Via Sunny Cars voor 2 weken auto…
Via Sunny Cars voor 2 weken auto gehuurd. Bij aankomst 25 minuten op shuttle busje gewacht. We zagen van andere bedrijven meerdere busjes al een paar maal terugkomen dus maar gebeld. We zijn onderweg en na 15 minuten kwam hij eindelijk aan. We hadden via Sunny Cars het formulier al ingevuld voor een zgn fast online check in. Om onduidelijke redenen moest als nog het formulier ingevuld worden en dat ging niet gelijk goed. Dus alles nog een keer opnieuw en ging heel langzaam. Na 3 kwartier eindelijk sleutels. Inmiddels belden meerdere klanten steeds waar het busje bleef. Na de auto te hebben ingeladen bleken de knoppen op de spiegels te verstellen te zijn afgebroken. Terug naar de balie en vervolgens 20 minuten staan wachten voor ik werd geholpen. Uiteindelijk werd besloten een andere auto te geven. Dit was een wrak. 165.000 km op de teller en vol deuken en krassen, maar hij reedt. En de behandeling was zeker niet vriendelijk. Na dag kreeg ik servicemeldingen van de olie en ging de verlichting kapot. Weer terug naar verhuurbedrijf. Keuze laten maken of de auto waarvan de spiegels niet te verstellen waren. Dus laten maken bij een garage in de buurt. Ook nu we kon er net een sorry af, maar kregen we het gevoel dat ze zeurden. Weer klein uurtje kwijt en met reizen al gauw een 3 uur. Op onze ritten bleek in de bergen de auto ook nog valse lucht te trekken, gezien het haperende geluid wat er kwam bij het gasgeven. Uiteindelijk 2 weken vol gehouden. Het inleveren van de auto ging wel vlot en zo ook de shuttle terug. De volgende keer zal, als we voor Sunny Cars kiezen zal bij Marbelle Cars het vinkje staan 'niet meenemen in selectie' . Als met al een slechte ervaring en gezien het wel bij inleveren van de auto goed ging toch 2 sterren.