Bestilte Flugger Flutex 5 torsdag aften til afhentning efterfølgende fredag eftermiddag kl. 15 i Roskilde. Modtog både SMS og telefonisk opkald fredag formiddag med bekræftelse på, at min ordre va... Toon meer
I begyndelsen af december 2020 modtog jeg 2x10 l maling fra firmaet. Desværre var den ene 10 liters spand blevet smadret af postvæsenet, muligvis p.g.a. travlhed op til jul. Jeg ringede samme dag til... Toon meer
Bestilte 20 L vægmalling. Som skulle være en hvid farve, men farven er lysegrå. De har svaret hurtig at det var den hvidste man kunne få. Så står nu med 20 L malling som ikke kan bruges. De har ikke... Toon meer
Skrev i 2014: "Attraktiv pris, hurtig levering og tilmed hjælpsom over telefonen ved mindre problem" Henvendelse til Maling Halvpris for tre dage siden til kundeservice ang. Ral-Tex 10 træbeskyttel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Salg af kvalitets maling til lave priser
Universitetsparken 7, 4000, Roskilde, Denemarken
- maling@maling-halvpris.dk
- maling-halvpris.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fremragende!!!
Den måske bedste service, jeg nogen sinde har fået. Efter at have kommet til at fjumre rundt i leveringsmetoden, da jeg bestilte, kontaktede jeg firmaet, som for en beskeden sum fluks sendte varerne med fragt - de stod i min opgang dagen efter. Vil absolut anbefale!
Perfekt
God service, klar til afhentning dagen efter bestilling
Malingen er super men information halter
Jeg er super tilfreds med den maling jeg købte her. Men da jeg skulle hente malingen var der lukket og slukket på adressen i Roskilde. Det var heldigt at der kom en ud fra bygningen ca. 5-7 minutter efter at jeg var ankommet til adressen. Jeg ringede op til Jakob som ringede tilbage og meddelte at der ikke var nogen tilbage på arbejde i bygningen hvor malingen skulle afhentes. Jeg havde så heldigvis selv løst problemet. Jeg var så ikke klar over at malingen stod på gulvet og var til selvafhentning. Alt i alt er prisen i orden men jeg kommer ikke igen.
Hurtig og præcis levering. Serviceopkald pr. telefon, fordi jeg kunne få en tilsvarende vare billigere. Havde købt lidt for meget, så måtte returnere et par bøtter - penge kom retur uden problemer. Kan varmt anbefales.
Super
Fik en super god behandling i telefonen og ved afhentning. Vil bestemt anbefale andre at købe her, vil naturligvis selv benytte stedet fremover.
Alt gik som aftalt - kom endda ud med malingen på min adresse. Super service ;O)
Leveret hurtigt og til en fin pris
Har bestilt maling to gange og hver gang modtaget den inden for ca. 2 dage leveret med posten.

Lettere forvirret firma
Først havde de glemt vores aftale om afhentning af maling, så min tur til Roskilde var forgæves. De tilbød dog at komme og aflevere malingen. De mødte op som aftalt med havde ikke registret min betaling. Så det måtte jeg også lige oplyse dem om.

Super oplevelse.
Super hurtigt betjening. Fik det bestilte produkt hurtigere end forventet og alt var som det skulle være. Bestiller lige til lejlighed nr. 2 også :)

Antwoord van Maling Halvpris
Hurtig levering. God kvalitet!
Kan klart anbefales. Hurtig levering. Melding over SMS, når malingen er klar - og det er ikke kun få farver at vælge imellem. Samtidig er det maleprodukter, der er miljøgodkendte så du også skulle slippe for giftige dampe i hjemmet.

Skuffelse
Læste før bestilling, at malingen ville blive leveret torsdag eller fredag. Noterede ved bestilling, at jeg havde behov for levering torsdag. Blev kontakter af sælger, som oplyste, at levering først ville ske fredag, hvilket jeg valgte at acceptere. Modtog torsdag meddelelse om, at malingen var afsendt, og fakturabeløbet blev samtidig hævet fra min konto. Fik efterfølgende en opringning fredag fra sælger, som meddelte, at malingen - trods tidligere skriftig meddelese om det modsatte - endnu ikke var afsendt. Det er jo ikke i orden! Valgte at ophæve købet og købe malingen andetsteds.

Virkelig god maling
Prisen var helt afgørende for, at jeg prøvede Maling Halvpris. Selv med sommerkampagnerne fra de etablerede malerforretninger, er denne butik langt billigere. Desuden er varerne pakket forsvarligt ind ved forsendelsen

fremragende!
Kvalitet maling til halv pris, og super god betjening.

Vil kunderne det bedste
De er rare. Blev kontaktet efter bestilling og opfordret til at købe samme produkt i anden embsllage bare billigere. Det er dgu kundeorienteret!

Antwoord van Maling Halvpris
Leveret til tiden alt OK.
De rigtige varer til den rigtige pris, leveret til tiden.
Ingen problemer.
Hvorfor købe maling andre steder?
Totalt pålidelige, halv pris, mange muligheder for betaling og godt udvalg.
Service af bedste kvalitet
Fantastisk service og gode produkter til fornuftige priser
Hurtigt, nemt og billigt
Vil helt sikkert bruge firmaet en anden gang.
Fantastisk nemt, hurtigt og billigt!
Har brugt maling-halvpris.dk flere gange, hver gang med god service og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Lees meer over geverifieerde reviews.