Mangalo

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Al verschillende mails gestuurd maar geen respons. Mijn eerste airbrush was stuk aangekomen, hebben een tweede airbrush opgestuurd ....ook stuk....heb een video gestuurd met de defecte airbrushes en... Toon meer

Ik heb ca. half jaar geleden een Roterende AirStyler gekocht, deze voldeed niet aan verwachtingen. Punt 1 al belachelijk dat het bedrijf in Belgie en NL zit en het retour moet naar China, gedaan, veel... Toon meer

Al 2 maanden bezig om geld terug te krijgen na retour zenden roterende borstel. Veel moeite gedaan om retourformulier te kunnen krijgen en nu krijg ik steeds zelfde mail terug dat gegevens moet ver... Toon meer

De communicatie verliep wel vlot en levering ook heel vlot. Echter terugsturen is een probleem. Dat moet blijkbaar naar China en kost je 25€ à 30€. Dus dit is zeer misleidend aangezien dit nergens in... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Al 2 maanden bezig om geld terug te…

Al 2 maanden bezig om geld terug te krijgen na retour zenden roterende borstel. Veel moeite gedaan om retourformulier te kunnen krijgen en nu krijg ik steeds zelfde mail terug dat gegevens moet verstrekken.
Betaling via Klarna gedaan en bewijzen aangeleverd, mss komt het nog goed…
Maar bestel hier nooit meer!!!
Update 4/4 heb mijn geld terug!!!! Klarna laten helpen, iedere dag zelf mail naar Mangalo gestuurd en gelukt!!

17 januari 2025

Bizar slechte klantenservice!

Bizar slechte klantenservice!

Op de website stond zwart op wit dat er een 30 dagen tevredenheidsgarantie is. Indien je niet tevreden was, kon je de wimpers retour sturen en je geld terugkrijgen. De wimpers zitten voor geen meter dus ik wilde ze retourneren. Inmiddels hebben ze dat van de website gehaald, maar ik heb screenshots van het Web Archive. Nu krijg ik de reactie dat ze niks retourneren ivm hygiene en dat de tevredenheid ging om de kwaliteit van het product en dat ze iets repareren indien nodig. Ik zie nu pas de slechte reviews hier, helaas 30 euro door het putje. Hun karma komt nog wel

4 maart 2025

Waardeloos

Waardeloos, Chinese rotzooi, komt na 3 weken nog eens binnen: kapot en van waardeloze kwaliteit. Oplichters. Helaas de reviews te laat gelezen.
Nooit iets kopen bij dit bedrijf!

3 maart 2025

NIET KOPEN BIJ MANGALO

Koop hier niks. Allemaal oplichterij..Roterende krulborstel gekocht, maar was niks voor mijn haar. Ben al 2 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. Alles netjes retour gestuurd. Post.nl geeft via qr code aan dat Mangalo het 11 januari ontvangen hebben, en hun weten van niks. Ik heb nu geen product maar ben wel mijn geld kwijt. Echt een waardeloost bedrijf. Trap hier niet in. Ook krijg ik , als ik weer een mail gestuurd hebt, exact de zelfde mail terug, waarop staat, als ze hem ontvangen hebben, ik mijn geld terug heb. Makkelijk gelul om dit te zeggen terwijl ik over bewijs van heb. Dus mensen. NIETS KOPEN HIER!!!! doe het bij een website die wel betrouwbaar is.. deze site is alles behalve betrouwbaar.
😡😡😡. Ik sta helemaal achter dit bericht die ik gekopieerd heb. Chinese oplichters met chinese troep. DUS MENSEN NIET EN NOGMAALS NIETS KOPEN HIER. IK HEB 23 EUR BETAALD OM AANGETEKEND TERUG TE STUREN NAAR CHINA. JA EEN ADRES IN CHINA!!!VOOR EEN PRODUCT VAN 54 EURO DIE OOK NOG GEBRUIKT WAS TOEN IK HET HAD ONTVANGEN.

31 december 2024

Koop hier niks

😡😡😡
Ik snap klarna ook niet, dat hun in zee blijven gaan met dit soort bedrijf🤣

8 januari 2025

Ik had het liefst geen enkele ster willen geven!

Ik had het liefst geen enkele ster willen geven. Wat een oplichters. In het begin reageren ze netjes op je berichten. Tot het moment dat ze je moeten betalen, dan zijn ze niet meer van de partij. Geen reacties en geen geld terug. Oplichters dus! KOOP HIER NIETS!

4 februari 2025

SLECHTE KWALITEIT, RETOUR STUREN EEN DRAMA

Na het lezen van zoveel slechte reviews heb ik mijn bestelling ongeopend retour gestuurd. Postnl heeft het 2 dagen later afgeleverd bij Mangalo. Mangalo heeft het nu na 14 dagen nog steeds niet verwerkt!! Mijn geld niet terug en ook nog zelf verzendkosten betalen!! Op de mail reageren ze 1x Daarna heb ik nog 2x gemaild maar zonder reactie! NIKS KOPEN HIER!

28 januari 2025

Kan ik 0 sterren geven??

Kan ik 0 sterren geven??? Heb veel te impulsief besteld. De wimpers zijn prut. 1+1 gratis; ze hebben gewoon dubbel gerekend! Dacht inderdaad ook dat het een Nederlands bedrijf was. Gewoon Chinees! En terugsturen kost meer dan de wimpers kostten. Oplichting!!!!

13 december 2024

Foute boel

Je denkt dat je een bestelling plaatst bij een Nederlands bedrijf. Nou, fout gedacht. Retourneren is hel. Zelf de kosten betalen voor retour sturen. Dat kan, maar daarna niets meer horen en dan de hele tijd met Klarna in de weer of je het wel goed hebt verstuurd, etc. Niet bij bestellen. Je wordt niet goed geïnformeerd hoe de procedure gaat. Er moet zelfs vermeld worden wat de kosten zijn voor het retour sturen. Nou vergeet het. Het pakket komt uit China en moet ook terug naar China. Bestellen zo gepiept, maar oh wat als het niet goed is. Wordt je op deze manier gedwongen een product te houden omdat de kosten voor het terugsturen zo hoog zijn. Echt foute boel dit.

14 november 2024

Oplichters

Oplichters!
Niks bestellen hier!
Besteld , betaald en niks ontvangen !
Weg €29,95!
Zonde van je geld

23 september 2024

Noooittt noooooittt meer!!!

Noooittt noooooittt meer!!!! Wimpers trekken op niks. Ah ja wil je ze retourneren? Hooppp naar China, en ja verzendkosten naar Chinaa 79€!!!! Klootzakken!!!!

2 oktober 2024

Helaas ook ik ben er ingetrapt!!

Helaas ook ik ben er ingetrapt!!! Niet doen dit mensen, fake fake fake. Ik wilde idd retouren omdat het flop is. Komen ze inderdaad met een adres in China aan!!! Ik ga natuurlijk niet nog een keer €30 betalen, want dan ben je uiteindelijk €60 kwijt!!!

1 oktober 2024

Niet te doen!

Wat een gekloot zeg met die magnetische winpers. Tutorial werkt niet een dat mini blaadje is in het Engels en veel te ingewikkeld. Drama. 28 euro weggegooid geld. Kunnen zo de container in. Hoe kunnen ze die rotzooi verkopen.

21 september 2024

Zelfde als de rest hier.

Zelfde als de rest hier.. 2 verschillende besteld en zelfde gekregen.. werkt niet. Terug sturen via China 30euro en dan maar hopen dat het aankomt.. 30euro kosten de wimpers ook. Krijg je 30euro terug????
Of 25% meteen wat een nepgedoe weer pffff ik word gek van deze sites van mensen oprichters

12 september 2024

Is dit jouw bedrijf?