Makkelijk te boeken. Flinke uitdaging om de puzzels op te lossen. Makkelijk online en live te spelen. Super
Voor de eerste keer een online escaperoom. We speelden met 6 personen en hadden uiteindelijk ongeveer 2,5 uur nodig. We gebruikten Skype voor de audio/videoverbinding en Teamviewer voor screen sharing... Toon meer
Deze online escaperoom zit goed in elkaar. Samen met het historische verhaal maakt dat je er helemaal in zit. Sommige puzzels waren duidelijk, anderen moesten we flink puzzelen. Ondanks dat ik er i... Toon meer
Leuk spel, verassende puzzels. Schuifpuzzels zijn echter minder geschikt om digitaal met elkaar te spelen, code puzzels waarin luisteren en en samen kijken wordt gecombineerd wel. Ook samen dingen... Toon meer
Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM, Apeldoorn, Nederland
- 0555268888
- info@mariasvilla.nl
- mariasvilla.nl
Toppertje
Escape online
Was een erg leuke ervaring.
Moeilijkheidsgraad was precies goed.
We hebben er 3uur overgedaan.
Maar uiteindelijk alles opgelost.
Super mooie escape room
Het is een super mooie escape room. Goed in elkaar gezet en vormgegeven. We vonden het wel een hele moeilijke escape room ondanks onze jarenlange ervaring met escape rooms.
Aanrader!
Was een leuke online escape room, soms was het ietwat lastig voor mijn medespelers om de video te volgen, omdat wij werkte met screensharing. Zij konden het wel goed horen (daar ging het om) maar het beeld haperde wat. Verder echt top!
De escaperoom was goed vormgegeven.
De escaperoom zat goed in elkaar. De puzzels waren verrassend en uitdagend. We konden gebruik maken van hints. Er zat een leuke verhaallijn in. We hebben de escaperoom met veel plezier gedaan.
Een hele goeie online escaperoom
Een hele leuke en goeie online escaperoom. Verhaal zit goed in elkaar, mooie graphics en uitdagende raadsels. We hebben een geweldige avond gehad.
Leuk en entertaining
Leuk! Originele puzzels en leuk verhaal. Had een professionele uitstraling
Erg leuk alleen wel moeilijk
Erg leuk alleen wel moeilijk. Kan ook komen doordat we een groepje hadden in de leeftijd van 16 tot 53. We hadden de hints wel nodig
Erg frusterende 'escaperoom'
Erg frusterende 'escaperoom'. De puzzels zijn soms heel makkelijk en soms veel te lastig. Als je dan hints nodig hebt, zijn het hints waar je niets aan hebt, want die informatie had je op zich al, en de oplossing kan gegeven worden, maar dan wordt er geen uitleg bij gegeven, dus dan snap je nog steeds niet hoe de puzzel moest. Beetje anticlimax dus.
Systeem van scherm delen is niet fijn
Zit mooi in elkaar maar
2a3 uur is lang
en scherm delen is niet fijn want dan kunnen de andere spelers nergens op klikken of niks zelf doen
Gespeeld met groep 8 leerlingen
Gespeeld met groep 8 leerlingen. Ze vonden het erg pittig, maar met af en toe een hint te vragen was 1 groepje na 2 en een half uur klaar. Helemaal trots!
Heel afwisselend en stuk voor stuk leuke opdrachten.
Fijn, dat ze soms wat op mochten zoeken en dus voor iedereen wat te doen was. Wij hebben genoten!
Superspel voor een regenachtige kampdag.
Leuke room
Leuke room, verhaal goed in beeld gebracht. Variatie in puzzels mocht van ons wat groter. Maar al met al fijne avond gehad met deze room!
Gewoon een ontzettend leuke online…
Gewoon een ontzettend leuke online escaperoom. Leuk verhaal, misschien niet heel origineel maar daardoor wel duidelijk. Bewegen door het gebouw was leuk en de puzzels waren pittig, maar wel te doen.
Zit goed in elkaar
Heel goed opgezet. Boeiend verhaal met afwisselende, originele puzzels. Even wennen dat maar 1 persoon kan handelen (via schermdelen), maar we hebben genoten van dit spel!
Bedankt voor een top avond thuis
Heel erg genoten van dit spel met z'n tweeën. Het niveau is goed te doen. Af en toe kwamen we er niet uit, dan zijn de hints fijn. Fijn dat het in onze eigen tijd en tempo kan, we hebben er 4 uur over gedaan. Super goed gemaakt, veel afwisseling, toffe puzzels en prachtige vormgeving. Een suggestie voor toekomstige spellen is om acteurs in te huren voor de stemmen (vooral de mannenstem was houterig en soms ook lastig te verstaan). Dat zou de ervaring nog 'echter' maken.
Te veel geld voor wat je krijgt
Te veel geld voor wat je krijgt, geld is het niet waard!
Heel leuk om te doen
Gaaf
Heel leuk gedaan. Interactief en leuke opdrachten.
Wij waren met 6 man, hierdoor had je wel dat niet alle 6 actief mee konden doen omdat je opdracht voor opdracht doet.
Leuke escaperoom
Leuke escaperoom. Mooi gemaakt en zit hoor in elkaar. Leuke puzzels die over het algemeen goed te doen zijn en niet heel makkelijk
Verrassend en uitdagend
Het is een erg leuk spel met uitdagende puzzels met verrassende elementen. Leuk dat het een avondvullend programma is.
Jammer dat je het scherm moet delen via bijvoorbeeld teams. Zo zit er 1 iemand aan de knoppen. En dat zorgt hier en daar voor frustratie.
De filmpjes haperen doordat ze steeds aan het bufferen zijn. En met scherm delen, gaat het geluid delen niet altijd goed.