Mapeo får mine allerbedste anbefalinger. Jeg har i den grad fået den bedste service på levering og returnering. Og elsker deres live salg hvo Lise er helt fantastisk på alle måder 👍🌸 Kan ikke være... Toon meer
Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Toon meer
Et fantastisk koncept med tøj i plus-size, Live i web-shop hvor tøjet prøves og man kan se pasform. Desuden masser af super tilbud. Er blevet min foretrukne butik og følger Mapeos live som altid er hy... Toon meer
Mapeo er stedet hvor os piger med former kan få moderigtigt tøj, og Lise er bare rigtig god til at fortælle og fremvise tøjet på lives på en dejlig troværdig facon, hun har altid tid, selv på lives... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers
Denemarken
- mapeo.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Lise er super sød.
Lise er super sød og god til at oplyse bm og materialer.
Sjov og herlig er hendes lives. 🤩
Kan kun anbefale Mapeo. 👍
God service, varer af høj kvalitet, pålidelig levering og fleksibilitet ved bestillinger.
Super go service
Super go service
Lise er bare super go dejlig humør
Dejlig service
Lækker og flot tøj
Mapeo er et skønt firma at handle tøj…
Mapeo er et skønt firma at handle tøj ved. Man kan handle både på firmaets webshop og livesalg på Facebook. Det er en fornøjelse at følge live med Lise fra Mapeo. Med hendes altid glade og sprudlende væsen er der god mulighed for at gøre en rigtig god handel. Serviceniveauet er også højt og der går aldrig lang tid, før man får svar ved evt spørgsmål
Altid god service og hjælp
Altid god service og hjælp. Gode tilbud. Hurtig svar på henvendelser og hurtig levering. Kan virkelig anbefales.
Fantastisk service
Hos mapeo.dk får du den mest fantastiske service , hun bytter med et smil og man er altid velkommen hos Lise 👏🏻👏🏻👏🏻
Wauw. Mapeo Lise gør det fremragende.
Super, fantastisk, fremragende, lives, hvor Lise præsenterer lækkert tøj i alle styles. Mapeo.dk en super flot hjemmeside, hvor du nemt navigere rundt og finder lige noget man ikke kan leve uden. Tak for dig Lise.
Mapeo er Simpelthen det bedste og…
Mapeo er Simpelthen det bedste og fedeste jeg længe har oplevet Lise gør det hele til en fest altid hjælpsom selv om der er 150 plus der sider og kigger med giver hun sig tid til at svare på spørgsmål oplyser altid hvad størrelse hun selv bruger og brystmål på alle hendes vare og det er fedt til os med en skøn rund figur 😁😁 så helt klart de varmeste anbefaldninger og 5 stjerner her fra
SUPER SUPER SERVICE👍🏻👍🏻👍🏻
SUPER SUPER SERVICE👍🏻👍🏻👍🏻
Havde fået en bluse med produktionsfejl.
Ringede til Mapeo og vupti var pengene retur.
Fantastisk service
Har deltaget i livesalg to gange. Fantastisk måde at købe tøj på og se det på en der har ca samme figur som mig selv. Har før handlet på mapeos hjemmeside med stor succes, men livesalg er fantastisk😁
Kæmpe anbefaling herfra.
Altid smil og godt humør
Altid smil og godt humør. God service,vhurtig levering
Live salg med humor
Live salg med humor. Lise er hurtig til at svare på spørgsmål...køre det selv ,..en hurtig talende blæksprutte.Hopper gerne i tøjet så vi kan se det på 1 2 3.Viser gerne bøjle nummer igen SUPER SERVICE 👍
Altid tøj i den fineste kvalitet
Altid tøj i den fineste kvalitet, man kan købe på hjemmesiden og på live over Facebook.
Lise som holder livene er altid smilende og meget sød og servicen er i top.
Klart 5 store stjerner her fra
God oplevelse
Dejligt tøj, for enhver smag. God service.
Lise er altid glad og hjælper altid
Super god service og ingen bøvl
Super god service og ingen bøvl. Kan kun anbefale at handle hos mapeo☀️
Dejlig og frisk virksomhed
Lise som ejer Mapeo er en utrolig dejlig pige, hun ved lige præcis hvad hendes kunder vil have, og hvor Lise er er der aldrig kedeligt, uanset om man kommer på lageret eller det er på live. Jeg elsker hendes live udsendelser, man føler det nærmest som vi er en stor familie, så jeg kan varmt anbefale at handle hos hende 😀
♥️♥️♥️♥️♥️bedste live fin service
Det bedste sted at handle service i top
Lise er en fantastisk quinde altid i godt humor og laver de bedste lives for sin butik Mapeo
Jeg har handlet hos Mapeo igennem de sidste 4-5 år og har kun ros til Lise
Tak for dig
Altid lækkert tøj til super fine…
Altid lækkert tøj til super fine priser. 🤩 god service og altid en storsmilende Lise, der gerne gør alt for at hjælpe. 😍🤩🤩🤩🤩🤩
Dejlige live
Hurtig ekspedition god kommunikation og rimelig priser
Har ingen problemer haft
Har ingen problemer haft, altid fået de ting jeg har bestilt 😃🥳 og det er mange gange 😜
Lees meer over geverifieerde reviews.