hvad jeg kunne have forventet! Super kommunikation, kom samt færdiggjorde arbejdet til aftalt tid... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Maler Squad er et kvalitetsbevidst malerfirma med erfaring indenfor al slags malerarbejde. Vi er den ideelle samarbejdspartner når det kommer til kompetent rådgivning og god kundeservice. Kvalitet er en vigtig del af vores arbejde, som vi ikke går på kompromis med og vi benytter os altid af miljøvenlig maling. Kundetilfredshed er vigtigt for vores arbejde, og vi gør derfor en dyd i at levere et godt stykke arbejde indenfor den aftalte tidsramme.... Ønsker du et godt stykke malerarbejde med fokus på kvalitet, tidsplanlægning og god kundeservice, er du velkommen til at kontakte os i dag. - M.V.H. Teamet hos Maler Squad
Fiskerhusene 136, 2620, Albertslund , Denemarken
- 40 96 70 00
- Info@malersquad.dk
- malersquad.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super godt malerarbejde til næsten…
Super godt malerarbejde til næsten ingen penge. Meget tilfreds!!
Maler Spuad Aps, kan absolut anbefales
Maler Spuad Aps, har renoveret mine vægge, tapetseret og malet dem og deres gulvafdeling har slæbet og lakkeret mine noget slidte gulve. Der var en god kommunikation og der blev løbende givet info om fremskridt af arbejdet. Selv om de var presset på tid, har de leveret et meget flot stykke arbejde til aftalt tid og pris. De bedste anbefalinger herfra 👍
De malede vores klinik
De malede vores klinik, og klarede arbejdet til perfektion. Jeg kan kun anbefale maler squad.
- Leif
Pilorum Hårklinik

Good and professional service
We have taken service to paint and sanding floor of our house. We are happy with work done and completed within agreed time. Emil is very professional , helpful and always respond quickly.

Antwoord van Maler Squad ApS
Super god service og rigtig godt…
Super god service og rigtig godt malerarbejde. De har været super effektive og det gik rigtig hurtigt.

Bedre resultat fås ikke
Simpelthen bare perfekt arbejde og meget hjælpsom!

Antwoord van Maler Squad ApS
Vi er tilfredse med det arbejde Squad…
Vi er tilfredse med det arbejde Squad har udført på vort hus med maling af kælder og flere værelser på 1. sal samt udendørs maling af alle vinduer.
Squads arbejder omhyggeligt med akkuratesse og omhu og bruger kvalitetsprodukter.
Solidt arbejde dog med småmangler
Jeg synes generelt at det har været en positiv oplevelse. Dog efter over en uges arbejde kan vi se at de småting vi bad om at få udredet før de pakkede sammen stadig ikke er taget ordenligt, de har efterladt noget maling vi kan rette med. Desværre pga. Forkert noteret telefonnummer havde vi dårlig kommunikation, men det er jo hvad der kan ske.
Når det så er sagt, er det stykke arbejde de har gjort tilfredsstillende og jeg kan godt tage de sidste småting selv.

Antwoord van Maler Squad ApS
Dygtige, grundige og effektive.
Vi havde akut brug for en maler ifbm med flytning. Malersquad leverede bare! De var effektive, grundige, venlige og fleksible. Dækkede godt af og leverede et super flot resultat. Meget professionelle - kan kun anbefales!

MalerSquard blev vores redning
MalerSquard blev vores redning, da vi pludselig stod uden malere midt i et stort indretningsprojekt.
De sprang til med det samme og tog sig godt at opgaven som endda voksede og voksede undervejs – og resultatet blev super godt!
Dialogen med Emil var rigtig fin og venlig under hele forløbet.

Maler Squad kan klart anbefales
Maler Squad kan klart anbefales. Hurtigt og professionelt arbejde, og god kommunikation undervejs. Dertil kommer at Emil, som vi havde mest kontakt med, altid var venlig og hyggelig at snakke med.
Super service og rådgivning
Super service og rådgivning. Vi blev rådgivet til bedre kvalitet maling, som blev ændret med ganske kort varsel. Resultatet er super. Maler Squad kan klart anbefales.
Har fået malet hele mit hus udvendigt
Har fået malet hele mit hus udvendigt. Super fint og omhyggeligt arbejde og god rådgivning undervejs.
Meget tilfreds med det hele og jeg kan varmt anbefale Maler Squad ApS.
👍🌿Super duper effektiv
👍🌿Super duper effektiv, dygtig, pålidelig ( kommer altid FØR aftalt!!!!) Og ikke mindst laver gerne lidt ekstra...😉👍👍😃DET er der bare ikke mange der gør 🙏🙏🙏🙏 han har helt styr på farver og teknik: alt står helt stramt 😃😃😃 tak Sas! Han er VILDT flink og behagelig 😃😃😃mine bedste anbefalinger herfra- han købte endda juice til mig 😃
Hilsen Gertrud
Excellent work
Atif and his team were timely, worked hard and were very reasonably priced. Atif walked me through the flat prior to starting and noted any items that might need extra attention (and the extra cost). They worked on Saturday and finished before we expected. The result was excellent quality (we used the moderately 'eco' paint) and they did a good job of clean up. Would def use them again.
Great work and great customer service
The paint job in a private home was done quickly and in good quality. A single minor issue was handled in a friendly manner with no discussion or extra charge.
Would definitely use them again.

Effektiv og hurtigt service
Effektiv og hurtigt service. God kvalitet. Kan klart anbefales

Antwoord van Maler Squad ApS
The team did very high quality work…
The team did very high quality work including wall painting and floor cleaning. I highly recommend them.

Antwoord van Maler Squad ApS
I dag står jeg og reparere små fejl
Han kom mandag, han sagde 4-5 dage ville det tage. Han gik i gang tirsdag, hvor han kom forsent. Spartlet væggen op. Sagde han havde en ny der kom onsdag, men måske ville han blive brændt af. Og det gjorde han. Han ville måske komme og hente nogle af de ting han havde sat i min lejlighed og bedte ham om lige at skrive eller ringe inden, det gjorde han ikke, kom om aften og bankede på min dør. Han sagde at han ikke kom onsdag, da han selvfølgelig var blevet brændt af. Ringede ikke ang. Torsdag. Tog selv kontakt, han var undskyldende og ville komme lørdag! Sagde jeg nej til. Han ville gøre det færdigt mandag så. Men han ringede igen 30 min efter og sagde han kom fredag kl. 8. Han kom igen forsent, uden at give besked. Lod ham gøre arbejdet færdigt. Så han har ikke helt lavet det efter tørre reglerne, men ville bare have det overstået. I dag står jeg og reparere små fejl. Ud over det må jeg selv male et lag med hvid, da spartelmasse var grå, kan jeg se at det skinner lidt igennem. Væggen er dermed ikke malet 3 gange, men kun 2.
Han mener selv at han er yderst professionel.

Professionelt udført arbejde
Professionelt udført arbejde.
Hurtig og effektiv service med venlige og omhyggelige medarbejdere.
Kan anbefales