Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Altid lækker pizza

Altid lækker pizza! Jeg bestiller en nr. 3 med spaghetti og dressing hver eneste gang og den er altid helt perfekt! Jeg har fået pizza fra mamma mia i Ribe siden jeg gik i 10. Klasse og der har aldrig været noget at klage over. Og det er 15 år siden nu 😋🙏🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mamma mia laver de bedste pizzaer

Mamma mia laver de bedste pizzaer! Vi har altid kørt langvejs fra for at få pizza fra mmm mis og nu er vi heldigvis flyttet til byen så vi ikke skal køre så langt for vores yndlingspizzaer mere. Tak for lækker mad hver gang vi bestiller!

5 store stjerner fra os! 😍

31 oktober 2025

Snydepelse.

Det jeg kommer til at skrive her, er under AL kritik.
På mit arbejde, har en borger bestilt 3 familie pizzaer til udbringning i anledningen af dennes fødselsdag og vil give aftensmad til dennes naboer.

Da buddet kommer kl.17.30 er borgeren selv gået ud og vil betale og buddet beder her om 1250,- borgeren undre sig og en af mine kollegaer kommer ud for at hjælpe. Borgeren siger til min kollega at de vil have over 1000,- for de 3 pizzaer og lige pludselig koster pizzaerne så kun 750,- meddeler buddet. Der bliver betalt men afleveret en kvittering hvor der står “pizza - 1250,-“ Det vil jo så sige, at det var et åbenlys forsøg på snyd, den gik bare ikke.

Jeg ringer til Mamamia og fortæller om episoden og de synes selvfølgelig det lyder mærkeligt og vil tage fat i buddet. 10 min efter kommer buddet med en ny kvittering med teksten “fam pizza, 755,-“ Ja, ih tak for en ny kvittering.

Jeg synes fandengame at det er for galt at man forsøger at snyde mennesker med udviklingshandikap. Havde min kollega ikke grebet ind, havde vores borger måtte punge ud med 1250,- for 3 familiepizzaer. Føj.

25 september 2025

Underlig opførsel

Min datter bestilte takeaway og eftersom Mamamia kun tager imod kontanter ved udbringning, gjorde min datter opmærksom på at hun ville betale med en 500 kr seddel, så de kunne have nok vekslepenge med, da vi har oplevet en 5-6 gange tidligere at budet ikke havde nok byttepenge. En af gangene sagde budet at at det var vores egen skyld at han ikke havde nok byttepenge med, da de altid sagde i telefonen at de kun tog imod kontanter. Ellers plejer de at spørge om vi kan modregne næste gang. Men gang var det et større beløb der skulle retur og budet tog de 500 kr og kørte og kom tilbage senere med byttepenge. Min datter ringede til Mamamia og fortalte at det var irriterende at de ikke kunne have nok med byttepenge med når man havde gjort opmærksom på det. Den ansatte hun talte med var utrolig ubehagelig og han afbrød konstant og sagde at det var løgn at det var sket mere end den ene gang og at vi bare kunne handle et andet sted og så afbrød han samtalen.
Vi har været faste kunder hos Mamamia siden de åbnede for mange år siden. Det er så slut nu.
Man kan undre sig over at det i 2025 ikke er muligt at betale med MobilePay eller anden elektronisk betaling eller at man som et minimum sørger for at have byttepenge nok med.

18 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

online bestilling et now go

Når der er travlt så skal du ikke regne med at din bestilling går igennem. ikke noget med at lukke ned for bestiller nej man laver bare ikke din bestilling og når man så vil hente maden til det tidspunkt som de selv har skrevet, så får man at vide at der er lukket for bestilling online.
tak for ingenting

22 augustus 2025

Perfekt

Elsker deres durum, det er så fråd. Alt deres mad er perfekt og smager 10/10!
Anbefaler det stærkt !!!! 🥰

13 mei 2025

Yunus er en legende

Dette er en mega god service med mega fede og snakfulde med arbejdere, maden smager fantastisk og Yunus skulle have forvild lønforhøjelse

6 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi var 4 der bestilte mad plus…

Vi var 4 der bestilte mad plus drikkevarer, jeg skulle have en flaske vand da den kom var den åbnet og drukket af den Personale svarede der forstod de ikke men jeg kunne da få en ny hvis jeg ønskede.Der kom mad til 3 af os , men den 4 manglede efter noget ventetid spurgte vi efter det , svaret var det forstod de ikke men 10 min efter kom der en kold indbagt , det er så 2 gang oplever det så nu kommer vi ikke der mere .

30 juli 2024

Terrible service

Yesterday, July 1, I was in a pizzeria with my children. I want to leave my negative feedback here. we came at 11:00, as soon as the pizzeria opened, none of the staff approached us for about 10 minutes. then a man came up (I understood one of the owners) and my children and I wanted to order a "lunch offer" and one pizza. the man said the staff was very busy and could only make us one pizza. the children were very upset, but agreed to the terms. they brought us pizza that was not at all tasty and 2 dirty plates! if I was there alone (I mean without kids) I wouldn't touch that pizza. but the children were very hungry and ate one piece each. we didn't eat most of it. terrible service!!! I do not recommend this pizzeria to anyone.

1 juli 2024

Mama Mia i Ribe

Mama Mia i Ribe
Omg personalet kan IKKE smile derinde, magen til surhed og negative personale, skal man lede længe efter, efter den dårlig opførsel og oplevelse kommer man ikke igen, de råber og skændes og snakker højt på deres eget sprog til hinanden mellem medarbejdere (+ chefen) som man kan høre i HELE restauranten, så kunderne bliver skræmt væk - stedet burde tjekkes eller lukkes pga omgangstonen, det er en restaurant, ikke er værtshus, det er pinligt pizza personale !!!

1 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Håbløst sted

Håbløst sted.
Bestilte en nr. 3 med ekstra ost samt en salatpizza med oksekød.

Vi fik dog en nr. 34(med kebab) som min kone ikke kan tåle - det opdager vi da vi kom hjem..

Prisen for en nr. 3 med ekstra ost og en nr. 34 blev 201.-

Men prisen på deres menukort på hjemmesiden siger 182?

Hvor er de resterende 19 kroner?

Det var sidste gang vi bruge Mama mia.

3 februari 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.