1. Beleggingsadvies

Manalyx – Your 360° Portfolio Overview: All Assets in One Dashboard Manalyx is the smart all-in-one software for asset management and portfolio analysis – designed specifically for private investors who take their wealth seriously and don’t want to juggle dozens of apps or Excel spreadsheets. Unlike tools that specialize in just one asset class (e.g., only crypto or only stocks), Manalyx connects everything in a single central dashboard: Cryptocurrencies & Wallets (including Solana, Ethereum, Bitcoin + DeFi positions), Stocks & ETFs (PDF import, dividend tracking, daily prices), Real Estate (rental income, mortgages, amortization calculator), Precious Metals (gold, silver, platinum with price updates), Luxury Watches (e.g., Rolex, Patek Philippe – purchase price & notes), Banking & Expenses (PDF import of bank statements, budgets, automatic categorization), plus other categories like vehicles, NFTs, loans, or collectibles. Automatic sync: Wallets, exchanges, brokers, and banks connect with one-click setup – daily price updates, performance charts over various time periods, asset allocation, diversification check, top/flop performers, volatility analysis, and smart price alerts via email/push. No more manual entry – everything stays up-to-date and secure (100% GDPR-compliant, EU servers, encrypted storage). Manalyx saves time, provides clarity on your entire wealth, and helps you spot trends, minimize risks, and make better decisions. Mobile-first design for on-the-go use, free entry with core features, and premium for unlimited assets & accounts. Whether you want to optimize your portfolio, track expenses, or simply keep everything in view: Manalyx makes wealth management simple and comprehensive. We’re looking forward to your honest feedback!

3,7

Gemiddeld

1 review

Positiv überrascht

Ich nutze die Plattform vor allem für die Kategorien Uhren und Gold, da ich diese Werte zusammen mit meinen Aktien zentral einsehen möchte. Bisher bin ich positiv überrascht – die Übersicht ist strukturiert und erfüllt seinen Zweck.

28 februari 2026