Als het mogelijk is een handleiding of bediening instructie in het Nederlands. Het vliegen met de drone moet stap voor stap geleerd en geoefend worden. Ik ben 82 jaar en vind het leuk hiermee bezig... Toon meer
Interesting new product. Only thing missing is instructions how to keep and wash the wonderbra.
De bestelling verliep vlot en ik kijk er erg hoopvol naar uit gezien de recensies! Ik zal na het ontvangen en gebruik van de X Drone H D laten Zeker weten wat mijn ervaringen zijn!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Amazing gadgets for you and your family
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat jullie beloven komen jullie ook na…
Wat jullie beloven komen jullie ook na en dat is 5 sterren waard.
Eindelijk een sterke WiFi in huis
Geweldig
Alles is makkelijk in te vullen het het is betrouwbaar mede omdat het nederlands is.
Erg tevreden
Het bestellen ging makkelijk en ben…
Het bestellen ging makkelijk en ben daar erg tevreden over. het apparaat heb ik nog niet maar hoop dat spoedig te ontvangen.
Very Nice systeem easy to order
Snelle bestelmogelijkheid en goede…
Snelle bestelmogelijkheid en goede communicatie
Gemakkelijk te gebruiken site
Gemakkelijk om op deze site een bestelling te plaatsen. ik hoop nu nog op een snelle levering en dan is het helemaal top
Via you tube gezien
Via you tube gezien , het ziet er veel belovend uit 👍🏼
volgens de beschrijving moet dit een…
volgens de beschrijving moet dit een zeer goede aankoop zijn . Ik heb het nog niet ontvangen , :maar denk er heel positief over .
Hoop dat het snel geleverd word
Hoop dat het snel geleverd word
Groetjes Paula
Graag antwoord wanneer levering ??????🌸🌸🌸🌸
Het ziet er goed uit
koele lucht
Geweldige aankoop; geweldige produkten;de beste airco's ter wereld; hartstikke bedankt voor deze geweldige produkten; het gaat U goed iedere dag, week, maand en jaar en laat U gelukkig zijn! Met vriendelijke groeten, Eduard Airfreez Lucht vriezen van 40 graden naar 20 graden; geweldig ga zo door! Tot ziens, dikke kus!
Het lijkt mij een goede aankoop maar…
Het lijkt mij een goede aankoop maar zal moeten wachten alvorens ik hierover een mening kan geven
Het is natuurlijk moeilijk nu al te…
Het is natuurlijk moeilijk nu al te zeggen of ik tevreden ben van mijn aankoop daar ik het nog niet heb maar naar aanleiding van de uitleg ziet het ernaar uit dat het een top product moet zijn laat ons hopen en je hoort nog van mij !!!!
alvast bedankt
Tavernier R.
Gemakkelijk te gebruiken
Zeer makkelijk te bestellen over de…
Zeer makkelijk te bestellen over de werking is het afwachten tot ik het toestel krijg.
Ben verrast dat het een goede en…een resultaat is voor de extreme warmte
Ben verrast dat het een goede en gemakkelijke aankoop is zon dat een goed resultaat voor0 de afkoeling zal zijn
beter te veel dan te weinig
Supersnel en eenvoudig de bestelling…
Supersnel en eenvoudig de bestelling geplaatst. De gehele bestelprocedure wordt je goed en veelvoudig op de hoogte gehouden.
Ik verwacht veel plezier van de wifiboots te hebben / houden.