Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god kundeservice! Mads var nem at få fat på og kom hurtigt ud og kiggede på vores gamle port, som var gået i stykker. Den nye port blev leveret og installeret til tiden. Vi er meget tilfredse m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Excellent service
Mads er altid hjælpsom, meget vidende og -ikke mindst i godt humør.
Min bedste anbefaling
Henrik Brogaard
Mosede Strand

Antwoord van MA Montage & Porte
Tak for hurtig svar angående nulstilling af kode det var en helt fornøjelse at blev Taget hånd om det med det samme

Antwoord van MA Montage & Porte
Min styring af porten begyndte at drille, så skrev til Mads. Han ringede tilbage indenfor 1 minut, hold da op, det er en fantastisk kundeservice.
Efter jeg opdaterede min iPhone til IOS 26 opstod drillerierne, men Mads havde løsningen, og nu køre det igen. Tak Mads

Antwoord van MA Montage & Porte
Jeg har lige fået skiftet motor på garageporten. Det var en rigtig god oplevelse at have besøg af MA Montage. Der var god kommunikation fra start og det var hurtigt og effektivt udført arbejde i høj humørføring. En rigtig god oplevelse.

Antwoord van MA Montage & Porte
Hurtig tilbagemelding efter kald.
Rar og behagelig service, samt ekspertisen ved fejlsøgning på portåbning.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van MA Montage & Porte
Professionelt arbejde med hurtig fejlsøgning og derefter udbedring. Effektiv behandling & eksekvering over hele linjen!

Antwoord van MA Montage & Porte
Anden gang vi får sat port op at firmaet og fortryder det på ingen måde. Har været en helt igennem super oplevelse, kvalitet og med kanon kommunikation fra start til slut.
De varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van MA Montage & Porte
Professionel og pålidelig ekspedition til aftalt tid

Antwoord van MA Montage & Porte
En behagelig oplevelse af veludført arbejde og god service . Levede op til mine forventninger i forhold til vores aftale.

Antwoord van MA Montage & Porte
En super oplevelse fra start til slut. Mads er meget dygtig og viser stor ærekærhed i sit arbejde.

Antwoord van MA Montage & Porte
Lees meer over geverifieerde reviews.