Manutan Slovakia Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

I am very disappointed with my purchase. Half of the items I received (50%) are defective due to poor quality. There is paint overspray in the section where the labels are supposed to be inserted, mak... Toon meer

Hoci som nahradny tovar este nedostal, musim uznat maximalnu snahu zo strany Manutan (p.Hamanova a p. Kubicova) o vyriesenie dodanim produktu tak, ako bol deklarovany na internetovej stranke. Pristu... Toon meer

Nie je to prvá objednávka ktorá naša spoločnosť urobila na tejto webstránke. Vždy sme boli veľmi spokojní. Dodávka rýchla, dobre zabalená a cena férová (nie najlacnejšia), ale za kvalitu radšej v roz... Toon meer

Rychla odpoved na moju otazku pred objednavkou, rychle vybavenie a zaslanie objednavky, DPD sluzba dorucenia strasna, kazdopadne moja reklamacia zdlhaveho dorucenia vybavena u vas promptne a k upklnej... Toon meer

1. Business to Business-service
  2. ook in
  3. Apparatuurleverancier
  4. Distributieservice
  5. Groothandelaar
  6. Industriële apparatuur leverancier
  7. Kantoormeubilair leverancier

Over Manutan Slovakia

Dodáme vám všetko, čo potrebujete. Sme Manutan, expert na vybavenie firiem.

Vyberte si zo širokej ponuku vybavenia pre priemysel, sklady, dielny a kancelárie. Ponúkame aj množstvo služieb, aby sme vám uľahčili celý proces nákupu.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rychle dodanie👍

18 juni 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.

Rýchle dodanie.

8 juni 2026

Dobrý den,

děkujeme za recenzi. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojení.

rýchle dodanie

rýchle dodanie, perfektný prístup

3 juni 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se zbožím spokojení.

Order problems

Order problems
Delivery time

26 mei 2026

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za komplikace spojené s vyřízením objednávky a delší dodací dobou.

V daném období mohlo bohužel docházet ke zpoždění zásilek přepravní společnosti. Důvodem byla probíhající integrace systémů, která dočasně způsobovala menší logistické komplikace a prodlužovala standardní termíny expedice i doručení zásilek.

Děkujeme za pochopení.

Váš Manutan

Objednávame opakovane ako Obec pomôcky…

Objednávame opakovane ako Obec pomôcky na upratovanie telocvične a kultúrneho domu. Kolegovia si pomôcky chvália a stále doobjednávame nové. Všetky objednávky boli vybavené včas a k našej spokojnosti.

28 mei 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste se zbožím spokojení.

Delivery service

29 april 2026

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu. Těší nás Vaše spokojenost.

Reklamacia

Pristup zastupkyn prisl. odd. bol velmi seriozny ako v pisomnom, tak aj v telefonickom kontakte.

7 april 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Mrzí nás Vaše zkušenost. Budeme rádi za zpětnou vazbu jaký byl problém při reklamaci.

Moc děkujeme!

Bez problemov

Bez problemov, sice dodanie o den neskor ako slubili ale to je fuk

1 april 2026

děkujeme za recenzi.

Váš Manutan

S doručením vitríny som veľmi spokojná.

S doručením vitríny som veľmi spokojná.
Prišla kvalitné zabalená,a presne ako na obrázku.S komunikáciou som tak isto spokojná.Som rada že som si vybrala túto firmu.Ďakujem.

24 maart 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni s našimi službami.

Kvalitný produkt

Kvalitný produkt, ktorý som dlhšie hľadal. Má 10 ročnú záruku, ale myslím si, že bude slúžiť aj ďalšej generácii... dobrá komunikácia s predajcom...

9 maart 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Teší nás vaše spokojenost.

Poškodená krabica

Kartónova krabica bola na dvoch miestach navrhnutá,celá bola pomackana

13 maart 2026

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení. Pokud se stane, že Vám dorazí zboží poničené, kontaktujte nás prosím na emailu reklamace@manutan.cz.

Tuto nepříjemnost Vámi rádi vyřešíme.

Děkujeme za pochopení.

Váš Manutan

S firmou máme super skúsenosti

S firmou máme super skúsenosti. Objednávali sme už viackrát a vždy bola rýchla komunikácia a doručenie kvalitného tovaru. Sme univerzita a v prípade potreby a opäť priaznivej ceny budeme aj v budúcnosti radi objednávať z firmy Manutan. Doporučujem.

4 maart 2026

Dobrý den,

moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení a za důvěru, kterou nám opakovaně projevujete. Velmi si vážíme toho, že jste s našimi službami i kvalitou dodaného zboží spokojeni.

Budeme rádi, pokud si nás vyberete i v budoucnu.

Ještě jednou děkujeme za doporučení a těšíme se na další spolupráci.

satsifaction

reactivity, interest

6 maart 2026

Hello,
thank you so much for you feedback!

Manutan