Heel tevreden terugkerende klant hier. Bij Manadi vind ik de meest bijzondere vintage ringen, die ook nog aansluiten bij mijn persoonlijke smaak en stijl. Het contact is altijd super fijn, het re-si... Toon meer

Super fijn geholpen! Ik had in de eerste instantie wel mijn twijfels, maar nadat ik dit aangegeven had werd ik heel fijn geholpen en werden al mijn vragen beantwoord. Omdat het met afterpay moeilijk g... Toon meer

1. Juwelenhandelaar

Handpicked Vintage Treasures 9k - 18k gold All polished, checked and cleaned

4,3

Uitstekend

onterechte aanrekening.

Al jaren klant. Zeer goede kwaliteit. Zendingen stoppen automatisch na 1 jaar. Zelfs aantal keren zelf contact opgenomen om opnieuw in te schrijven op de heren boxershorten. Vorig jaar in de zomer plots geen zending ontvangen dus ik ging ervan uit dat het jaar weer om was. Echter achteraf nog 2 zendingen ontvangen. Ik betaal alles altijd binnen de betalingstermijn. Helaas toch betalingsherinnering ontvangen van de zending in de zomer. Verschillende keren gemaild. Verschillende referentienummers ontvangen ... van zaken die al betaald waren. Ik heb het belachelijke bedrag betaald, voor een zending die ik NIET heb ontvangen. En het dossier gaat nu naar de juridische dienst. Diep teleurgesteld en NOOIT bestel ik hier nog wat. Verhaal zal ook op social media gaan

1 januari 2024

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. Het contact en de resizing verliep vlot. Je krijgt ook extra uitleg om jouw ring zo goed mogelijk te bewaren. Dankjewel!

7 maart 2023

De ring die ik besteld had paste…

De ring die ik besteld had paste uiteindelijk niet helemaal bij mij, daar baal ik enorm van! Ik kon de ring gewoon retourneren en er was eerlijk, persoonlijk contact en begrip voor mijn keuze. Ik blijf zeker hun pagina in de gaten houden en wie weet vind ik dan uiteindelijk mijn droom ring.

13 oktober 2022

Goed om te horen Kelly 🤍

Geweldig 😍

Super goede service! En heel goed advies!! Eindelijk de ring gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was! Echt een aanrader!

6 oktober 2022

Top service en kwaliteit

Heel mooi en steeds wisselend aanbod. Daarnaast hele fijne en vriendelijke service, er wordt echt met je meegedacht met verzoekjes en de bestelling was ook snel binnen. Would recommend 10/10

14 september 2022

Topservice

Heel fijn mailverkeer, zeer persoonlijk. Snelle reacties. Levering liet enkele dagen langer op zich wachten dan dat de track en trace aangaf 😅 maar dat ligt bij de post. Zeer tevreden van manadi!

1 september 2022

Antwoord van Manadi

Wat ontzettend goed om te horen, dank voor de mooie woorden! En vervelend dat de levering wat langer duurde zeg 😢 Ontzettend veel plezier van de mooie saffier 💙

Mooie vintage ring

Fijne communicatie
Al mijn vragen werden beantwoord
Met extra foto’s en filmpjes van de ring
Artikel werd snel en verzorgd verzonden
Artikel zoals afgebeeld
Heel blij mee!!!

4 september 2022

Wat goed om te horen Sonja! Heel veel plezier van je mooie nieuwe ring 💍

Top!

Fijne service. Mooie collectie. Aanrader!

19 augustus 2022

Antwoord van Manadi

Dank voor de lieve woorden! Veel plezier van je nieuwe parel nogmaals 🥰

Top!

Heel blij met mijn mooie vintage hanger! En een hele fijne en snelle communicatie ook ☺️. Bedankt!

9 juli 2022

Antwoord van Manadi

Wat fijn om te horen Wendy! Veel plezier met je 🦂♏️!

Heel tevreden terugkerende klant hier.

Heel tevreden terugkerende klant hier.
Het contact is altijd super fijn, het re-sizen van de ring ging snel, net als het verzenden. De maat is nu perfect, en je ziet er niets van!

6 juli 2022

Fantastisch mooie ring

De eigenaresse van Manadi is heel behulpzaam en reageert snel op berichtjes. De levering is snel de ring ziet er fantastisch mooi uit! Wij blijven Manadi volgen :)

15 juni 2022

geweldig!!

De beste vintage ringen ever! Ze heeft me super geholpen met het zoeken van mijn droom ring. Absolute aanrader !!

11 mei 2022

Super blij met men aankoop

Super blij met men aankoop! Je krijgt ook steeds de nodige uitleg! Contact verloopt ook super aangenaam en vlot! Zeker aan aanrader om hier te kopen als je een voorliefde voor vintage sieraden hebt!

29 april 2022

Heel fijne ervaring:)

Prachtige ring van Manadi gekocht voor mijn afstuderen! Aankoop was heel prettig, en contact is supersnel en attent. De ring kwam met een kleine beschadiging, maar met een top service was hij zo weer helemaal in topstaat. Aanrader!

23 maart 2022

Onwijs leuk contact en prachtige…

Onwijs leuk contact en prachtige sieraden. Ben zo blij met mijn ring!

15 februari 2022

Antwoord van Manadi

Heel veel plezier met je nieuwe ring Mandy en dank voor je lieve woorden 🥰

Helemaal happy

Snelle levering, de ring is prachtig en in zeer goede staat, de website is makkelijk in gebruik dus wat wil je nog meer? Ik ben helemaal happy !!!

22 januari 2022

Antwoord van Manadi

Wat enorm goed om te horen Angela dat je er zo blij mee bent! En dank voor alle lieve woorden. Liefs 🤍