Fantastisk hyggelig Restaurant med helt sublim mad, dejlig stemning og fantastisk betjening. Vi var fem på besøg og vi var alle meget tilfredse med vores retter, helt forrygende mad. Jeg fik “La... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
De bedste pizzaer ever! Meget autentisk med italienske råvarer og italiensk kok. Rigtig hyggelig restaurant, lidt til den rå side. Tjeneren, Eigell gav en vidunderlig service, ingen tvivl om, at hun h... Toon meer
Fantastisk mad og stemning
Fantastisk mad og stemning, personalet var utrolig glade imødekommende. Alt i alt fantastisk oplevelse og ikke sidste gang jeg kommer der.
Real Italian top class pizzas at Marcella.
Real Italian top class pizzas at Marcella ❣️
but tonight I also wanted to try their pasta…. FANTASTIC, al dente, delicious: third time at Marcella, and won’t be the last!!!!
thank you for your food, atmosphere and fare prices.
Amazing Pizza & Pasta Restaurant
Marcella restaurant in the very center of Roskilde will transport you to Italy for a moment. They make absolutely amazing pizza. I have to say it was the best pizza I have ever eaten. The pasta is also unbeatable. I recommend everyone to go here for a good lunch or dinner. It is great that they also offer gluten-free pizza, so everyone can eat here. I will definitely come back🤩
Fantastisk sted med hyggelig atmosfære…
Fantastisk sted med hyggelig atmosfære og god stemning. Jeg kommer helt sikkert igen – det var en fantastisk oplevelse. Personalet var utrolig søde og klarede arbejdet virkelig godt.
Roskildes absolut bedste og autentiske…
Roskildes absolut bedste og autentiske italienske pizzaer. Mad og services går i hånd. Atmosfæren er så hyggelig, vi kan klart anbefale Marcella i Roskilde. Og vi glæder os allerede til at komme igen snart!
Super oplevelse
Vi besøgte Marcella pizza den 24 september. Havde forinden fået at vide, at vi gerne måtte have vores hund med. Både os og hund fik en hjertelig velkomst. Hundetæppe i sofaen, hvor vores hund kunne nyde aftenen. Vi bestilte ugens menu, hvilket var super godt. Meget sød betjening - vi følte os meget velkommen og nød den suveræne gode mad.
Tak for en dejlig aften
Hilsen fra Carlo, John og Dorrit
Byens bedste pizza
Byens bedste pizza.
Da jeg blev 70 år,fik jeg natmad fra stedet. Alle kommenterede positivt på pizzaerne.
Igen i dag dejlig mad, kaffe og skøn tiramisu. Betjeningen i top.
Læg vejen forbi Skomagergade 40, i Roskilde.
Bh Jane Møller
Den bedste pizza man kan nogensinde…
Den bedste pizza man kan nogensinde finde i Danmark! Unge ejere med hjertet på den rette sted, der brænder af passion for ægte italiensk mad. Stor anbefaling herfra!
Best pizza in Denmark (I’m Italian
Best pizza in Denmark (I’m Italian, I can say that. 😋) Small hyggeligt Italian restaurant. Perfect for anybody. Child and pet friendly.
Great quality ingredients, polite staff.
Good price, good food, good vibes 😎
I will come back for sure!
Den perfekte italienske restaurant
En fantastisk service, hurtig smilende og anbefalende ved efterspørgslen. Maden smagte fantastisk og jeg var nødsaget til at købe et hvidløgsbrød med hjem. Gode priser, flot bordsætning og lækkert placering i Roskilde gågade. 10 ud af 10 oplevelse.
Bestilte 2 pizzaer til levering via…
Bestilte 2 pizzaer til levering via hjemmesiden.
Fik besked om, at leveringen ville ske indenfor 15 min efter klarmelding. Så ok til 110 kr.
ringede til Marcella 15 min efter de skulle have været leveret.
Hun sagde når de kommer, ja så får I kolde og slatne pizzaer, som ikke er gode. Men det er Volt skyld. Vi har så meget bøvl med volt. Det kan vi ikke gøre noget ved. Sagde, at det er jo hos jer vi bestiller pizzaerne, så må I da sætte krav og hvis det ikke hjælper droppe levering. Hun blev ved med at sige, vi taler ikke samme sprog, det er ikke os men volt.
Da vi endelig fik pizzaerne, kom en lille skolepige med dem. Spurgte hvem hun arbejdede for, hun sagde, min bror kunne ikke, så jeg hjælper min far. Vi havde 4 andre steder før jer.
Ja, I havde ret, pizzaerne var kolde slatne og ikke gode
Super lækre pizza’er og pastaretter
Super lækre pizza’er og pastaretter - en ægte bid af italien.
En uforglemmelig italiensk oplevelse – varmeste anbefaling
Vi havde fornøjelsen af at besøge Marcella i Roskilde ; vidunderlige italienske restaurant i dag, og J vi må sige det var en oplevelse udover det sædvanlige! Alt fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, til sidste bid af maden var simpelthen perfekt.Maden var autentisk, smagfuld og tydeligvis lavet med kærlighed og passion. Hver ret, vi fik serveret, var en lille rejse til Italien – frisklavet pasta, delikat mozzarella, der smeltede på tungen. En sand kulinarisk fornøjelse.
Servicen var i topklasse , venlig, imødekommende og opmærksom uden at være påtrængende. Personalet sørgede for, at vi følte os velkomne og godt tilpas under hele besøget, og det var tydeligt, at de brænder for både deres arbejde og deres gæster.Atmosfæren i restauranten var varm, hyggelig og indbydende. Det føltes som at træde ind i en lille italiensk oase midt i byen, med charmerende indretning, afdæmpet musik og en stemning, der indbyder til både hygge og gode samtaler.Alt i alt var det en oplevelse, jeg vil huske længe , og helt sikkert gentage.Vi giver vores allerbedste anbefalinger til alle, der ønsker en autentisk, hjertevarm og uforglemmelig italiensk middag. Denne restaurant fortjener al den ros, den kan få ❤️🇮🇹.Tak til Madelin 🌹.
Hilsen :Neda&Mehdi
Lækker pizza og salat
Lækker pizza og salat. Dejlig tiramisu og fin og smilende betjening. Vi følte os velkommen 🥰👍
The best pizza I have ever had
The best pizza I have ever had.
I live in Hillerød, and we went to Roskilde for a shopping spree, and a bit off food.
We went with an italien, and it was the right choice.
I mean there is other italien restaurants in Roskilde, but Marcella is absolutely amazing.
We will be loyal costumers to Marcella
De lækreste pizzaer, der er værd at køre efter
Valget stod mellem at køre til København - eller Roskilde (vi bor midt imellem)
Valget faldt på Roskilde og Marcella.
Vi oplevede Virkelige lækre og autentiske Italienske Pizzaer, i høj kvalitet.
Hyggelige omgivelser - og de sødeste unge mennesker der serverer.
En klart anbefaling, vi kommer helt sikkert igen.
Måske det bedste pizzaria i DK?
Bedste pizza jeg har smagt i Danmark. Der findes mange gode pizza-steder i bl.a. København, hvor de laver autentiske italienske pizzaer, men Marcella er niveauer over dem. Man kan virkelig smage, det er kvalitet. De laver simpelthen bare latterlige gode pizzaer.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.