Mapeo får mine allerbedste anbefalinger. Jeg har i den grad fået den bedste service på levering og returnering. Og elsker deres live salg hvo Lise er helt fantastisk på alle måder 👍🌸 Kan ikke være... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Toon meer
Et fantastisk koncept med tøj i plus-size, Live i web-shop hvor tøjet prøves og man kan se pasform. Desuden masser af super tilbud. Er blevet min foretrukne butik og følger Mapeos live som altid er hy... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers
Contactgegevens
Denemarken
- mapeo.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mapeo alias Lise er et rigtig godt sted…
Mapeo alias Lise er et rigtig godt sted for kvinder +40/42 kan handle. Lises lives er altid med fuld gang i den, selvironi og med en god tone, fin gennemgang og hun er altid imødekommende og hjælpsom. Et godt sted at gøre dine køb.
Jeg var heldig og fandt den skønneste…
Jeg var heldig og fandt den skønneste overgangs jakke på udsalg hos mapeo. Jeg var glad. De sendte jakken hurtigt og sendte et smukt perlearmbånd med. Hvor heldig kan man være.
Rigtig flot tøj til god pris!
Rigtig flot tøj til god pris!
Jeg er glad for live inde på Facebook og handler mest der.
Tak for en rigtig god forhandel ved Lise / Mapeo!
Nem bestilling og hurtig levering 👍
Mapeo butikken med det gode smil
Jeg vil gerne anbefale Mapeo . Jeg har købt en masse lækrere tøj på deres live. Det er plus size men har også mindre størrelse de kører så vidt jeg kan forstå og 42 til 58. Eminent Service og indehaver Lise fremviser flotte Styles og så indehaver vise hun et rigtig godt humør. Hun fortæller hvordan tøjet sidder og fungerer hvilket er rigtig vigtigt når
Man køber tøj. På live foregår der en masse forskellige ting der er nyheder på diverse mærker. Der er lykkehjul med procenter som bestemmer hver enkelt style skal koste i nogen dage. Samt tilbud af forskellige slags. Men har også mulighed for at købe uges mystiske bokstilbud. Det er rigtig gode mærker som ZHenzi. Wassapi, Cassiopeia og mange flere. Tænker at det er en god ide at hoppe ind og se en live. Man kan selvfølgelig også gå på hjemmesiden hvor der også gode tilbud så hop ind og kig du vil ikke fortryde det😊
Det bedste sted at handle tøj til lidt større piger.
Mapeo er efter min mening det bedste sted at handle tøj til lidt større piger.
Altid super tilbud på gode mærker, og Lises lives er fantastiske. Jeg elsker hendes altid gode humør og hendes fede tøj, som gør det lidt mere spændende at være en lidt større pige.
Kan kun anbefale at handle dér..
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Super fin service og en skøn sælger
Super fin service og en skøn sælger, altid hjælpsom og i dejligt humør
Det er altid sjovt at se live med Lise
Det er altid sjovt at se live med Lise, hun er altid i dét dejligste humør. Altid gode tilbud og hurtig levering.
Helt sikkert værd at se.
Mvh Dorte Schneider
Meget positiv oplevelse
Jeg handler meget hos Mapeo. Man får en utrolig god behandling. Der er ofte lives med mega gode tilbud. Man kan samle ordrer og dermed spare porto. Snyd ikke dig selv for den positive oplevelse, som det er, at handle hos Mapeo.
Hvis du er til plus size tøj så er det her
altid gode tilbud og mulighed for helt nye styles. Mapeo er bare det bedste sted at handle plus size men har også købt små str til gaver. Altid sjove, hyggelige, lives både fra lageret og ude fra leverandører. Lise holder lives på fb flere gange om ugen. Har prøvet flere andre med livesalg men Lise og Mapeo er bare bedst, reel, service minded og dialogorienteret . Hun er kendt for hendes altid fantastiske humør, super priser og sjove uhøjtidelige lives. Har handlet der siden corona og aldrig oplevet noget "træls". Super service . Lise fortjener virkelig 5 stjerner. Så ind og kig med på lives og eller webshoppen.
Fantastisk sted at købe tøj i stor pige…
Fantastisk sted at købe tøj i stor pige størrelser og Lise som har denne “butik” er altid klar til at hjælpe selv under live.
Lækker kvalitetstøj til rigtig gode priser.
Live mange gange i løbet af ugen.
Hurtig modtagelse af pakker.
Kan ikke give mindre end 5 stjerner
🌟 🌟🌟🌟🌟
Kan kun anbefale Mapeo
Kan kun anbefale Mapeo. Lise laver sjove og hyggelige live salg. 😄 Har aldrig haft problemer derfra.
Er rigtig glad for at handle hos Mapeo
Er rigtig glad for at handle hos Mapeo. Har kun positive oplevelser. Nyder at se de hyggelige Lives,og ser dem gerne,hvis muligheden er der.
Kan varmt anbefales.
Mapeo det bedste sted at handle
Mapeo det bedste sted at handle
Altid gode tilbud
hurtig levering
Lise er altid i godt humør, så gode live flere gange om ugen
Flot hjemmeside
De bedste anbefalinger fra mig
Mapeo er et super dejligt sted at…
Mapeo er et super dejligt sted at handle virkelig go service og hun er go til at svare hurtig hvis man har nogle spørgsmål😊👍🌸
Mapeo er stedet hvor os piger med…
Mapeo er stedet hvor os piger med former kan få moderigtigt tøj, og Lise er bare rigtig god til at fortælle og fremvise tøjet på lives på en dejlig troværdig facon, hun har altid tid, selv på lives til at besvare diverse spørgsmål omkring pasform, mål, kvalitet mm.
Og så har Lise den dejligste humor😀
Kan varmt anbefale Mapeo, fantastisk kundebetjening ❤️
Har nogen gange købt ting på Mapeo
Har nogen gange købt ting på Mapeo. Stoppede efter en kontrovers om hvem der havde lavet fejl omkring levering af forkerte varer. Her gjorde Lise det helt klart at hun aldrig lavede fejl , så mine lyserøde shorts havde jeg selv bestilt 🤔
Var så dum nok til at genoptage at handle hos Mapeo.
Fik leveret en nederdel , som hed et andet varenr end det der stod på bestillingen . Atter fik jeg at vide at hun kun havde en nederdel i sortimentet , så igen mig der lavede fejl . Får refunderet prisen for nederdelen , men skal betale fragten for en forkert vare. Igen fordi det jo er min fejl ,selv om jeg har bestilt et andet varenr end det jeg modtog .
Mage til hoven kvinde skal man lede længe efter.👎🏼
Farvel til Mapeo. Denne gang for altid .
Heldigvis er det mange andre aktører på markedet med en bedre tone . De har desuden meget større følgerantal. Gad vide hvorfor ………

Antwoord van Mapeo
Absolut det bedste sted at handle…
Absolut det bedste sted at handle plussize. Med mærker som Studio Gozzip Zhenzi Cassiopeia og Only Carmakoma. Altid gode tilbud og lives hvor Lises fortæller udførligt om hvert stykke tøj. Gode tilbud og 123 kr stativer, hvor man kan gøre et godt kub.
Lise er yderst kundevenlig og humøret er i top på lives

Antwoord van Mapeo
Man får så fin service hos Mapeo købte…
Man får så fin service hos Mapeo købte en tunika da den kom var den i stykker og straks sende Lise en ny det er høj service 🤗
Flot og billigt tøj - god service - lyn hurtig levering 🚚 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.