Manutan Hungária Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

A kézbesítés nem a megadott napon lett elvégezve. Erről előzetesen nem tájékoztattak, nekem kellett kideríteni. Másnap sem kaptam az aznapi kézbesítésről információt, azt is nekem kellett kérvényez... Toon meer

Nagyon jó minőségű termékek! Az egyik doboz teteje a szállítás során megsérült (letört a sarka), kicsomagolást követően később vettük észre, így a futárnak ezt nem tudtuk jelezni. Fénykép mellékle... Toon meer

Kiszállítás az előre jelzett időben, rendben. A kiskocsit rendeltetés szerűen még nem használtam, de szemrevételezés alapján minden jó! (Majd ősszel a nehéz leandereket fogom berakni vele.)

Megrendeléskor nem kaptam információt a várható kiszállításról. Többszöri kérdésemre kaptam csak választ, miszerint várni kell az áru beérkezésére. Jó lett volna, ha már az elején tudom, hogy sokat... Toon meer

1. Business to Business-service
  2. ook in
  3. Apparatuurleverancier
  4. Distributieservice
  5. Groothandelaar
  6. Industriële apparatuur leverancier
  7. Kantoormeubilair leverancier

A Manutan vállalatcsoport 27 leányvállalata révén segíti a vállalkozások és intézmények indirekt beszerzéseit. Jelenleg több, mint 40 000 kiváló minőségű terméket kínálunk 7 fő kategóriában, így az irodabútoroktól, a különböző szállítóeszközökön, raktári tárolórendszereken és öltözőszekrényeken keresztül, egészen a speciális ipari eszközökig szinte minden megtalálható termékkínálatunkban.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

60 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

The delivery was late by 2 months.

The delivery was late by 2 months.

We ordered this but the products not arrived, asked about it and they arrived 2 months later

26 mei 2026

Antwoord van Manutan Hungária

We are very sorry for the delay — the delivery indeed arrived much later than expected, and we understand how frustrating this must have been for you.

We apologize for the inconvenience caused by the 2‑month delay. We will review what happened with the shipment to ensure this does not occur again.

If there is anything else we can assist you with, please let us know.

Téves szállítás.

A szállításnál a három rendelt tételből kettő teljesen más volt, mint amit rendeltem. Ráadásul háromszor módosult a szállítási határidő az eredetihez képest.

29 mei 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Ezúton is elnézését kérjük a kellemetlenségekért és a tapasztalt problémákért.
Tájékoztatjuk, hogy reklamációját már fogadtuk, és annak kivizsgálása folyamatban van. Kollégáink jelenleg is dolgoznak az ügy mielőbbi megoldásán.

VISSZÁRU!!!!

A megrendelt és időben megérkezett áru szétbontás után több darab törött volt. Ezt jeleztem telefonon és e-mailben, de semmilyen válaszreakciót nem kaptam!
Előre elutaltam mindent, és egy reklamációra semmilyen választ nem kaptam!!!
Határidőre kellettek nekem ezek a tárgyak, de így nem tudtam kirakni!
Várom sürgős jelentkezésüket!!!!!!

21 mei 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Ezúton is elnézését kérjük a kellemetlenségért és a válasz késedelméért.
Sajnálattal értesültünk róla, hogy a rendelt termékek közül több darab sérülten érkezett meg Önhöz.
Tájékoztatjuk, hogy reklamációját már fogadtuk, és annak kivizsgálását megkezdtük. Kollégáink jelenleg is dolgoznak az ügyén, hogy mielőbb megoldást tudjunk biztosítani.

vélemény rendeléssel

A díjbekérő nem érkezett meg időben, és az árut sem kaptuk meg amikorra igérték.
Az áru rendben volt.

7 mei 2026

Köszönjük a visszajelzést!
Elnézést kérünk, hogy a díjbekérő nem érkezett meg időben, illetve hogy a szállítás csúszott a megígért határidőhöz képest. Örülünk ugyanakkor, hogy az áruval elégedettek voltak.
Igyekszünk a jövőben pontosabban és gördülékenyebben kezelni a folyamatokat.

selective waste collector

Fast, precise administration, great product

17 april 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Thank you for your positive feedback!

Vivien-Customer Service

A vásárolt termékek rendben voltak

A vásárolt termékek rendben voltak. Azonban a szállítás nem volt zökkenőmentes.

7 april 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Köszönjük visszajelzését! Örülünk, hogy a termékekkel elégedett volt. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a szállítás nem volt zökkenőmentes. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatásunk fejlesztésén, és az Ön tapasztalata is segít abban, hogy javítsunk ezen a területen.

üzletkötői mentalitás fejlesztése.

A korábban tapasztalt üzletkötői mentalitás minimálisan fejlesztésre szorul, melyet részletesen megbeszéltem az éritett féllel.

25 maart 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Köszönjük a visszajelzést! Sajnáljuk az okozott kellemetlenséget és megkérnénk írja le a kifogásolt helyzetet – küldje el a manutan@manutan.hu-re – hogy javíthassunk rajta.

Everything was okay

Everything was okay.
The product was damaged during shipping, when I reported it, it was replaced immediately.

11 maart 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear that the product was damaged during shipping, but we’re glad we could resolve the issue quickly for you.

Rendelés

Rendben és időben megkaptam a megrendelt terméket.

9 maart 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Köszönjük a pozitív visszajelzést!

Paid than out of stock

I have ordered something, after 1 week an email come about its out of stock. I have already paid that so how can this happen?

9 maart 2026

Antwoord van Manutan Hungária

We apologize for the inconvenience!
The stock information displayed on our website may not always be updated in real time, so in rare cases, a product may be out of stock after you place your order. We strive to keep our data up to date to prevent this from happening in the future.

A-okay

Everything went well!

4 maart 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Thank you for your positive feedback!

Megbízható

Megbízható, pontos

27 februari 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Köszönjük a pozitív visszajelzést!

Vivien-Ügyélszolgálat

Nem tudok válaszolni

29 januari 2026

Antwoord van Manutan Hungária

Köszönjük a visszajelzést! Reméljük mindennel meg volt elégedve!