Lees wat reviewers zeggen
Fin aftale med ok reparation af vægge. Frustrerende at gulvet i bryggers havde fået beige brun farve, selvom vi havde brugt lang tid på at vælge grå nuancer. Gør at jeg nu har købt dyr gulvmaling o... Toon meer
DAVID besidder hele pakken. Han er meget venlig, tager opgaver på sig med et smil, opfatter omgående hvad de lyder på og løser dem. Han er omhyggelig og påpasselig, så hans medvirken efterlader opgave... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
OBS: Mand&bil er et netværk. Netværket består af godt 80 forskellige virksomheder der samarbejder om markedsføring, kvalitetssikring osv. Det er nødvendigt fordi det ellers kan være svært at overleve som en lille handyman/håndværkervirksomhed. MEN det betyder også at de enkelte anmeldelser drejer sig om forskellige virksomheder og Mand&bils kontor har ringe mulighed for at svare da vi som sådan ingen indsigt har i de enkelte opgaver og deres udførsel. Og vi forsøger at holde hinanden i ørerne men den branche vi arbejder i er noget ganske andet end masseproduktion på en fabrik. Kombinationen af mange forskellige opgaver, mange forskellige kunder (og deres mænd og koner), mange forskellige forventninger og mange forskellige netværksmedlemmer gør det meget svært at levere 100% tilfredshed hver eneste gang. Men vi prøver og vi tør godt sige at inden for branchen er Mand&bils netværksmedlemmer nogle af de bedste.
Contactgegevens
Henriettevej 54, 5000, Odense C, Denemarken
- info@mandogbil.dk
- mandogbil.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Lidt af en skuffelse
Fin aftale med ok reparation af vægge.
Gør at jeg nu har købt dyr gulvmaling og selv skal gå i gang med det, selvom jeg har betalt nær 13.000kr for arbejdet 21timer og 10 minutter.
Vh Anna Røpke
Har lige haft besøg af Rs anlæg og…
Har lige haft besøg af Rs anlæg og haveservice booket gennem Mand&bil, skulle have gravet en stor rod op så terrassen kunne udvides lidt. Hårdt gravearbejde, jord/rod kørt væk, grus og fliser hentet og lagt. Så fint arbejde, alt sammen udført samme dag.
Broe Byggeservice, Gadstrup
Broe Byggeservice, Gadstrup.
Loui fra Broe Byggeservice kom os til undsætning, da vi skulle på ferie. Vejrudsigten lovede et par solide snestorme under vores fravær, og vi bekymrede os om snerydningspligt på vores fortov. De store ejendomsservice- og havepleje-firmaer tager desværre kun snerydningsopgaver på dyr halvårlig kontraktbasis.
Her kom Loui Broe os virkelig til undsætning - der blev ryddet sne efter behov og med feed back undervejs, så vi trygt kunne nyde ferien!
Kan kun anbefale firmaet til alle, og vil helt sikkert benytte firmaet en anden gang, også til andre opgaver, de udfører.
Uforsvarlig levering og kamp om kompensasjon
Dersom noe blir ødelagt under transport må en praktisk talt jage etter de for å få kompensasjon. I vårt tilfelle var det en samarbeidspartner som dyttet et 240x220 bord av et lasteplan. Da måtte jeg sende mail annenhver uke i 6mnd for oppdatering i saken. Tilslutt måtte jeg si ja til godtgjørelse på 1/5 av bordets verdi fordi jeg fryktet det var det eller ingenting. Dialogen var også utfordrende da jeg ble anklaget for mye forskjellig som ikke stemte, Hadde jeg ikke fulgt opp så tett ville jeg utvilsomt aldri fått noe til tross for knekt spisebord.
Dårligt firma
Jeg giver ikke en stjerne.
Tommy Korsgaard Jensen - hold jer langt væk fra ham. Han sidder det meste af tiden i bilen, sms og snakker med sine damer - jeg fik lagt terrasse af ham, som ligger totalt skæv på grunden, og har 4 lunker, hvilket medfører sammenfald ret hurtigt. Jeg har henvendt mig til professionelt firma - omlavning af det koster mig yderlige 32.000 kr. jeg har klaget til Tommy, men han er skide ligeglad.
David i Birkerød. Træværk behandling
David i Birkerød sleb og olierede vores facade-træværk og dør. Han gjorde et fremragende stykke arbejde og facaden fremstår meget flot. David rådgav os for hvordan døren, som var i dårligt forfatning, kunne behandles for at forlænge dens levetid (jeg havde lidt regnet med at udskifte den næste år), og udførte så arbejdet grundigt efter aftale. David rådgav yderligere for hvordan vi holder det og tilstødende træværk fremadrettet.
David var rigtig god at kommunikere med, og lavede klare aftaler som han holdt til punkt og prikke.
Overrasket over brugt tid og pris
Jeg skulle nok have spurgt mere ind til pris og estimeret tid ...
I hvert fald blev jeg meget overrasket over, at det tog SÅ lang tid, og at opgaven strakte sig over flere halve dage ! Den samlede pris blev dobbelt så dyr som forventet, til trods for at vi selv stillede en del redskaber/maskiner til rådighed.
Tror ikke at jeg bruger dem igen !
Vi har fået god hjælp og service fra David
Vi har fået god hjælp og service fra David. Han har udført den aftalte opgave samvittighedsfuldt, omhyggeligt og kompetent. Han overholder alle aftaler, er høflig, arbejder koncentreret og rydder pertentligt op efter sit arbejde. Kan give David de allerbedste anbefalinger og vi vil bruge Davids hjælp igen en anden gang.
Uventet høj regning pga. transportomkostninger
Mand&bil. Nibe, Jørn Juul
Jeg fik udført en opgave, som tog ca. 90 minutters. Selve arbejdet blev udført tilfredsstillende, men jeg blev overrasket over regningen på knap 1.600 kr.
Af beløbet var 200 kr. angivet som kørsel, og resten dækkede 90 minutters arbejde samt transporttid. Firmaet havde ca. 24 km hver vej, hvilket maksimalt svarer til en times samlet kørsel. Det føltes derfor dyrt, at transporten reelt blev afregnet som ekstra arbejdstid oven i kilometergebyret.
Jeg var ikke opmærksom på, at både kørsel og køretid kunne blive faktureret, da det ikke var noget, jeg kendte til på forhånd, derfor kom det bag på mig.
Jeg anbefaler, at man som kunde spørger meget præcist ind til, hvordan både tid og kørsel bliver faktureret.
Havearbejde, aftaler og kvalitet af arbejdet
Vi kontaktede David for at få udført havearbejde.
David var ordholden, venlig og lyttende og arbejdet blev udført med hensyntagen til aftaler.
Resultatet var et havearbejde som opfyldte alle vores ønsker.
Kan varmt anbefales
Dårlig behandling
Dårlig behandling
De har ikke styr på kontoret og sender ikke opgaver ud tidligt nok
Svigter aftale af flere omgange
Svigter aftale af flere omgange , vi havde en aftale med vedkommende d 9/7 som blev udskudt til d 10/7 som blev udskudt til d 11/7 af MAND OG BIL , så da vi ringer og spørge hvor bliver han af , svare han at han er optaget af andre opgaver ..... og at vi selv må klare det ,så her står vi fredag aften FLOT FEDE KUNDESERVICE håber ikke andre skal bruge dette firma Pænt tarveligt mvh Bjarne og Annelise
..........3 har jeg været igennem
..........3 har jeg været igennem. .........det er håbløst.
Er det fordi jeg er en ældre enlig kvinde?
Jeg er så træt af at være mega flink og tillidsfuld .........og så blive tværet ud.
Om og om igen.
Jeg er hjælpeløs. Guf for mænd der bare skal hive hyren hjem og som er grundlæggende totalt 100 procent ligeglade, for der er MASSER af arbejde, videre til næste....føj!!!!!! Hvor er det dog umuligt at leve med!!!!
Støjer klokken 2230
Støjer klokken 2230. De har meget svært ved at få gjort sig færdige. Lige nu render de rundt og laver havearbejde i min nabos have kl 2230 om aftenen. De startede i sidste uge og svinede over hele kvarteret.
Jeg så et par beboere fra vejen der prøvede at få dem til at holde op, men de var fuldstændigt ligeglade.
Lad være med at bruge de svindlere...../Jens
Perfekt drivhus
Preben Mikkelsen fundamenterede og opsatte mit 6 kantede drivhus
Preben er super dygtig , top-professionel og et yderst behageligt menneske
Han var god at sparre med ift den rigtige placering og havde fuld kontrol over hele processen
På kort tid stod mit perfekte drivhus fix og færdigt og jeg er ovenud tilfreds
David er punktlig
David er punktlig, omhyggelig, hurtig, alsidig - alt i alt en anbefalelsesværdig Mand&bil-mand.
Jeg er overordentlig tilfreds!
5-stjerner
David - 5 stjerner
David er "old school" på den gode måde. Overholder aftaler, kommer til tiden, udfører hvad som er aftalt samvittighedsfuld, dygtigt og hurtigt. Ingen "overraskelser" med pris, kvalitet, oprydning og opførsel. Alt er helt efter bogen og han er kompetent og driftssikker - Jeg kan give David de bedste anbefalinger og vil med sikkerhed bruge ham igen med største glæde.
For dyrt og for lidt arbejde.
Mand og bil Svendborg.
2 mand, samlet 12 timers arbejde. 8000 kr.
Ganske få ting lavet. Simpelthen alt for dyrt.
Desuden var den fremsendte, meget udførligt udarbejdet liste, ikke lavet færdig.
Kig andre veje.
Tak til David Corblin
David Corblin har vedligeholdt vores mahognivinduer flere gange. Vi har oplevet, at David er yderst samarbejdsvillig. Han tænker projekter grundigt igennem og sørger for at forklare arbejdet, inden han går i gang. Han arbejder omhyggeligt og udfører arbejdet til en høj standard. Vi vil helt sikkert ansætte David til fremtidige projekter og kan varmt anbefale ham til andre.
Perfekt havearbejde
Jeg havde en overgroet og meget forsømt have, som jeg ikke magtede. Jeg henvendte mig til David Corbin fra Mand&bil som gerne ville tage arbejdet (selv efter han havde set hvor forsømt haven var). David holdt alle aftaler, var behagelig og høflig, og gjorde et kæmpe stykke arbejde med haven, som nu er helt utrolig flot at se på. Jeg kan varmt anbefale David, og vil helt sikkert ringe til ham næste gang der skal laves havearbejde.
Lees meer over geverifieerde reviews.