Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte Flugger Flutex 5 torsdag aften til afhentning efterfølgende fredag eftermiddag kl. 15 i Roskilde. Modtog både SMS og telefonisk opkald fredag formiddag med bekræftelse på, at min ordre va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I begyndelsen af december 2020 modtog jeg 2x10 l maling fra firmaet. Desværre var den ene 10 liters spand blevet smadret af postvæsenet, muligvis p.g.a. travlhed op til jul. Jeg ringede samme dag til... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte 20 L vægmalling. Som skulle være en hvid farve, men farven er lysegrå. De har svaret hurtig at det var den hvidste man kunne få. Så står nu med 20 L malling som ikke kan bruges. De har ikke... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skrev i 2014: "Attraktiv pris, hurtig levering og tilmed hjælpsom over telefonen ved mindre problem" Henvendelse til Maling Halvpris for tre dage siden til kundeservice ang. Ral-Tex 10 træbeskyttel... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verfwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Salg af kvalitets maling til lave priser

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fremragende!!!

Den måske bedste service, jeg nogen sinde har fået. Efter at have kommet til at fjumre rundt i leveringsmetoden, da jeg bestilte, kontaktede jeg firmaet, som for en beskeden sum fluks sendte varerne med fragt - de stod i min opgang dagen efter. Vil absolut anbefale!

6 januari 2016
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Malingen er super men information halter

Jeg er super tilfreds med den maling jeg købte her. Men da jeg skulle hente malingen var der lukket og slukket på adressen i Roskilde. Det var heldigt at der kom en ud fra bygningen ca. 5-7 minutter efter at jeg var ankommet til adressen. Jeg ringede op til Jakob som ringede tilbage og meddelte at der ikke var nogen tilbage på arbejde i bygningen hvor malingen skulle afhentes. Jeg havde så heldigvis selv løst problemet. Jeg var så ikke klar over at malingen stod på gulvet og var til selvafhentning. Alt i alt er prisen i orden men jeg kommer ikke igen.

12 oktober 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og præcis levering. Serviceopkald pr. telefon, fordi jeg kunne få en tilsvarende vare billigere. Havde købt lidt for meget, så måtte returnere et par bøtter - penge kom retur uden problemer. Kan varmt anbefales.

4 oktober 2015

Super

Fik en super god behandling i telefonen og ved afhentning. Vil bestemt anbefale andre at købe her, vil naturligvis selv benytte stedet fremover.

28 september 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret hurtigt og til en fin pris

Har bestilt maling to gange og hver gang modtaget den inden for ca. 2 dage leveret med posten.

1 september 2015

Antwoord van Maling Halvpris

Tak for din fine anmeldelse :-)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lettere forvirret firma

Først havde de glemt vores aftale om afhentning af maling, så min tur til Roskilde var forgæves. De tilbød dog at komme og aflevere malingen. De mødte op som aftalt med havde ikke registret min betaling. Så det måtte jeg også lige oplyse dem om.

21 augustus 2015

Hej Rud

Ærgerligt at du har fået den opfattelse af vores firma. Vi syntes ellers at vi normalt levere en super service over for vores kunder.

Men jeg kan også forstå at vi GRATIS og samme dag har tilbudt at levere din bestilling, efter at du var kørt til Roskilde forgæves. Det er da Service der er til at forstå.

Du havde valgt at betale via Bankoverførsel og din betaling havde vores chauffør ingen chance for at checke. Så i min verden syntes jeg at det er helt på sin plads at han spørg om bevis for betaling inden han bare levere din bestilling.

Super oplevelse.

Super hurtigt betjening. Fik det bestilte produkt hurtigere end forventet og alt var som det skulle være. Bestiller lige til lejlighed nr. 2 også :)

17 augustus 2015

Kære Majbrit

Du er mere end velkommen igen :-)

Vi elsker superkunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. God kvalitet!

Kan klart anbefales. Hurtig levering. Melding over SMS, når malingen er klar - og det er ikke kun få farver at vælge imellem. Samtidig er det maleprodukter, der er miljøgodkendte så du også skulle slippe for giftige dampe i hjemmet.

2 augustus 2015

Hej Kirsten

Dejlig anmeldelse. Det varmer med ros, når man arbejder hårdt for at levere en god service samt en masse kvalitets produkter.

Kh. Jakob

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffelse

Læste før bestilling, at malingen ville blive leveret torsdag eller fredag. Noterede ved bestilling, at jeg havde behov for levering torsdag. Blev kontakter af sælger, som oplyste, at levering først ville ske fredag, hvilket jeg valgte at acceptere. Modtog torsdag meddelelse om, at malingen var afsendt, og fakturabeløbet blev samtidig hævet fra min konto. Fik efterfølgende en opringning fredag fra sælger, som meddelte, at malingen - trods tidligere skriftig meddelese om det modsatte - endnu ikke var afsendt. Det er jo ikke i orden! Valgte at ophæve købet og købe malingen andetsteds.

2 augustus 2015

Kære Cathrine

Jeg er super ærgelig over din dårlige oplevelse at vores firma/service og at du har ophævet dit køb af 0,75L maling.

Den slags må bare ikke ske. Men sker alligevel en sjælden gang uanset hvor meget vi prøver at undgå det.

Virkelig god maling

Prisen var helt afgørende for, at jeg prøvede Maling Halvpris. Selv med sommerkampagnerne fra de etablerede malerforretninger, er denne butik langt billigere. Desuden er varerne pakket forsvarligt ind ved forsendelsen

29 juli 2015

Hej Jakob

Tak for din gode anmeldelse. Vi sætter stor pris på vores kunders ris og ros :-)

fremragende!

Kvalitet maling til halv pris, og super god betjening.

22 juli 2015

Kære Søs

Glade og tilfredse kunder kan vi ikke få nok af :-)

Kh. Jakob

Vil kunderne det bedste

De er rare. Blev kontaktet efter bestilling og opfordret til at købe samme produkt i anden embsllage bare billigere. Det er dgu kundeorienteret!

16 juli 2015

Hej Jacob

Dejligt at få anerkendelse for vores kundeservice. Det luner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God maling, hurtig levering, super service

27 april 2015

Hej Jesper

I lige måde.

God bestilling, hurtig betaling, super kunde :-)

Mvh. Jakob

Lees meer over geverifieerde reviews.