Manutan Polska Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Generalnie jestem zadowolony z zakupu. Produkty zgodne z opisem na stronie. Szybka dostawa. Zamówiłem 28 czerwca , otrzymałem 29 czerwca. Jedyne moje zastrzeżenie to średnio zabezpieczona przesyłka, t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pracujemy w szkole, mamy od Państwa już parę ładnych lat sprzęt do sprzątania (wózki, mopy). Sprzęt niezawodny, sprawdza się rewelacyjnie, dokupujemy jedynie wkłady do mopów. Nasze zamówienie realiz... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dałbym zero, ale nie przewidujecie takiej możliwości, a szkoda. Zgubiliście 300 kg sorbentu i nie przyszło wam do głowy żeby o tym poinformować. Zamówienie było pilne, brak kontaktu. Informacje na str... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Na pytanie telefoniczne dostałem bardzo dobrą odpowiedz.Mam 83 lata i dla takich seniorów jest b.ważne że można się dodzwonić---wtedy doradzicie czy to co kupuję jest ok.Ponadto ważne,odbiór ---dostaw... Toon meer

Bedrijfsgegevens

7. Kantoormeubilair leverancier

Over Manutan Polska

Geschreven door het bedrijf

Jesteśmy Manutan,
Ekspert w komplesowym wyposażaniu biur, magazynów i warsztatów.

Manutan to sprawdzony i kompleksowy dostawca wyposażenia niestrategicznego dla przedsiębiorstw, posiadający w swojej ofercie ponad 50 000 produktów.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

156 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Poprawcie prosze system płatności

Poprawcie prosze system płatności. Duzo lepiej byłoby, zeby płatność odbywała sie zaraz po złożeniu zamówienia a nie dopiero po dostaniu faktury na maila. Cała reszta super :)

10 december 2025

Szanowna Klientko,

Dziękujemy za Pani opinię. Pomoże nam ona usprawnić świadczone przez nas usługi.

Z poważaniem,

Uważajcie

Hej, ponad dwa tygodnie opóźnienia w realizacji zamówienia. Kontakt dopiero po zapytaniach co się dzieje z towarem. Wstrzymywanie realizacji całości czekając na jedną pozycję, a płatność była z góry. To wszystko przy kolejnym zakupie - Wydaje się że filozofią firmy jest "klient zdobyty, klient olany"

5 december 2025

Szanowny Kliencie,

Jest nam przykro, że tym razem nasza współpraca nie przebiegła pomyślnie. Dołożymy wszelkich starań, aby podobna sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dostałem 25 z 29 zamówionych produktów

Dostałem 25 z 29 zamówionych produktów. Więc póki co tylko 1 gwiazdka. Czekam na rozpatrzenie reklamacji.

5 december 2025

Szanowny Kliencie,

Serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację związaną z brakiem w dostawie. Wkrótce otrzyma Pan odpowiedź w sprawie złożonej reklamacji.

Z poważaniem,

Bardzo nieporadny kontakt

Bardzo nieporadny kontakt, produkt miał być na drugi dzień, dostawa opóźniona i nikt i tym nie poinformował, trzeba było samemu się dowiadywać. Potem dopiero jak stwierdziłem, że odstępuje od umowy nagle paczka w drodze tyle, że okazało się że nie. Znowu trzeba dzwonić. Następnym razem wolę kupić drożej u konkurencji niż tracić czas na zastanawianie się czy nie zostałem oszukany.

8 december 2025

Szanowny Kliencie,

Jest nam przykro, że nasze usługi nie spełniły Pana oczekiwań. Rozumiemy Pana niezadowolenie.
Dziękujemy za wyrażoną opinię. Pomoże nam ona zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.

Szybko do beczki

Szybko, sprawnie polecam.
Wyrób solidny polecam.

3 december 2025

Szanowny Kliencie,

Miło nam, że zarówno nasza obsługa, jak i jakość produktu zostały docenione.

Pozdrawiamy serdecznie,

Bezproblemowi

Nawet po spóźnieniu się z zaliczką bez problemu zrealizowali moje zamówienie.

28 november 2025

Szanowna Klientko,

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że jakość świadczonych przez nas usług spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy do współpracy w przyszłości.

Przebieg realizacji

Przebieg realizacji zamówienie od momentu otrzymania oferty i jej potwierdzenia bardzo sprawny. Niestety długo czekałem na otrzymanie oferty i reakcję. Dwukrotnie ponawiałem zapytanie.

28 november 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług i liczymy na dalszą współpracę.

Pozdrawiamy,

Bezproblemowa obsługa

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że jakość świadczonych przez nas usług spełniła Pana oczekiwania. Zapraszamy do współpracy w przyszłości.

dostawa na czas

Dostawa na czas, dokładna informacja kiedy towar będzie wysłany i jakim kurierem. Jeżeli występuje opóźnienie w dostawie związane np. zbrakiem na magazynie i przypuszczalny termin dostawy.
Przekazanie informacji jak dostawa pełna lub częściowa zostanie wysłana.

26 november 2025

Szanowny Kliencie,

Miło nam słyszeć, że zakupy w Manutan usatysfakcjonowały Pana. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług ponownie.

Pozdrawiamy,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

zbyt długi termin realizacji

Dobra jakość ale zbyt długi termin realizacji

25 november 2025

Szanowna Klientko,

Jest nam przykro, że nasze usługi nie spełniły Pani oczekiwań. Rozumiemy Pani niezadowolenie. Dokładamy wszelkich starań, aby polepszać się dla naszych Klientów.

Szanowny Kliencie,

Jest nam przykro, że nasza współpraca nie przebiegła pomyślnie. Dziękujemy za wystawioną opinię, gdyż jest ona ważna i pomaga nam usprawniać świadczone przez nas usługi. Dążymy do tego, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości.

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony. Jedyny minus to przedłużający się termin dostawy.

Szanowna Klientko,

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Miło nam słyszeć, że produkt spełnił Pani oczekiwania. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług ponownie.

Organizer metalowy na 5

Organizer metalowy na 5 , czas realizacji na 2, Sprawdzajcie przy kurierze towar ,bo miałem pękniete 2 szufladki , jak były w foli to nie było widać,

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za opinię – cieszy nas, że jakość produktu została doceniona.
Chcielibyśmy również przypomnieć, że zgodnie z obowiązującym regulaminem, ma Pan prawo do zwrotu towaru w terminie 14 dni od dnia otrzymania przesyłki.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proces zakupu przebiegł bardzo…

Proces zakupu przebiegł bardzo sprawnie, bezproblemowo. Po dokonaniu zamówienia natychmiast otrzymaliśmy elektroniczną fakturę Pro forma a po odebraniu zakupionego regału Fakturę ostateczną. ZakupionyTowar bez zarzutu, zgodnie z oczekiwaniem.

21 november 2025

Szanowna Klientko,

Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i liczymy na dalszą współpracę.

Serdecznie pozdrawiamy,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bezsensowna dostawa

Skrzynia, którą zamówiliśmy spełnia nasze oczekiwania. Niestety ktoś nie pomyślał o kosztach przesyłki. My żeby uzyskać darmową przesyłkę dodaliśmy do zamawianej skrzyni paczkę chusteczek za około 10 zł. Bardzo zdziwiliśmy się, że zamówienie dostarczyło dwóch kurierów. Koszty zdecydowanie dla firmy większe, więc gdzie jest sens?

18 november 2025

Szanowna Klientko,

Jest nam przykro, że tym razem nasza współpraca według Pani nie przebiegła pomyślnie.
Zamówione przez Panią produkty wysłaliśmy z dwóch różnych magazynów, dlatego zostały doręczone oddzielnie, każdy przez innego kuriera.

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Dobry kontakt. Zamówienie szybko zrealizowane.

13 november 2025

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Słaby czas realizacji ,bardzo słabe…

Słaby czas realizacji ,bardzo słabe nawiązywanie kontaktu .

14 november 2025

Szanowny Kliencie,

Jest nam przykro, że nasze usługi nie spełniły Państwa oczekiwań. Rozumiemy Państwa niezadowolenie/frustrację. Dokładamy wszelkich starań, aby polepszać się dla naszych klientów. Dziękujemy za wyrażoną opinię. Pomoże nam ona w zapobieganiu podobnym sytuacjom w przyszłości.

Firma godna polecenia.

Firmę cenię za szeroki asortyment produktów i terminowa realizacja zamówień .

10 november 2025

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za pozytywną ocenę i poświęcony czas. Cieszymy się, że jakość świadczonych przez nas usług spełniła Państwa oczekiwania. Zapraszamy do współpracy w przyszłości.

Szanowny Kliencie,

Jest nam przykro, że współpraca nie przebiegła pomyślnie. Dziękujemy za wystawioną opinię, gdyż jest ona ważna i pomaga nam usprawniać świadczone przez nas usługi. Dążymy do tego, aby podobne sytuacje nie powtarzały się w przyszłości.

Dit is Trustpilot