Ik heb ondertussen mijn tweede flesje parfum van Mansourique mogen ontvangen. Erg tevreden! De parfum blijft lang hangen en ruikt erg leker.
Ruikt echt heerlijk de hele dag. Mijn favoriete geur gevonden. Krijg alleen maar complimenten. Heb eerste het test setje gekocht. Daaruit bleek de velvet allure al snel mijn favoriet. Goede service, s... Toon meer
Heel snel opgestuurd! Blijft lang zitten Talloze Complimenten over t geurtje ben begonnen met er een te kopen. En zit nu bijna met het gehele assortiment🤭
Paar weken geurtjes besteld, maar door onmacht Post.nl het 2x niet goed uitgeleverd, beste man heeft mij persoonlijk gebeld en een app gestuurd met een extra presentje erbij. Goed opgelost door hem!
Mansourique, founded by the Zekhnini family, is an international fragrance house with a clear mission: to transform perfume into an experience that goes beyond luxury. What started as a shared passion between two brothers has grown into a vision to bring timeless elegance, authenticity, and responsibility to the world of fragrance. For us, perfume is never just a scent. It is emotion, memory, and identity captured in a bottle. This belief forms the foundation of Mansourique, with a focus on refinement, originality, and global impact. Timeless yet modern. Sophisticated yet accessible. A family story with a vision for a better world. "We are more than a perfume brand. Every fragrance is a story, an emotion, a statement of self-expression. Our mission is to inspire and connect people worldwide, while building a brand that stands for both elegance and responsibility."
Industrieweg 18-1, 3846 BD, Harderwijk, Nederland
- Info@mansourique.com
- mansourique.com
Tweede order. Erg tevreden!
Velvet Allure
Velvet Allure van Mansourique is een prachtige, luxueuze geur die echt opvalt. Hij ruikt exclusief en verfijnd en wat me vooral verraste is hoe lang de geur blijft hangen. Je hebt er de hele dag plezier van. Absoluut een aanrader, ik ben super tevreden!
Luxe and classy the Vanilla Whirl.
Luxe and classy the Vanilla Whirl.
Dit parfum heeft me echt verrast. Vanaf de eerste spray voelt het modern, zacht en elegant. Het mooie is dat het niet in een hokje past echt een unisex geur die zich aanpast aan je huid. De houdbaarheid is top en de geur blijft subtiel maar aanwezig. Absoluut een nieuwe favoriet in mijn collectie.
Het recent gelanceerde parfummerk maakt…
Het recent gelanceerde parfummerk maakt een sterke en professionele indruk. De geur is verfijnd opgebouwd, goed in balans en blijft langdurig aanwezig zonder overheersend te zijn. Ook de flacon en verpakking stralen kwaliteit en luxe uit.
Al met al een veelbelovende introductie met duidelijke aandacht voor detail en positionering.
Bought the luxe oud
Bought the luxe oud. Very happy. Smell stays long even after washing my clothes.
De lekkere geur blijft de hele dag…
De lekkere geur blijft de hele dag hangen!! Lekker en kwaliteit in een flesje!!
Ik ben echt onder de indruk van…
Ik ben echt onder de indruk van Mansouriq Luxe Oud. Vanaf de eerste spray ruik je de kwaliteit en het onderscheidende karakter van deze parfum. Het is een rijke, diepe geur met een warme en elegante mix van oud-tonen die niet te overheersend is, maar juist verfijnd en verfijnd blijft.
HEERLIJK
Kan niets anders zeggen: heerlijk luchtje. Oprichter Mo is ook een fijn vent.
Heerlijke parfum die lang blijft ruiken…
Heerlijke parfum die lang blijft ruiken is je geld zeker waard
Geweldig parfum
Geweldig parfum met een indrukwekkend breed assortiment, waarbij elke geur zijn eigen unieke karakter heeft. De parfums zijn krachtig, verfijnd en blijven moeiteloos de hele dag aanwezig zonder te overheersen. De verpakking en de flacon stralen pure kwaliteit en luxe uit – een echte eyecatcher in huis. Perfect om jezelf mee te verwennen, maar ook prachtig om cadeau te geven.
Uitstekende service en de geur blijft…
Uitstekende service en de geur blijft de hele dag hangen. Een echte aanrader voor elke man!
Aanrader.
Mansourique is zonder twijfel een van de beste parfummerken die ik heb ontdekt. De geuren zijn rijk, verfijnd en perfect in balans, met een kwaliteit die je direct merkt en de hele dag aanhoudt. Elk parfum heeft een eigen karakter en voelt doordacht en luxe aan. Dit is zo’n merk waarbij mensen oprecht willen weten wat je draagt. Absolute aanrader.👏🏻
Intens aan het genieten van mijn nieuwe…
Intens aan het genieten van mijn nieuwe geur!
Tropical passion
Ik heb onlangs een parfum besteld bij mansourique, de Tropical Passion om precies te zijn. En serieus… deze geur is zó lekker en blijft zó lang hangen, dat ik van mijn vriendin deze parfum alleen nog maar mag dragen als zij erbij is.
Ze vind het te gevaarlijk als ik Tropical Passion op spuit en zonder haar de straat op te ga.
Absolute aanrader!
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren! Zeer de moeite waard om eens te bestellen!
Fantastische geur
Fantastische geur. Houdt lang en iedere geur is een pareltje op zich 👌🏻
Geweldige service en top geuren
Geweldige service en top geuren. Aanrader voor iedereen die een unieke geur zoekt.
Mansourique voelt doordacht en exclusief.
Mansourique heeft mij oprecht verrast. De parfumlijn straalt kwaliteit en luxe uit in elk detail. De geuren zijn verfijnd, vol karakter en blijven langdurig aanwezig zonder te overheersen. Wat meteen opvalt zijn de elegante flacons: stijlvol, luxe en perfect in balans met de hoogwaardige inhoud. Alles aan Mansourique voelt doordacht en exclusief. Parfum die je met plezier draagt én laat zien.
Snelheid van bezorging en de kwaliteit…
Snelheid van bezorging en de kwaliteit en exclusiviteit van het geurtje maakt het uniek