marbolla.nl Reviews

1,4

De panties worden verstuurd vanuit Hong Kong. Dus het duurt zeker 2 tot 3 weken voordat je iets ontvangt. Bij het bestellen staat heel duidelijk dat je alles binnen 30 dagen mag retourneren: “ Als... Toon meer

5 stuks besteld (was voordeliger) en slechts 2 panties ontvangen waarvan eentje met een losse naad dus kapot bij aanvang. Ik heb al diverse mails gestuurd met de vraag waar de andere 3 panties blijven... Toon meer

KOOP HIER NIET - oplichterspraktijken, chinakwaliteit en slechte service. - Kwaliteit ondermaats - "Snelle verzending" is supertraag (wss uit China ofzo) - Service is slecht - Niet goed geld t... Toon meer

1 ster is eigenlijk nog teveel...wat een slechte service.... Helaas ook ik zit met gevoerde panty's/leggings die mij niet passen. Niet goed geld terug........Nee dus.!!!! Om hygienische redenen..... Toon meer

1. Kledingwinkel

Marbolla is internationaal gerenommeerd om de luxe, maar betaalbare kleding. Luxe hoeft niet altijd duur te zijn, dat bewijzen wij met onze collecties.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Niet bereikbaar, wisselende mail adressen. Product voldoet absoluut niet aan de verwachtingen. Maat XL-xxl is eerder M. Slechte pasvorm voor een panty, dunne rechte beentjes (vrouwen hebben dijen 🙈) en oncomfortabele kruis naden die in de benen /billen snijden.
Ik wilde artikel retourneren omdat er gezegt was gaat direct op de post.. Na 20 dagen bezorgd.. Tja in China op de post gedaan. Kansloos zulke sites. Slechtste aankoop ever. Nou heb ik wel een sterke maar dure poets doek voor m'n motor....

3 december 2022

Goedendag,
Ik wil je vragen ons te contacteren middels help@marbolla.com dit is ons vaste e-mail adres waar je berichten altijd binnen 24-36 uur worden beantwoord.
Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.
Als je wenst te retourneren mag je hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Niet kopen bij dit bedrijf

Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf.
Het lijkt meer op een oplichterij dan wat anders. Ik zal een ieder die via jullie gaat bestellen waarschuwen. Dit is echt slecht slecht slecht.
Ik bestel 2 schoenen, ik ontvang er 1. Ik probeer deze gasten te bereiken. Email verzenden gaat niet. Ik reageer op een email dat zij hebben gestuurd, wordt geblokkeerd.
Die schoen hebben ze op hun site mooier laten lijken dan het werkelijk is. Is zeer slecht afgewerkt en de maat die ik bestel zit zo strak om mijn voeten dat ik kramp krijg aan mijn beide voeten.
Ik ben ZWAAR teleurgesteld. Zal nooit meer mijn geld aan jullie uitgeven.
Wat nog slechter is, is dat ze doen alsof er een magazijn in Nederland is, maar je moet 4 weken wachten voordat je je spullen ontvangt.
Dit noemen ze MISLEIDING. Bah Bah Bah.

19 december 2022

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.
Ik wil je verzoeken dan een foto van je ontvangen bestelling te sturen zodat wij dit verder voor jou kunnen nakijken.

Advies om weg blijven van Marbolla webwinkel

Ik adviseer om niets bij Marbolla winkel te kopen. Dat is onvertrouwde bedrijf is. Zijn kopen goedkoper bij Ali expres niet kwaliteit,goedkoper producten en verkopen tientallen keer duurder
Pas op met deze webwinkel.

18 december 2022

Antwoord van marbolla.nl

Goedendag, wij vinden het jammer dat je het zo ervaart. Ik wil je vragen om contact met ons op te nemen middels help@marbolla.com zodat wij jou verder kunnen helpen.

Eén grote SCAM!

Producten nooit ontvangen! Oplichters! Ik heb wel met Klarna kunnen betalen, dus ben benieuwd hoe dit nu verder gaat.

18 december 2022

Antwoord van marbolla.nl

Goededag, wat uiterst vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik wil je adviseren contact met ons op te nemen middels help@marbolla.com met je ordernummer zodat wij dit verder door jou kunnen nakijken.

Slecht!

Eigenlijk 0sterren. Begin deze maand bestelling geplaatst. Vorige week ontvangen. Bestelling was te klein, wilde retourneren. Site bestond en e-mail adres bestonden niet meer.. geen contact te krijgen met het bedrijf.

Let op! Marbolla.com

Mijn ervaring is gelijk aan alle andere hier.

Maar ik wil jullie graag waarschuwen, marbolla heeft nu een .com site en geen .nl site meer...

Zelfde troep, zelfde gezeur, niet mee in zee gaan

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.

Als je ontevreden bent over je bestelling ontvangen wij graag een e-mail met een foto van je ontvangen item zodat wij dit verder voor jou kunnen nakijken.

Besteld en niet geleverd

Besteld, betaald. Track en trace naar niet bestaande site( opent niet ) klacht naar Marbella.nl. Bestaat ook niet. Kortom Oplichting. Helaas. Had daar al eerder besteld, toen wel goed gegaan.

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.

Onlangs hebben wij problemen met onze website gehad waardoor deze nu niet meer eindigt op .nl maar op .com

1 ster omdat 0 niet kan.

1 ster omdat 0 niet kan.
Je bestelling wordt niet geleverd. De track en Tracé code leidt naar een niet bestaande website en bij vragen kan je terecht bij een email adres dat dus ook niet bestaat.
Kortom zonde van je geld en tijd om hier iets te bestellen!!

Zou het erg op prijs stellen als er door Marbolla nog gereageerd wordtaar verwacht er niets van😡

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, enze zijn niet meer te bereiken. .

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.

Graag ontvangen wij een bericht met je bestelnummer zodat wij dit verder voor jou kunnen nakijken.

Website uit de lucht

Ik wil mijn bestelling bekijken en website bestaat niet meer. Niks meer terug te vinden over mijn bestelling. Ook track and trace werkt niet. Ze hebben wel opeens de website marbolla.com. Er klopt niks van.

Site verdwenen

Ik wil kijken waar mijn bestelling blijft en ineens is de site weg 😟
Daar gaat mijn geld.... zo spijtig, het is niet de periode om geld kwijt te zijn door oplichters... 😭

14 december 2022

Hier kan je nog steeds alle informatie vinden.

Panty gekregen maar hij liet na 2 x…

Panty gekregen maar hij liet na 2 x dragen los bij de naad. Super slechte kwaliteit, en geen passende oplossing die ze bieden. Heel erg vervelend

4 december 2022

Antwoord van marbolla.nl

Ik wil je vragen een foto te sturen met je bestelnummer zodat wij dit voor jou kunnen nakijken en jou kunnen voorzien van een passende oplossing.

Wekenlang wachten op een panty

Wekenlang wachten op een panty? Seriously? Super waardeloos. Nooit iets bestellen mensen! Dit bedrijf is niet pluis.

4 december 2022

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.

Graag ontvangen wij je bestelnummer middels mail en waar je ontevreden over bent

Oplichters met snelle bestelling

Op 22 nov 2022 tot op vandaag 4 dec 2022 nog niks binnen. Revieuws op deze website zijn gelogen niks van snelle bezorging zit nog te wachten en er staat op de track dat ze pas 13 dec 2022 er zijn. Zou zeggen bestel niks zijn oplichters

21 november 2022

Hier kan je nog steeds alle informatie vinden.

Niet eens één ster waard

Niet eens één ster waard. Bestelling niet ontvangen en klantenservice onbereikbaar en per mail geen reactie. Oplichters!!

29 november 2022

Mijn excuses als je geen eerder bericht hebt ontvangen.

Pure oplichting nog geen eens je geld…

Pure oplichting nog geen eens je geld terug alleen 20% korting. Nooit niks meer bestellen. Moet ook nog eens betalen voor retour mara Jansen oplichting en dat in deze tijd bahbah

29 november 2022

Antwoord van marbolla.nl

De 20% korting is een optie, hier mag je uiteraard niet mee akkoord gaan wij zullen jou dan voorzien van een andere passende oplossing

Idd 1 ster is teveel

Idd 1 ster is teveel! One size fits all, nou echt niet! Ook mij passen de panty's niet. Wil ze retour zenden maar dat kan niet, is een hygiëne product. Nou vlgs mij zijn het gwn leggings. Gemaild en ja hoor 15% korting, heb ik niets aan, ze passen gwn niet!

18 november 2022

Antwoord van marbolla.nl

Goedendag, de panty welke je hebt besteld is verkrijgbaar in verschillende maten. Het is altijd mogelijk om een grotere maat te bestellen of contact met ons op te nemen middels help@marbolla.com

Echt een flut bedrijf!

Echt een flut bedrijf!
Het artikel dat ik binnen kreeg leek kwalitatief totaal niet op wat er beschreven en op de foto stond. Waarop ik dus een retourlabel opvroeg voor 1 product in eerste instantie een jurk.
Zodra ik aangaf om te retourneren begonnen ze met kortingen te geven. 10%, waarop ik natuurlijk nee zei want ik hoef de troep niet die ik ontvangen had. Daarna werd het 20% en dacht ik nou prima voor alleen die jurk scheelt me ook weer moeite tot ik er achter kwam de volgende ochtend dat de 2 leggings kindermaatjes s waren in plaats van volwassen maat dus ik had er niks aan! Gelijk die vorige korting geweigerd uitgelegd waarom en dat ik wenste te retourneren en toen begonnen ze met 30% dus ik weiger omdat ik niet ga betalen voor dingen waar ik niks aan heb en dat grote deel van het bedrag dat ik kwijt ben is van de 3 producten waar ik niks aan heb! Krijg ik mail voor 40% begon het wel oké te klinken, 3 producten van de 6 waren goed. De manier waarop ze het verwoordt hadden klonk het alsof het 40% van de gehele bestelling was. Dus ik ging akkoord met 40%.
Waarop ik dus nog geen 15% van de totale waarde terug gestort kreeg.
Dus ik weer mailen dat we 40% hadden afgesproken en niet wat ik er nu terug gekregen had.
Waarop ze antwoordden:
''Je hebt aangeven alleen de jurk te willen retourneren. De korting is alleen geldig op het product welke je wenst te retourneren. Hiermee ben je akkoord gegaan en deze korting is dan ook toegepast. Een verdere korting zal niet worden gegeven.''!!
Belachelijk! Want in hun uitleg hebben ze het niet gehad over een enkel product waar ik het geld van terug kreeg. Ze hebben alleen gezegd 40% van het geld krijg ik terug!

Terug mailen...nogmeer onzin, de andere 2 artikelen kunnen ineens niet meer worden geretourneerd want hygiene.... Ik heb de 2 artikelen niet eens aangepast!

Dus eerst sturen ze een artikel op die niet overeen komt met wat er staat, en te kleine maten waar ik nikd aan heb, vervolgens proberen ze me over te halen af te zien van mijn retour recht en zodra ze me in de val hebben gelokt met een valse ''oplossing'', gevolgd door excuses waarom ik niet zou mogen retourneren. En hebben ze dus van een totaalbedrag van 100 euro aan producten waar ik niks aan heb 25 euro terug gestort en mag ik dus nog 75 euro van die 3 orders uit me eigen zak betalen waar ik niks aan heb!! Vuile vieze oplichters zijn het gewoon dure panty's zijn het geworden 120 euro voor 3 panty's door hun valse oplichtingspraktijken!!!!
Niks bestellen hier!!! Want je word hard genaaid en verdienen geld over andere hun ruggen heen!!

16 november 2022

Antwoord van marbolla.nl

Goedendag, wij hebben onze berichten nagekeken en zien dat je inderdaad akkoord bent gegaan met een korting op de jurk. Echter als je ook een korting op de andere artikelen wenst te ontvangen kan je hiervoor contact opnemen met help@marbolla.com wij zullen dit dan voor jou nakijken. Mocht het artikel afwijken van de foto op onze website ontvangen wij hiervan graag een foto.

Oplichters

2 kousen besteld want alles zag er goed uit. Bijna een maand verder en niets ontvangen. De tracking zegt dat de bestelling niet bestaat en als ik mail met vragen wordt ik genegeerd. Pure oplichting

3 november 2022

Collectief melden bij Reclamecode Commissie

1 Ster in nog te veel. Ook ik heb 2 fleecepantys besteld die als" zeer rekbaar" staan aangeprijst. Normaal draag ik maat 40/42 maar deze " dingen" krijg ik niet eens tot mijn knieën. En, zoals bij iedereen, krijg ik ook de reactie: 15% korting, ivm hygiëne enz, van mevrouw Mara Jansen. De leverings en retourvoorwaarden voldoen niet aan de voorwaarden van de reclamecode. Ik zal vandaag deze zaak officieel indienen bij Reclamecode Commissie. Ik hoop dat jullie dat ook doen, zodat deze misleiding en naar oplichting ruikende, zaak gestopt gaat worden en wij ons geld terug krijgen.

Ik heb wederom een antwoord gestuurd naar Marbola die hier een mooi antwoord neerpennen maar wat totaal haaks staat op wat ik eerder via de email mocht ontvangen. Mijn reactie:

Beste Mara,

Op Trustpilot hebben jullie mij onderstaand antwoord gegeven, toch echt wat anders dan hieronder!
iK heb de juiste maat besteld, krijg Chinese troep geleverd, de petroleum lucht in niet te harden en bovendien zijn het ook Chinese maten!
Ik heb een maat 42 en de door jullie geleverde ~dingen@ gaan nog niet eens over mijn knieën. Zoals ik al eerder aangaf dan had ik ze nooit besteld om dat ik geen maat je chinees skelet heb!
Ze zijn geleverd in de bekende witte plastic zak, waarvan 1 panty nog in een ander plasticzak zat en de andere er los bijgestopt was! Jullie praten over hygiëne terwijl ik zoiets geleverd krijg.
Ik stel voor dat jullie de producten terugnemen en of in elk geval mijn factuur bij Klarna laten vervallen. Zo niet, dan stel ik voor dat we, samen met de reclamecode commissie én de consumentenbond nar de rechter gaan en die mee laten kijken. Jullie moeten namens volgens 1 van hun wetten en regels, leveren wat een consument heeft aangekocht, bovendien heb ik binnen het wettelijke termijn gereageerd om de koop op afstand ongedaan te maken.

Ik hoor graag wat we gaan doen

EDIT: mijn email is niet af te leveren😯. Bijzonder, ik stuur de email naar het genoemde emailadres en ook een reply op de eerder ontvangen email bounced!

10 november 2022