De panties worden verstuurd vanuit Hong Kong. Dus het duurt zeker 2 tot 3 weken voordat je iets ontvangt. Bij het bestellen staat heel duidelijk dat je alles binnen 30 dagen mag retourneren: “ Als... Toon meer
5 stuks besteld (was voordeliger) en slechts 2 panties ontvangen waarvan eentje met een losse naad dus kapot bij aanvang. Ik heb al diverse mails gestuurd met de vraag waar de andere 3 panties blijven... Toon meer
KOOP HIER NIET - oplichterspraktijken, chinakwaliteit en slechte service. - Kwaliteit ondermaats - "Snelle verzending" is supertraag (wss uit China ofzo) - Service is slecht - Niet goed geld t... Toon meer
1 ster is eigenlijk nog teveel...wat een slechte service.... Helaas ook ik zit met gevoerde panty's/leggings die mij niet passen. Niet goed geld terug........Nee dus.!!!! Om hygienische redenen..... Toon meer
Marbolla is internationaal gerenommeerd om de luxe, maar betaalbare kleding. Luxe hoeft niet altijd duur te zijn, dat bewijzen wij met onze collecties.
Nederland
- help@marbolla.nl
- marbolla.nl
30 december één panty besteld
30 december één panty besteld. Hier wel een bevestiging van gekregen en daarna niets meer. Geen product en geen reacties op mail. Of mail komt zelfs niet aan. Vrees dat ook ik ben opgelicht.
Niet kopen bij MARBOLLA
Niet kopen bij MARBOLLA! Heel veel mensen ontvangen helemaal niets terwijl ze wél al betaald hebben. Ik ben, zou je denken, één van de gelukkige die de panty’s wél ontvangen heeft. Maar in tegenstelling tot wat de advertentie laat zien (iemand die met beide armen de panty uitrekt terwijl ze hem aan heeft) passen de panty’s absoluut NIET voor wat grotere maten. Ik krijg ze niet verder dan mijn bovenbenen (maat 52, mijn bovenbenen zijn niet abnormaal dik).
Als je ze dan wil terugsturen krijg je te horen dat het een hygiëne-artikel is en dat ze die niet terugnemen. Dat is NIET wat er in alle advertenties, meerdere malen, staat! Ik citeer: “geld-terug-garantie”, “100% verliefd of je geld terug”, “100% geld-terug-garantie”. Let wel, deze teksten staan, zonder voorbehoud, bij de advertenties van de fleece panty’s!
Ik heb heel veel mailtjes gestuurd maar de antwoorden worden steeds gekker.
Er zitten daar bij Marbolla mensen als een lunatic random teksten terug te sturen op mijn mailtjes maar de vraag beantwoorden ze NOOIT.
BESTEL HIER NIETS!!
BESTEL HIER NIETS!!! het is een scam.
Ik heb inmiddels 6 weken geleden een bestelling geplaats, na ongeveer een maand stond er op de track & trace link dat mijn pakket "afgeleverd" was, maar ik heb nooit wat ontvangen.
gemaild, en toen kreeg ik het (wat mij betreft nogal domme) antwoord, het duurt 10 werkdagen en houd de track & trace in de gaten, maar daar zat nou net het probleem. dit heb ik dus terug gestuurd en ik kreeg gewoon weer dezelfde reactie.
DIT BEDRIJF SPEELT SPELLETJES MET HUN KLANTEN EN NEEMT KLACHTEN NIET SERIEUS!
Super slechte service
Super slechte service. Na weken wachten heb ik de twee panties ontvangen…..MAAR……ze hebben twee achterkanten. Verkeerd gemaakt. Dus ik kan ze niet dragen. Heel veel e-mails gestuurd en elke keer kreeg ik een geautomatiseerd antwoord wat totaal niet inging op mijn verhaal.
Eén keertje heeft iemand teruggeschreven en ik mag een nieuwe panty bestellen met korting.🤨😬. Echt schandalig.
Waarschuw mensen om je heen nooit bij dit bedrijf iets te bestellen. Mijn geld is gewoon weggegooid geld want ze maken reclame dat ze een “niet tevreden policy” hebben en binnen 90 dagen je geld kan terug krijgen. Het zijn oplichters. Want het geautomatiseerde e-mail schreef dat je nooit een panty kan terug sturen ivm hygiëne. Logisch MAAR IK HEB ZE NOOIT GEDRAGEN OMDAT ZE ONBRUIKBAAR ZIJN.
ik vraag mij af hoe dit soort mensen gewoon kunnen slapen.
P.s er staat een telefoonnummer, maar dat is niet in gebruik. Echte oplichters. Wat kunnen we hier met ze allen aan doen?
Een beetje vreemd, maar doet wat het belooft.
Na het lezen van de negatieve ervaringen over Marbolla, op trustpilot, hield ik mijn hart vast. Zou ik de panty's ontvangen, en dan nog passen... ??
Zojuist binnen gekregen en aan getrokken. Ik ben verrast! De panty ziet er op de hand een beetje vreemd uit, maar zit prima.
HIER NIKS BESTELLEN
HIER NIKS BESTELLEN. Het zijn oplichters. Er wordt niks verzonden! Ook krijg je geen geld terug.
na aankoop kun je niet retour sturen
Ik heb 2 paar panty's gekocht en ontvangen maar helaas zijn ze te klein en heb gemaild om terug te sturen. kreeg als antwoord dat dat helaas niet mogelijk was. daarna heb ik NietBezorgd.nl ingeschakeld en hoop ik op deze manier mijn geld terug te krijgen.
Onjuiste maat
De email over het verzenden is niet verstuurd, maar wel de 2 panty's ontvangen.
3xl/5xl klopt niks van, krijg de panty niet eens over mijn knieën. Zelf dan is retourneren geen optie ivm hygiëne. Er staat op de zakjes ook niet welke maat het is dus maar gokken of je de juiste hebt ontvangen.
Bestelling niet ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst maar niks ontvangen.. ik lees hier dat dit niet ongewoon is voor Marbolla..
Schandalig!
Trap er niet in!
Ik geloof dat ik nu drie weken aan het wachten ben. Klaar mee! En als ik het hier lees ben ik de enige niet. Tráp je een keer in zo’n nepfirma is het meteen raak ook. Ik beschouw het maar als lesje…
NIET BESTELLEN !!!
Net als vele anderen ben ik ook in het mooie filmpje getrapt .Ik heb de fleece panty's wel ontvangen. Dat was een meevaller. Maar de maatvoering klopt totaal niet, ruilen mag niet ivm hygiëne.
Stelletje....op iedere mail die je stuurt krijg je standaard automatisch antwoord.
Gggrrr.
Zeer ontevreden, qua product, maatvoering én service
Net als vele anderen ben ik ook in het mooie filmpje getrapt .Ik heb de fleece panty's wel ontvangen. Dat scheelt...vandaar de ene ster! Maar de maatvoering klopt totaal niet, ruilen mag niet ivm hygiëne...ja daaaagggg ik heb ze op een na niet eens opengemaakt.
Gelukkig heb ik een schoondochter die 20cm kleiner is en zij paste ze ..alleen liet na half uur dragen de binnenkant al los!!
Wat een slecht product en wat een slechte service, zeg maar geen ..oh ja ik mag wel.met 20%korting het volgende product kopen.... TUURLIJK!!!Nooit meer bestel ik hier iets!!
Ik zou iedereen afraden hier iets te bestellen, tenzij je makkelijk van je geld af wilt uiteraard!!!
Panty's niet voor lange benen
Panty's zijn niet voor mensen met lange benen. Kruis hangt te laag.
Kwaliteit is ook niet echt wat ik verwacht. Kortom koop ze ergens anders!
Rare pasvorm
Panty wel redelijk snel ontvangen, de stof is super maar het kruis is zo raar vorm gegeven met 2 naden aan de voorkant, dat je bovenbenen er niet inpassen. Bovendien zijn inderdaad de beenlengte te kort zodat je tenen heel strak zitten.
Ik mag een nieuwe bestellen met 60% korting, maar dat lost de pasvorm niet op.
3 paar besteld
3 paar besteld, 2 verschillende maten maar ze zijn allemaal even klein. Geen verschil te zien. Er staan geen maten op. Op de site staat 100procent tevreden maar als ge de kleine lettertjes leest, mag je niet ruilen wegens hygiëne.... dus m.a.w. KOOP HIER NIETS
Puur bedrog
Puur bedrog. Panty's zijn fout ineen gezet waardoor je ze niet kan aandoen. Wanneer je dit product wil terugsturen zeggen ze dat Panty's niet retourneerbaar zijn. Ik heb dus foutief gestikte, ondraagbare Panty's gekregen.
Panty kan niet retour
Panty besteld. Duurde lang voordat de panty bezorgd werd. Helaas klopte de maat helemaal niet. Wilde vervolgens retourneren maar naar nu blijkt mag dat niet omdat het een hygiëne product is. Niet bestellen bij deze firma dus. Ik had beter eerst hier kunnen kijken.
Niet bestellen
Niet bestellen. Het zijn oplichters. Veranderen elke keer van benadering op Facebook. Ik hoop dat ze hun karma krijgen met het op deze manier “verdienen” van hun geld. Ik zit al 2 weken te wachten en vermoed dat het fraudeurs zijn.
Retourneren kan niet
Op 16 november mijn bestelling gedaan voor de fleece panty, hierbij stond dat het snel werd Verzonden. Ik greeg een mailtje op 18 november dat mijn pakket is Verzonden en dat ik het kon volgen (het pakketje zou worden bezorgt tussen 19 november en 1 december). Uiteindelijk op 1 december de panty's ontvangen...
Bij het passen kwam ik er al snel achter die ze die verder kwamen dan mijn knieën... (ik had maat 3xl-5xl(46-52) besteld.. ik draag normaal broeken maat 48/50).
Ook kon ik nergens op de verpakking of in de panty de maat vinden, dus de vraag is sowieso of het wel doe goede maat is...
Ik heb een mail gestuurd dat ik de panty's graag retour wilde sturen, hier kreeg ik als reactie op dat het niet kon omdat het panty's waren... op de site bij de aankoop staat dat al hun artikelen geretourneerd kunnen worden. Sinds deze laatste mail nergens meer reactie op gehad.
Uiteindelijk wilde ik een recentie bij hun op de site achterlaten, DIT KAN NIET.. maar wel staat er boven aan hun site dat ze een klant beoordeling van een 4.8 hebben... klopt van geen kant.
Dus let op koop hier helemaal niks!!!!
Bestelling geplaatst nog niets ontvangen
Bestelling geplaatst, bevestiging kwam in spam. Nu nog steeds geen verzendbevestiging gehad. Terwijl het in 1 dag bezorgd zou worden. Ben benieuwd of ik ooit de pantys ga zien....