Bedrijfsgegevens

3. Pizzabezorgdienst
  4. Pizzeria
  5. Afhaalpizza
  6. Restaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Pizza og mere på menukortet hos Mari Mar Pizza & Burgerhouse i Brøndby Strand og når du bestiller på vores hjemmeside, får du mulighed for rabatter. Du kan betale nemt og sikkert online eller betaler kontant

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nå det var så sidste gang jeg bestilte…

Nå det var så sidste gang jeg bestilte hos jer. I har været rigtige gode men nu er det med slatne uspiselige pommes og når man får af vide næste gang så. Men der bliver ingen næste gang. Held og lykke med at holde biksen igang.

23 april 2026

Dårlig service

For det første, så var vores levering halvanden time om at komme. De havde sagt Maks 3 kvarter. Der var ingen rabat eller gratis sodavand som undskyldning. VIRKELIG DÅRLIG service.

11 september 2025

Dårlig oplevelser

Første gang mig og min kone prøvede at bestille fra dem kom de 2 timer, for sent med kold mad og så var vi så kloge og prøve en gang til, vi allesammen kan have en dårlig dag, da vi leveringstiden var gået tre kvarter over den skulle være der, ringede vi til dem og ville afbestille, men kunne ikke få pengene tilbage da vi havde bestilt og betalt online. Bruger aldrig det igen!

22 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende forståelse for egen menu

De gange, jeg har købt forårsruller, har soya automatisk været med, eller også er jeg blevet spurgt, om der skal soya med.....
Bestilte 2 ruller og glædede mig til at indtage dem sammen med lidt fritter til Brøndby kampen....
Ingen soya. Ringer og spørger og får svaret, at de ikke har soya.
Tænker det ville ha været rart at vide. Det kan jo skrives ind i menu kortet, at det er uden soya

22 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Simpelthen det mest useriøse sted jeg…

Simpelthen det mest useriøse sted jeg nogle sinde har bestilt fra.

Vi har her til aften bestilt mad fra Mari mar.
Vi bestiller maden, og kører ned og henter maden, og betaler de 350 kr det blev. Vi ser dsv så først da vi er landet hjemme, at der mangler en pastaret. Vi ringer til dem og informere dem om det, hvortil de siger at vi kan købe en ny og få den leveret for 40 kr. vi står og diskutere lidt frem og tilbage og det er simpelthen umuligt og have en fornuftig samtale med dem. Og de begynder og sige deres priser er steget og vi har et gammelt blad. Bladet vi har er 22/23 og er næsten lige kommet i postkassen. Se billede👇🏼
De sender mad ud, og kræver 95 kr for det. De er slet ikke til og snakke med, og derfor ender vi med at betale.

Synes simpelthen det er så tarveligt at man kan blive snydt på den måde.
Det var blot en advarelse, så andre eventuelt er obs på det når de køber mad derfra:/

6 juni 2023

Snød os, og gjorde så vi betalte 90 kroner ekstra

Vi bestilte tre pizzaer, en pastaret og en børnefiskefelit, vi gav 350, og så henter en af os maden. Da han så kommer hjem opdager han at vi mangler vores pastaret, så vi ringer til dem og de kommer så med en den pastaret, og sender en mand som ikke forstår dansk eller engelsk. Det var simpelhent så syndt for den mand fordi han forstod intet og vi kunne slet ikke kommunikere med ham. De vælger at sige vi skal betale 90 kroner EKSTRA efter at have betalt for vores pastaret en gang. Så vi ender med at betale for 2 pasta ret og levering, selvom de siger at de selvfølgelig nok skal ligge levering på egen regning da det er dem der har lavet en fejl. Det er fuldstændigt uprofessionelt og virklige respektløs at snyde os for 2 pastaret plus levering, når vi kun har fået en. Vi plejer ellers at være glade for det pizzaria og har aldrig fejl men det bliver 100 procent sidste gang. De gik kun op i at diskutere i stedet for bare at rette op på deres fejl. Virklige øv.

6 juni 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg synes at det er frækt

Jeg synes at det er frækt, at når jeg beder dem om at levere en pizza til 80 kr til min syge mor i et hus 35 meter væk, hvor man kan gå på 3,5 minutter, og alligevel vælger de at tage 140,- kr. for pizza med levering, da min. levering er for 100,-.
Så 80,- for pizza og 60,- for 3,5 minut
De har da fået et godt grin, men burde skamme sig!!

Det er ikke fordi at deres pizzaer på nogen måde adskiller sig fra andre elendige pizzaer, som smager af pap. F.eks. er det de kalder parmaskinke bare det samme dårlige skinke, blot røget???

22 februari 2023

Hmmm

Min pizza var ligesom chips. Den var en kold og tør oplevelse.

31 december 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Manglende mundbind bland medarbejdere som laver maden

Jeg elsker deres mad og handler her ofte. Men kommer desværre ikke tilbage igen før efter coronakrisen. Var chokeret over at se at størstedelen af medarbejderne som lavede maden ikke bar mundbind... Det er altså for dårligt og en sikkerhedsmæssig risiko for deres kunder!

8 november 2020

Is dit jouw bedrijf?