Wat een fijne tijd
Wat een fijne tijd, op een prachtige locatie met fijne mensen.
Het klinkt wellicht zoet maar dat was het!
Marianne weet op individuele wijze je te helpen met jouw werk. Je bent vrij om te doen wat jij wilt op het doek.
De opdrachten varieerden van acryl , urban sketching en intuïtief. Er is genoeg ruimte en tijd om ook echt een opdracht af te maken.
Op een rustige en prachtige locatie naast de zonnebloemvelden. Die stonden helaas niet meer in bloei maar ook zonder al het geel, mooi om te zien. De locatie en omgeving biedt zoveel mogelijkheden om te gebruiken voor je schilderwerk. Maar ook voor een heerlijke wandeling bv. naar de rivier.
Op een erg warme dag deze plek heel fijn.
Grote bomen geven schaduw en in het grote koele atelier kun je binnen werken.
Ik vond het een fijne afwisseling tussen schilderen , relaxen en erop uit gaan. Zowel zelfstandig als met elkaar.
Esther en Jan de gastheer en vrouw zorgen voor een fijne sfeer, heerlijk eten en denken met je mee als je ergens heen wilt. Ze namen ons mee naar leuke marktjes.
De rommel / antiekmarkt op zondag vond ik helemaal leuk! Wat een sfeer van authentieke personen ..
Urban sketching deden we zelfs op een terrasje in het dorp !
Ik hou ervan om ook even op mezelf te zijn.
Ieder heeft een eigen kamer of klein slaaphuisje waar dat kan!
En er is genoeg plek bij de locatie om je even terug te trekken in de tuin.
De groep mensen die ik vooraf niet kende was echt een treffer! Je hebt dat natuurlijk niet van te voren in de hand. Marianne doet er wel alles aan om met elkaar van te voren al kennis te maken, indien gewenst!