Ik gebruik deze veiligheidsschoenen nu sinds 3maanden en ik ben zeer tevreden. Ze zitten comfortabel, zelfs na een lange werkdag, en bieden uitstekende bescherming dankzij de stalen neus en antislipz... Toon meer

Prima snelle service, prima schoenem ook ik heb beginnende neuropathie en geen zere voeten meer! Ze vallen ruim, voeten worden niet afgekneld Het enige minpunt is dat de 2 lippen niet gelijk zitte... Toon meer

Mooie stevige schoenen geschikt voor het zwaardere werk, bouw, magazijn etc. Helaas niet zo voor het doel waavoor ik ze nodig had, als afwasser in een keuken (horeca) toch iets teveel van het goede. I... Toon meer

levering snel en correct alleen de retour procedure gaat minder snel. ontvang deze mail eerder dan mijn retour formulieren iets dergelijks terwijl ik deze gisteren al ingevuld en verzonden heb.

1. Veiligheids- en werkkledingwinkel

Bij Marathonworker geloven we dat veilig werken hand in hand gaat met comfort. Onze werkschoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van schokabsorptie, grip en bescherming (S1P & S3 normeringen), zodat je zelfs na een lange werkdag nog vol energie zit. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, precies wat je nodig hebt tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Onze service is gericht op de behoeften van de moderne vakman en vakvrouw. Met een gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering en een deskundige klantenservice zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op je werk, terwijl wij zorgen voor je uitrusting. Marathonworker is voortgekomen uit een passie voor veiligheid (voorheen bekend als Nezr Safety) en zet diezelfde vertrouwde service voort onder onze nieuwe naam. Kies voor de kwaliteit die jouw inzet verdient. Marathonworker: Werk harder, werk veiliger, werk comfortabeler.

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mensen keken ook naar

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit , zitten erg lekker.

29 november 2024

Beste Osman,

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden, de kwaliteit van de schoenen waren zoals verwacht.

25 november 2024

Beste Gulistan,

team Nezr Safety

Ik ben ben zeer tevreden.

Ik ben ben zeer tevreden.

21 november 2024

Beste Busra,

team Nezr Safety

Goede en snelle levering ik ben zeer…

Goede en snelle levering ik ben zeer tevreden
De kwaliteit van de schoen is ook zeer goed

26 november 2024

Beste Makki,

Super tevreden

Super tevreden! De schoenen zitten heerlijk, zijn licht en perfect voor lange werkdagen.

22 november 2024

Beste Isa,

Goed......

Goed......

31 oktober 2024

Beste Charlon,

team Nezr Safety

Super blij met mijn aankoop

Super blij met mijn aankoop! De werkschoenen zitten comfortabel, zijn van hoge kwaliteit en bieden topbescherming. Echt waar voor je geld en snel geleverd. Aanrader!

31 oktober 2024

Beste Fatih,

Prima ervaring!goed product

Prima schoen en snelle levering!

30 mei 2024

Snelle levering. Fijn product

22 mei 2024

Beste Vrij,

team Nezr Safety

Mooie en zeer comfortabele schoenen

Mooie en zeer comfortabele schoenen. Bedankt!

16 mei 2024

Beste Makin,

Ik vind de laarzen mooi

Ik vind de laarzen mooi, een beetje zwaar maar comfortabel.

3 mei 2024

Beste Savranska,

team Nezr Safety

snelle levering en de leverancier…

snelle levering en de leverancier reageert zeer vlot.

30 april 2024

Beste Vermeyen,

Geleverd wat ze zeggen

Geleverd wat ze zeggen

22 april 2024

Beste de Boer,

SUPER SHOES, I LOVE IT

Hartelijk dank, ik heb mijn nieuwe schoenen al twee dagen gedragen tijdens mijn werk en heb ik minder last van vermoeide voeten en benen.

15 april 2024

Beste de Roo,

Lichtgewicht en comfortabele…

Lichtgewicht en comfortabele werksneakers, perfect voor lange dagen. Snelle levering maakt het plaatje compleet. Een must-have voor wie op zoek is naar duurzaamheid en gemak op de werkvloer.

16 februari 2024

Beste Fatih,

team Nezr Safety

Overal schoenen hebben informatie dat…

Overal schoenen hebben informatie dat gewicht van verpakking is 650 gram. Dus zeer lichte schoenen . Jammer maar schoenen met verpakking hebben 1600 gram gewicht! Geen lichte en confortable schoenen.

16 februari 2024

Beste,

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze producten te delen.

We willen graag verduidelijken dat het opgegeven gewicht van 650 gram voor onze schoenen het gewicht van één enkele werkschoen betreft, zonder verpakking. Onze excuses voor eventuele verwarring hierover. We begrijpen dat dit cruciale informatie is bij het maken van een aankoopbeslissing en we zullen ervoor zorgen dat onze productomschrijvingen duidelijker zijn om dit soort misverstanden te voorkomen.

Daarnaast willen we benadrukken dat onze zwaarste werkschoen slechts 630 gram weegt, wat aanzienlijk lichter is dan het aangegeven gewicht van 1600 gram met verpakking waar u naar verwijst. We streven ernaar om comfortabele en functionele werkschoenen van hoge kwaliteit te leveren, en we betreuren het dat deze informatie niet duidelijk was in uw ervaring.

Nogmaals, we waarderen uw feedback en we zullen ons best doen om onze productinformatie te verbeteren om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

team Nezr Safety

Goede service en snelle levering

Onmiddellijk antwoord via de whatsapp, goed geholpen geweest en dag na bestelling reeds netjes geleverd.

13 februari 2024

Beste Frederik,

perfect

tot op heden zitten schoenen perfect, zeer tevreden mee

5 november 2023

Beste Wijnand,